Sveikos, merginos!
Nesu labai atkakli forumu lankytoja, tad sia jusu temele aptikau kazkaip netycia, ieskodama informacijos apie maistinius dazus. Neperskaiciau visu puslapiu (tiesiog nebepajegiau, nors ir uzsisedejau skaitydama iki isnaktu pora dienu), taciau turiu pasakyti, kad esu suzaveta!
Labai megstu kepti ivairius saldzius patiekalus ir visada rupinuosi, kaip cia juos graziau papuosus. Mano didziausias pasididziavimas -- imbieriniai nameliai per Kaledas. Kiekvienais metais juos kepu, ir vis stengiuosi grazesni, nei pernai (jei rasiu galimybe, idesiu nuotrauku -- nors gal kalediniu kepiniu nuotraukoms cia ne vieta?). Tortus taip pat labai megstu dekoruot. Labai aciu jums us saunia tema, jau spejau pasinaudot keliais jusu patarimais!
Taip pat noriu dar ir siokia tokia istorija papasakot, pamaniau, gal kam bus aktualu. Sitoje jusu temeleje perskaiciau Cipciuko gerus atsiliepimus apie AmeriColor dazus. Susigundziau, ir galiausiai nusipirkau tuos dazus internete, per Ebay. Man labai patiko, kad galima pasirinkti bet kokias spalvas is ju gaminamos paletes (jei idomu, visa spalvu palete atrodo taip:
http://www.sweetgrac...rChartPage.html ).
Noriu pasakyti, kad jei dvejojate, ar pirkti dazus tokiu budu, tai as labai rekomenduociau. Cia per Ebay sitais AmeriColor dazais prekiauja tokia JAV parduotuve (vadinasi Sweet Graces), ir jie man pasirode labai rupestingi. Siaip man gavosi toks juokas, kas issiusti dazai "prapuole" paste (beveik du menesius ju laukiau), ir nei as, nei dazu pardaveja negalejom issiaiskint, kur konkreciai yra tas siuntinys. Issigandusi, kad pastas pradangino siuntini, pardaveja issiunte antra pakuote, o tada BUM ir atsirado pradingusioji (pastas pasiteisino kalediniu bumu). Bet pardaveja vis tiek uz ta antraji siuntini nepaeme pinigu... Vienas malonumas taip apsipirkineti
Beje, tos parduotuves atstove minejo, kad turi daug "grupiniu" uzsakymu is Europos (t.y., kelias dezutes is karto zmones uzsako, ir papraso persiusti vienu adresu). Dazu kaina lieka ta pati, o stai atsisiuntimas gaunasi gerokai pigesnis.
Jeigu butu idomu, tai dazu kaina iseina 37 LTL uz dvylika 21 gramo buteliuku (aisku, uz atsisiuntima reikia moketi papildomai).
Tai stai tokia mano istorija
Dar karta aciu Jums uz saunia tema! Jau baigiu isitaisyt iproti laisvalaikiu skaitinet sios temos zinutes