Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 19, 13:45)
Ir kur jusu humaniskumas? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vaikai dar ziauresni pirmiausia islupo akis ir nosi lotuliukas.gif
Merginos,baikit cia mane liaupsint,net raudonuoju is gedos,jau ir pati patikejau,kad jis grazus buvo,o maniau toooks nevykelis doh.gif MB vis bande prisikabint,kad galva maza lotuliukas.gif
Atsakyti
Daividija, kodėl visos mato meškiuką, o man nerodo net kad išvis kažkokia nuotrauka prikabinta prie posto? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 19, 16:25)
lotuliukas.gif vaikai dar ziauresni pirmiausia islupo akis ir nosi lotuliukas.gif
Merginos,baikit cia mane liaupsint,net raudonuoju is gedos,jau ir pati patikejau,kad jis grazus buvo,o maniau toooks nevykelis doh.gif MB vis bande prisikabint,kad galva maza lotuliukas.gif

Ot, kokie lotuliukas.gif Jis tikrai labai grazus buvo wub.gif Mano vaikas - MB - pamate, tai jau uzsake tokio pacio doh.gif Ir kaip as ji darysiu g.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 19 sausio 2009 - 16:40
mano trupiniuotis. smile.gif user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 01 19, 14:31)
Daividija, kodėl visos mato meškiuką, o man nerodo net kad išvis kažkokia nuotrauka prikabinta prie posto?  blink.gif

g.gif Keista,nezinau kodel nerodo?
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 19, 14:40)
Ot, kokie lotuliukas.gif Jis tikrai labai grazus buvo wub.gif Mano vaikas - MB - pamate, tai jau uzsake tokio pacio doh.gif Ir kaip as ji darysiu g.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tavo vaikas TB tikrai dar vaikas,jei meskiuko uzsimane,bandyk daryt. lotuliukas.gif man irgi buvo galvosukis kiap ji padaryt.

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 19, 15:00)
mano trupiniuotis. smile.gif

labai skanus tavo trupiniuotis,labai seniai valgiau.
Atsakyti
Sveikutes kaip čia viskas gražu wub.gif nutariau parodyti ir savo pirma torta:
My Webpage blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 19, 17:00)
mano trupiniuotis.

Jolka, laaaabai skaniai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif Gal galėtum primint savo receptą, man regis kažkur rašei, kad dedi nevirtą kondensuotą pieną - niekur dabar neberandu doh.gif blush2.gif

QUOTE(dole16 @ 2009 01 19, 23:57)
Sveikutes kaip čia viskas gražu wub.gif nutariau parodyti ir savo pirma torta:

Laaaaabai gražus, žaismingas tortukas thumbup.gif bet nė už ką nepatikėsiu, kad pirmasis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bliuske, Daividijos meškis tikrai matosi žiūrėk vienu puslapiu atgal mirksiukas.gif (bent jau man tai rodo blush2.gif )
Atsakyti
Stai ir mano medutis MB gimtadieniui,kepiau pagal cipsiuko recepta,pertepimau i grietinele imaisiau aguonu,tai graziai atrode tarp sviesiu biskvitu,papuosimas is marcipanines mases...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 20 sausio 2009 - 00:45
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 19, 23:42)
Stai ir mano medutis MB gimtadieniui,kepiau pagal cipsiuko recepta,pertepimau i grietinele imaisiau aguonu,tai graziai atrode tarp sviesiu biskvitu,papuosimas is marcipanines mases...

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 01 19, 23:21)
Jolka, laaaabai skaniai atrodo  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal galėtum primint savo receptą, man regis kažkur rašei, kad dedi nevirtą kondensuotą pieną - niekur dabar neberandu doh.gif  blush2.gif
Laaaaabai gražus, žaismingas tortukas thumbup.gif  bet nė už ką nepatikėsiu, kad pirmasis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bliuske, Daividijos meškis tikrai matosi žiūrėk vienu puslapiu atgal mirksiukas.gif (bent jau man tai rodo blush2.gif )

paieskok skruzdelynu temoi,ten esu idejusi.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 19, 17:00)
mano trupiniuotis. smile.gif user posted image
Papildyta:
user posted image

artodo labai skaniai, ar nera jis labai saldus? blush2.gif
Atsakyti
tikrai ne per saldus,labai skaniai valgosi.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 20, 07:40)
tikrai ne per saldus,labai skaniai valgosi.

einu ieškoti recepto, reiks padaryti 4u.gif
Atsakyti