Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 16:51)
Nu  nu ...padarys jos tau nuolaidas , kad tik daugiau nenuluptų  doh.gif ....aš mergaitėms kai perku , prašau , kad vaštaraščius atspausdintu , kad viskas aišku būtu  mirksiukas.gif ....jame viskas surašyta , o tu antgalių 3 kainų buna , po 8,50 - 8,00 - 6,50 .....nezinau , čia gal nuo tos šalies kuri importuoja priklauso  g.gif

Aš šiandien liepiau joms internetą susitvarkyti , bu puse ko nėra , kam žmones klaidinti mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ot padarys tvarka Cipciukas. Man sake atvarykit vasario pabaigoj, sake gaus daug nauju ir jau anksciau buvusiu prekiu, bet sake kad viskas bus pabrange, na ta prasme brangiau nei buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 01 20, 21:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ot padarys tvarka Cipciukas. Man sake atvarykit vasario pabaigoj, sake gaus daug nauju ir jau anksciau buvusiu prekiu, bet sake kad viskas bus pabrange, na ta prasme brangiau nei buvo  verysad.gif

Jopš......tai kiek dar brangiau blink.gif doh.gif ....man nieko nesakė , bijo turbūt tongue.gif ...galvoja , gera klijentę prarasim lotuliukas.gif ....durnės stupid.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 20, 23:28)
[url=http://www.radikal.ru][img]

Jolkos torciukai su kiekviena diena grazeja thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 20 sausio 2009 - 22:31
Liuks JOLKA999 : thumbup.gif .....bet žiūriu ji mėgsta keturkampius daryti , man irgi patinka , pjaustyti ypač patogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 20 sausio 2009 - 22:36
Merginos, idesiu kelis tortukus, kaip pamaciau, tai ciut nenugriuvau.
Nepatikejau, kad tai valgomas daiktas. Cia kaip ir ideju galima paimt

Zaisliukai padaryti is sokolado, dezute is cukrines mases su zelatina, panasia i ta, kur cipciukas dare paskutine, rasiau i papuosimu tema ta rusiska recepta, pats paskutinis
user posted image
Sitas padarytas is panasios mases, tik pirktines, kur Daividija raso, kad perka, ne marcipanines
user posted image
user posted image
ir dar vienas, naujametinis: zaisliukai padengti saldainiu mase, ju viduje yra bulvyte, kiti papuosimai irgi is saldainiu mases, kankorežis- bulvyte ir mygdolu ploksteles, snaiges is beze, mandarinas: viduje bulvyte, dengta saldainiu mase, o virsus (tas celiulitas) padarytas su bulviu tarka, nezinau tik kuria puse, karves is marcipano
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 20 sausio 2009 - 22:59
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 20, 22:28)

kaip skaniai ir gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 01 20, 22:59)
Merginos, idesiu kelis tortukus, kaip pamaciau, tai ciut nenugriuvau.
Nepatikejau, kad tai valgomas daiktas. Cia kaip ir ideju galima paimt

Zaisliukai padaryti is sokolado, dezute is cukrines mases su zelatina, panasia i ta, kur cipciukas dare paskutine, rasiau i papuosimu tema ta rusiska recepta, pats paskutinis
user posted image

o čia tai geras bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 01 20, 13:11)
Sveikos, merginos!

as ten pat atrodo maciau ir formeliu, jei kuri zadat artimiausiu laiku uzsakinet gal noretumet koperuotis? as beveik nesuprantu angliskai tai butu sunkoka paciai uzsisakinet, nebent galetu kuri pagelbet

QUOTE(RiMami @ 2009 01 20, 14:05)
Aš irgi prisikoperuočiau (tokių dažų norėčiau tik blush2.gif), bet pati nieko nemoku ten ir pati bijau kad ką nors ne taip pridirbsiu. Galiu tik į kompaniją jums ir po to užsimokėt kažkaip blush2.gif

tai galim paimti ir padaryti užsakymą, juk nėra sudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 20, 23:08)
tai galim paimti ir padaryti užsakymą, juk nėra sudėtinga  mirksiukas.gif

Mergaites, ir as noriu prisijungt prie dazu ir formeliu
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 20, 23:08)
tai galim paimti ir padaryti užsakymą, juk nėra sudėtinga  mirksiukas.gif

Tai kuri bus tokia šaunuolė ir imsis blush2.gif aš tai angliškai čiut čiut suprantu, bet ką ten daryt nė bum bum schmoll.gif o dažų gerų norisi blush2.gif

Inočka, idėjos super. O tas šiškas aš kažkur esu mačius labai smulkiai aprašyta kaip daryt - varau paieškosiu ir pridėsiu nuorodą. Labai efektingai atrodo jos thumbup.gif

Radau tuos konkorėžius ir dar kai ką lotuliukas.gif (fotkės paspaudus ant jų pasididina mirksiukas.gif ):
Kankorežiai
Du vyniotinio papuošimo būdai, gilės ir ąžuolo lapai
Dekoratyviniai grybukai
Rožė
Cukrinės gėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 sausio 2009 - 23:57
Aš turiu klausimą Cipciukui, o gal ir kitos žinos. Vienu žodžiu, iškepiau medutį, papuošiau Cipciuko išrasta mase (cukraus pudra, želatina...) ir plaktos grietinėlės gėlytėmis. Tai vat, ką padariau ne taip, kad grietinėlė vietom nučiuožė nuo torto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 20, 23:12)
Mergaites, ir as noriu prisijungt prie dazu ir formeliu

Ir as noriu prisijungti prie dazu ir formeliu ax.gif
Atsakyti
dazu ir as noriu,nepamirskit ir manes smile.gif
Atsakyti