Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Siandieninis mano sedevdas smile.gif
Vidui medutis ir antras aukstas medutis , apdengta mano mase ( israstaja lotuliukas.gif ) toliau dailes pamokelias prisiminiau doh.gif

user posted image

Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU
mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif

TAI BENT GROOOOOOOOOOOOOZIS
Papildyta:
Cipciuk, a su kuo lelyte piešėt? ax.gif
Atsakyti
Su paprastais tapybai skirtais teptukais , pas mane nuo dailes dar ju like ax.gif na ir valgomi dazai .
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

zodziu pritrukau apibudinti si grozi wub.gif
Atsakyti
Cipsiuk, nerealu wub.gif Sedevras thumbup.gif

Mes jo nedrisim pjaut, siusiu ryt vyra i IKI, kad ka nors pjaunamo nupirktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooooooo..... user posted image
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 22:58)
Cipsiuk, nerealu  wub.gif  Sedevras  thumbup.gif

Mes jo nedrisim pjaut, siusiu ryt vyra i IKI, kad ka nors pjaunamo nupirktu  lotuliukas.gif

Cia tau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 28, 23:00)
Cia tau?  rolleyes.gif

Lyg ir blush2.gif Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 23:07)
Lyg ir  blush2.gif  Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui  wub.gif

Fantastiskas tortas thumbup.gif man truktu tiek kantrybes...
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 22:27)
Siandieninis mano sedevdas  smile.gif
Vidui medutis ir antras aukstas medutis , apdengta mano mase ( israstaja lotuliukas.gif ) toliau dailes pamokelias prisiminiau  doh.gif

AAAPAAAKAAAU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Cipciuk, laaaabai gražuuu thumbup.gif thumbup.gif O Jūs dar ir dailininkė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sakiau, kad visoms šokas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 12 28, 23:07)
Lyg ir  blush2.gif  Tiksliau, Helytes pirmajam gimtadieniui  wub.gif

Ar viska gerai padariau ?? blush2.gif ...taip jaudinaus , kad tik pavyktu , na yra siokiu tokiu brokeliu , bet gal labai nepyksi rolleyes.gif sunku su ta mase dengti doh.gif ir dar ne apvalu ......ale zinok mano svarstykles , kurios rodo iki 5 kilu ....nerodo svorio schmoll.gif .....man rods , kad jis rupuze apie 7 sveria unsure.gif ....ot bomba padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rugegele , baik keisti pozas , bu niekaip negaliu tave surasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar noriu padrasinti ....viskas kas torte ir ant jo yra valgoma !!!!!

O .....rugegele , zinok tiiiiiiikrai grazesne , nei Langorija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 28 gruodžio 2008 - 23:20
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 23:27)
toliau dailes pamokelias prisiminiau  doh.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Sita visa aa...aaa...aaa good.gif good.gif good.gif uzsikirtau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 23:16)
Ar viska gerai padariau ?? blush2.gif ...taip jaudinaus , kad tik pavyktu , na yra siokiu tokiu brokeliu , bet gal labai nepyksi  rolleyes.gif sunku su ta mase dengti  doh.gif ir dar ne apvalu ......ale zinok mano svarstykles , kurios rodo iki 5 kilu ....nerodo svorio schmoll.gif .....man rods , kad jis rupuze apie 7 sveria  unsure.gif ....ot bomba padariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kieeeekkkk????
Gal kas i svecius tada norit? trim dienom visiem uzteks lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti