Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(mamkaa @ 2009 01 20, 14:35)
pala pala, jei gerai supratau, tai nemauti ta antgali reikia ant maiselio, o i vidu deti?

butent taip 4u.gif
Atsakyti
Trys antgaliai 20,50? blink.gif ar ten ne kaina, o kodas? biggrin.gif mamkaa gal Cipciuka sutikai, nes ji irgi siandien ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
prisikoperuociau merginos ir as. tik duokit zinia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 20, 00:42)
Stai ir mano medutis MB gimtadieniui,kepiau pagal cipsiuko recepta,pertepimau i grietinele imaisiau aguonu,tai graziai atrode tarp sviesiu biskvitu,papuosimas is marcipanines mases...

Labai gražus tortas wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 20, 15:38)
Trys antgaliai 20,50?  blink.gif ar ten ne kaina, o kodas? biggrin.gif mamkaa gal Cipciuka sutikai, nes ji irgi siandien ten buvo biggrin.gif

Kaina , aš neperku rinkinių , jie brangiau išeina . NESUSITIKOM , aš viena tuo metu buvau tongue.gif ( KIBA AŠ PAŽINČIAU unsure.gif ).
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 20, 16:38)
Trys antgaliai 20,50?  blink.gif ar ten ne kaina, o kodas? biggrin.gif mamkaa gal Cipciuka sutikai, nes ji irgi siandien ten buvo biggrin.gif

Klausiau Vokietijoje, sake kainuoja apie 3 eurus.Reikia gi issilaikyti kazkaip musu parduotuvems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 15:13)
Papildyta:
Kaina , aš neperku rinkinių , jie brangiau išeina . NESUSITIKOM , aš viena tuo metu buvau  tongue.gif ( KIBA AŠ PAŽINČIAU  unsure.gif ).

nu geras, net nesusimasciau, kad poo viena pirkti pigiau, kazkaip atrodo jei perki rinkini pigiau. Ah mergaites paveluotai jus cia su savo patarimais verysad.gif
Papildyta:
taip susinervinau, kai pasaket kad brangiau rinkini pirkti, tai net paziurejau ju internete puslapi, tai kad ten jei po viena antgali perki jo kaina 8.5, o as uz tris sumokejau 20.5. tai kaip ir nepermokejau. Bet palaukit palaukit g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif Cipciukas ten pastovi kliente, tai jai gal kokias nuolaidas padaro, tada tikrai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nu ...padarys jos tau nuolaidas , kad tik daugiau nenuluptų doh.gif ....aš mergaitėms kai perku , prašau , kad vaštaraščius atspausdintu , kad viskas aišku būtu mirksiukas.gif ....jame viskas surašyta , o tu antgalių 3 kainų buna , po 8,50 - 8,00 - 6,50 .....nezinau , čia gal nuo tos šalies kuri importuoja priklauso g.gif

Aš šiandien liepiau joms internetą susitvarkyti , bu puse ko nėra , kam žmones klaidinti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 17:51)
Nu  nu ...padarys jos tau nuolaidas , kad tik daugiau nenuluptų  doh.gif ....aš mergaitėms kai perku , prašau , kad vaštaraščius atspausdintu , kad viskas aišku būtu  mirksiukas.gif ....jame viskas surašyta , o tu antgalių 3 kainų buna , po 8,50 - 8,00 - 6,50 .....nezinau , čia gal nuo tos šalies kuri importuoja priklauso  g.gif

Aš šiandien liepiau joms internetą susitvarkyti , bu puse ko nėra , kam žmones klaidinti mad.gif

Duodat Jus ten Joms vetros nuejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 18:51)
Nu  nu ...padarys jos tau nuolaidas , kad tik daugiau nenuluptų  doh.gif ....aš mergaitėms kai perku , prašau , kad vaštaraščius atspausdintu , kad viskas aišku būtu  mirksiukas.gif ....jame viskas surašyta , o tu antgalių 3 kainų buna , po 8,50 - 8,00 - 6,50 .....nezinau , čia gal nuo tos šalies kuri importuoja priklauso  g.gif

nu prajuokinai lotuliukas.gif taip ir reikia, bo vaziuoji vaziuoji ir nieko nusipirkt negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 01 20, 19:01)
nu prajuokinai lotuliukas.gif  taip ir reikia, bo vaziuoji vaziuoji ir nieko nusipirkt negali  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ....tu ką ....iš Airijos atvarai į AREVITĄ ????......varkšelė unsure.gif , ir dar nieko nusipirkti negali ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 20:14)
blink.gif  blink.gif  blink.gif ....tu ką ....iš Airijos atvarai į AREVITĄ  ????......varkšelė  unsure.gif , ir dar nieko nusipirkti negali ... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne , ne as vaziuoju, o jus vaziuojat lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu ir prisijuokiau aš šiandien čia pasiskaičius - cypciukui gera nuotaika biggrin.gif O ir man nebloga, nes skaitau, kad cypciukas stebuklingoj parduotuvėj buvo tongue.gif 4u.gif
Atsakyti