Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

cipciukas galetu kursus kokius atidaryt ir realiai mokyt,tikrai aiciau manau atsirastu daugiu motereliu norinciu tokiu groziu gaminimo gudrybiu ismokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(honeyyy @ 2009 01 16, 14:38)
cipciukas galetu kursus kokius atidaryt ir realiai mokyt,tikrai aiciau manau atsirastu daugiu motereliu norinciu tokiu groziu gaminimo gudrybiu ismokti ax.gif

Tai , kad aš nieko nesliapiu , viską paaiškinu , o tokius kursus tuoj mokesčių inspekcija supokuotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciukai, Srove nuuuuuuuostabus tortai
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 01 16, 14:21)
o gliukozė kokiame indelyja man tai rodė plasmasinį tokį g.gif

Aš gliukozę pirkau maximoj, prie cukraus ir kitų saldiklių. Berods skanėjos, kartoninėj dėžutėj, gaunas pigiau nei vaistinėse 4u.gif
Atsakyti
As tai siandien prisinervinau su tuo gelyciu darymu... doh.gif Susigalvojau gi is likusios mases TORTO APDENGIMUI gelytes lipdyti, pamaniau, jeigu cipciukui pavyko, tai ir man gal gausis ax.gif Nudaziau raudonai (nors irgi labai sunkiai gavosi) ir emiausi darbo, tai neimanoma tiesiog nei kocioti, nei ispausti gelyciu, trupa, byra, limpa unsure.gif Na bet vistiek siaip ne taip pasidariau tas gelytes, ryt kepsiu torta tai puosiu jomis bigsmile.gif Kita karta darysiu tik pagal cipciuko duota gelyciu mases recepta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 16 sausio 2009 - 17:50
Cipciuk,tortas nuostabus,man geda savo tortus deti kai pamatau toki grozi.
Srove,tu irgi neblogesne,sitaip graziai kruopsciai papuostas torciukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 17:57)
Cipciuk,tortas nuostabus,man geda savo tortus deti kai pamatau toki grozi.
Srove,tu irgi neblogesne,sitaip graziai kruopsciai papuostas torciukas thumbup.gif

mad.gif mad.gif mad.gif ......tada daugiau nedėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 16:12)
mad.gif  mad.gif  mad.gif ......tada daugiau nedėsiu verysad.gif

Dekit dekit,mes is jusu mokomes,tai as daugiau nedesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 18:22)
Dekit dekit,mes is jusu mokomes,tai as daugiau nedesiu lotuliukas.gif

Niu, niu, niu nono.gif O i ka as tada spoksosiu ir seiles varvinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Daividija .....a durnaropių užėdei blink.gif ......aš tavo rudeninį torta jau du kartus dariau užsakymui ax.gif , o kur dar ežio eilė ......ale dievaži , kiba pervargai ir biski pasimaišė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 16:32)
Daividija .....a durnaropių užėdei  blink.gif ......aš tavo rudeninį torta jau du kartus dariau užsakymui  ax.gif , o kur dar ežio eilė ......ale dievaži , kiba pervargai ir biski pasimaišė doh.gif

Pervargau,bandziau vaikams padaryt torta-meskiuka,tai sh... gaunasi,tik susinervinau,nestovi jis man,o dar atsikele vaikai tai tik pjaunasi,nervai nelaiko.
Jauciu liks be meskiuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 18:36)
Pervargau,bandziau vaikams padaryt torta-meskiuka,tai sh... gaunasi,tik susinervinau,nestovi jis man,o dar atsikele vaikai tai tik pjaunasi,nervai nelaiko.
Jauciu liks be meskiuko verysad.gif

Taigi moteris esi, nekatink saves nebutais dalykais lotuliukas.gif

Grazus Tavo tortukai mirksiukas.gif Dek ir mes toliau akytes ganysim...

O as taip visko noriu, kazkoooo tokio, kazko sokoladinio, o sedim visi namie rota pasigave, ryziu patiekalai nesibaigia...
Atsakyti