Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 19:32)
Daividija .....a durnaropių užėdei  blink.gif ......aš tavo rudeninį torta jau du kartus dariau užsakymui  ax.gif , o kur dar ežio eilė ......ale dievaži , kiba pervargai ir biski pasimaišė doh.gif

Kokį rudeninį? Kur jį pamatyt galima ohmy.gif ir kur apie jį paskaityt galima? tongue.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 01 16, 22:54)
dariau beze, ne velnio nesigavo  verysad.gif ryt uzsipirksiu kiausiniu ir vel darysiu cool.gif

Iki pardėj kiaušams akcija - tai galim beze plakt, kol mikseriai sudegs lotuliukas.gif

o į temą tai bandžiau daryt masę iš saldainių, kur kažkurioj temoj Inočka įdėjus visą instrukciją - žinokit thumbup.gif Tik, kadangi aš labai skrega ir neturiu namie normalios , t.y jokios cukraus pudros, tai sumaliau elementarų cukrų ir suėjo kaip geras, aišku, neabejoju, kad iš pirktinės būtų buvę geriau, nes nesumala mano aparatai iki visiškos pudros, bet įvertinsit, nes ryt foto įdėsiu... ( dabar pakrausiu fotiką) Nes neištvėriau ir rožių prilipdžiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 17 sausio 2009 - 00:43
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 17, 00:41)
Kokį rudeninį? Kur jį pamatyt galima ohmy.gif ir kur apie jį paskaityt galima?  tongue.gif
Iki pardėj  kiaušams akcija - tai galim beze plakt, kol mikseriai sudegs  lotuliukas.gif
o į temą tai bandžiau daryt masę iš  saldainių, kur kažkurioj temoj Inočka įdėjus visą instrukciją - žinokit  thumbup.gif  Tik, kadangi aš labai skrega ir neturiu  namie normalios , t.y jokios cukraus pudros, tai sumaliau elementarų cukrų ir suėjo kaip geras, aišku, neabejoju, kad iš pirktinės būtų buvę geriau, nes nesumala mano aparatai iki  visiškos pudros, bet įvertinsit, nes ryt foto įdėsiu... ( dabar pakrausiu fotiką) Nes neištvėriau ir rožių prilipdžiau...

Va kur tas tortas " RUDENINIS " su eziuku .......foto matai jinai nedes mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 17 sausio 2009 - 00:54
ojej man šitas labai gražus, seilę varvinau,,,
Atsakyti
[quote=Saulėgrąža,2009 01 17, 01:41]
Kokį rudeninį? Kur jį pamatyt galima ohmy.gif ir kur apie jį paskaityt galima? tongue.gif
Iki pardėj kiaušams akcija - tai galim beze plakt, kol mikseriai sudegs lotuliukas.gif

laikykis IKI as ateinu cool.gif kiausiniu uzsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Aš kolkas neturiu nei antgalių beze spaust , nei nieko, bet tikriausia greit turėsiu -labai gero žmogučio pagalba wub.gif tai kitaip svaigau vakar va rezultatas:

debiutas, t.y. pirmas blynas - user posted image
Atsakyti
Kokios rozytes wub.gif
Atsakyti
Saulėgrąža, KOKIOS GRAZIOS rozes

O cia mano, ale papuostas lotuliukas.gif netikras napoleonas
Po Sroves ir Cipciuko vaizdu, reikia dar kelis kartus pagalvot, pries tai kaip det ka nors cia
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus tortukas
Atsakyti
[quote=Inočka,2009 01 17, 14:18]
Saulėgrąža, KOKIOS GRAZIOS rozes

O cia mano, ale papuostas lotuliukas.gif netikras napoleonas
Po Sroves ir Cipciuko vaizdu, reikia dar kelis kartus pagalvot, pries tai kaip det ka nors cia

----------------------------------------------------------------------------------------

mad.gif ............ good.gif napoleonas ...
Atsakyti
Inočka, liux Napoleonas thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Jau senokai jus cia pasiskaitau , pavarvinu seile i jusu puostus tortus , pati kai ka pabandau. O pries naujus kepiau napoleona , planavau puosti ji sokoladinemis rozytemis , pasidariau mase , na gavosi ji man kaip ir parasyta , minksta viskas ok. tik vat kita diena, vos aukstelnika nenuvirtau doh.gif is saldytuvo issitraukiau du akmenukus , galva gali praskelti su tokiais , is kur ten jau rozes lipdysi doh.gif Niekaip nesuprantu ka ne taip dariau, ir medus rodos naturalus g.gif Tai taip ir guli jie pas mane saldytuve , ismesti kaip ir gaila , ar dar galima kaip nors ka nors pataisyti g.gif Ar atiduoti vaikams ir MB kad sugrauztu g.gif

Siandien kepiau meduti pagal Cipciuko recepta , tik vat pertepima emiau is Sonatinos napoleono torto ( labai norejau si krema pabandyti , kazkada dariau tai jis man suskystejo ir nieko nesigavo , gal koki menesi sukau galva koki torta su juo sutepti ) ir dar bandysiu rytoj bize pasidaryti , kazkada seniai pries daug metu broliene buvo mokiusi kaip daryti , bet ,kad nebepamenu nieko.

Atsakyti
Gal kas turi ideju kaip papuosti kvadrato formos torta? g.gif Jau apibarsciau trupiniais,tai jau dabar sokolado lieti negaliu,tik puosti juo g.gif
Atsakyti