Oi katu...užjaučiu ....nu tas rotas , blink siaučia kaip pasiutes ....sveikite greičiau
Daividija , aš kitoj temoj skaičiau , kaip jis tau nestovi ir rankos ant subinės nuslinko ...būna ir man ....tada bandau suktis iš padėties , paramstau , paklijuoju
Eikit i kepejeliu plepesiu tema isgerti, nervus apraminsit ir nuovargi nuimsit
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 17:26)
Oi katu...užjaučiu ....nu tas rotas , blink siaučia kaip pasiutes ....sveikite greičiau
Daividija , aš kitoj temoj skaičiau , kaip jis tau nestovi ir rankos ant subinės nuslinko ...būna ir man ....tada bandau suktis iš padėties , paramstau , paklijuoju
Taigi paramsciau,maisiuku apvyniojau Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.Sakau,cia meskutis,aaaaa-kazkoks keistas,kur nebus keistas jei be kailiuko
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 20:37)
Taigi paramsciau,maisiuku apvyniojau Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.Sakau,cia meskutis,aaaaa-kazkoks keistas,kur nebus keistas jei be kailiuko
oij negaliu
nu as cia dabar busiu ne i tema labai persiprasau bet gal yra siaulieciu, kurios pasakytu kur yra pirkt maistiniu dazu ?
ir dar ,CIPCIUK Jus tikrai
ir dar ,CIPCIUK Jus tikrai
QUOTE(*sniegena* @ 2009 01 16, 20:56)
nu as cia dabar busiu ne i tema labai persiprasau bet gal yra siaulieciu, kurios pasakytu kur yra pirkt maistiniu dazu ?
As ne siauliete, bet pasakysiu vis tiek. Temoje apie dazus skaiciau, kad yra ten senasis turgus, ten kaz kokios babytes parduoda rusiskus konditerinius dazus. Pasiskambinau kolegei is Siauliu, ji buvo nuejus ten, rado tas babytes, sako, kad bus dazu tik pavasari
dariau beze, ne velnio nesigavo ryt uzsipirksiu kiausiniu ir vel darysiu
QUOTE(Inočka @ 2009 01 16, 21:29)
As ne siauliete, bet pasakysiu vis tiek. Temoje apie dazus skaiciau, kad yra ten senasis turgus, ten kaz kokios babytes parduoda rusiskus konditerinius dazus. Pasiskambinau kolegei is Siauliu, ji buvo nuejus ten, rado tas babytes, sako, kad bus dazu tik pavasari
labai aciu uz info
QUOTE(neramuole @ 2009 01 16, 21:54)
dariau beze, ne velnio nesigavo ryt uzsipirksiu kiausiniu ir vel darysiu
Tai tu is vieno is pradziu bandyk Ir lengviau isplakti ir ne taip gaila, jei nepasiseks
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 16, 10:51)
tortas labai graziai papuostas ,idomu su kokiais trupiniukais sonus barstei,gal nuo meducio,bet turbut ne
Aciu JOLKA , aciu ir kitoms uz liaupses, kuriu as tikrai nelabai nusipelniau, nu bet jeigu jums taip atrodo, tai jusu zodis, man istatymas
Jolka, trupiniukams buvau issikepus dar viena ananasinio biskvita, nes kepiau visus atskirai(pabijojau, kad neperpjausiu graziai)man ir taip is dvigubos normos isejo daugokai 28 cm. formai.Tai ta biskvita daugiau pakepiau, suplesiau ir palikau isjungtoj orkaitej, tai taip graziai rudai apkepe ir sudziuvo, paskui per sieteli sutryniau ir viskas, dar buvo biski nuo meducio like trupinuku, tai ir tuos sumaisiau
QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 22:37)
Aciu JOLKA , aciu ir kitoms uz liaupses, kuriu as tikrai nelabai nusipelniau, nu bet jeigu jums taip atrodo, tai jusu zodis, man istatymas
Niu jau, niu jau, nesikuklik
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 20:37)
Sustingo,MB atsidare saldytuva ir atsoko atbulas-mumija stovi.
oi negaliu kaip prisizvengiau