Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Oi katu...užjaučiu unsure.gif ....nu tas rotas , blink siaučia kaip pasiutes doh.gif ....sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Daividija , aš kitoj temoj skaičiau , kaip jis tau nestovi ir rankos ant subinės nuslinko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...būna ir man doh.gif ....tada bandau suktis iš padėties , paramstau , paklijuoju tongue.gif
Atsakyti
Eikit i kepejeliu plepesiu tema isgerti, nervus apraminsit biggrin.gif ir nuovargi nuimsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 17:26)
Oi katu...užjaučiu  unsure.gif ....nu tas rotas , blink siaučia kaip pasiutes doh.gif ....sveikite greičiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Daividija , aš kitoj temoj skaičiau , kaip jis tau nestovi ir rankos ant subinės nuslinko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...būna ir man  doh.gif ....tada bandau suktis iš padėties , paramstau , paklijuoju  tongue.gif

Taigi paramsciau,maisiuku apvyniojau lotuliukas.gif Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.Sakau,cia meskutis,aaaaa-kazkoks keistas,kur nebus keistas jei be kailiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 20:37)
Taigi paramsciau,maisiuku apvyniojau lotuliukas.gif Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.Sakau,cia meskutis,aaaaa-kazkoks keistas,kur nebus keistas jei be kailiuko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as cia dabar busiu ne i tema blush2.gif labai persiprasau blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet gal yra siaulieciu, kurios pasakytu kur yra pirkt maistiniu dazu ? verysad.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

ir dar ,CIPCIUK Jus tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 01 16, 20:56)
nu as cia dabar busiu ne i tema  blush2.gif  labai persiprasau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  bet gal yra siaulieciu, kurios pasakytu kur yra pirkt maistiniu dazu ? verysad.gif blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As ne siauliete, bet pasakysiu vis tiek. Temoje apie dazus skaiciau, kad yra ten senasis turgus, ten kaz kokios babytes parduoda rusiskus konditerinius dazus. Pasiskambinau kolegei is Siauliu, ji buvo nuejus ten, rado tas babytes, sako, kad bus dazu tik pavasari
Atsakyti
dariau beze, ne velnio nesigavo verysad.gif ryt uzsipirksiu kiausiniu ir vel darysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 16, 21:29)
As ne siauliete, bet pasakysiu vis tiek. Temoje apie dazus skaiciau, kad yra ten senasis turgus, ten kaz kokios babytes parduoda rusiskus konditerinius dazus. Pasiskambinau kolegei is Siauliu, ji buvo nuejus ten, rado tas babytes, sako, kad bus dazu tik pavasari

4u.gif labai aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 16, 21:54)
dariau beze, ne velnio nesigavo  verysad.gif ryt uzsipirksiu kiausiniu ir vel darysiu cool.gif

Tai tu is vieno is pradziu bandyk mirksiukas.gif Ir lengviau isplakti ir ne taip gaila, jei nepasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 16, 10:51)
tortas labai graziai papuostas wub.gif ,idomu su kokiais trupiniukais sonus barstei,gal nuo meducio,bet turbut ne g.gif

Aciu JOLKA 4u.gif , aciu ir kitoms uz liaupses, kuriu as tikrai nelabai nusipelniau, nu bet jeigu jums taip atrodo, tai jusu zodis, man istatymas bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jolka, trupiniukams buvau issikepus dar viena ananasinio biskvita, nes kepiau visus atskirai(pabijojau, kad neperpjausiu graziai)man ir taip is dvigubos normos isejo daugokai 28 cm. formai.Tai ta biskvita daugiau pakepiau, suplesiau ir palikau isjungtoj orkaitej, tai taip graziai rudai apkepe ir sudziuvo, paskui per sieteli sutryniau ir viskas, dar buvo biski nuo meducio like trupinuku, tai ir tuos sumaisiau
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 22:37)
Aciu JOLKA 4u.gif , aciu ir kitoms uz liaupses, kuriu as tikrai nelabai nusipelniau, nu bet jeigu jums taip atrodo, tai jusu zodis, man istatymas bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Niu jau, niu jau, nesikuklik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 20:37)
Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.

oi negaliu kaip prisizvengiau hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti