cipciukas galetu kursus kokius atidaryt ir realiai mokyt,tikrai aiciau manau atsirastu daugiu motereliu norinciu tokiu groziu gaminimo gudrybiu ismokti
QUOTE(honeyyy @ 2009 01 16, 14:38)
cipciukas galetu kursus kokius atidaryt ir realiai mokyt,tikrai aiciau manau atsirastu daugiu motereliu norinciu tokiu groziu gaminimo gudrybiu ismokti
Tai , kad aš nieko nesliapiu , viską paaiškinu , o tokius kursus tuoj mokesčių inspekcija supokuotų
Cipciukai, Srove nuuuuuuuostabus tortai
QUOTE(butke @ 2009 01 16, 14:21)
o gliukozė kokiame indelyja man tai rodė plasmasinį tokį
Aš gliukozę pirkau maximoj, prie cukraus ir kitų saldiklių. Berods skanėjos, kartoninėj dėžutėj, gaunas pigiau nei vaistinėse
As tai siandien prisinervinau su tuo gelyciu darymu... Susigalvojau gi is likusios mases TORTO APDENGIMUI gelytes lipdyti, pamaniau, jeigu cipciukui pavyko, tai ir man gal gausis Nudaziau raudonai (nors irgi labai sunkiai gavosi) ir emiausi darbo, tai neimanoma tiesiog nei kocioti, nei ispausti gelyciu, trupa, byra, limpa Na bet vistiek siaip ne taip pasidariau tas gelytes, ryt kepsiu torta tai puosiu jomis Kita karta darysiu tik pagal cipciuko duota gelyciu mases recepta
Cipciuk,tortas nuostabus,man geda savo tortus deti kai pamatau toki grozi.
Srove,tu irgi neblogesne,sitaip graziai kruopsciai papuostas torciukas
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 17:57)
Cipciuk,tortas nuostabus,man geda savo tortus deti kai pamatau toki grozi.
......tada daugiau nedėsiu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 16:12)
......tada daugiau nedėsiu
Dekit dekit,mes is jusu mokomes,tai as daugiau nedesiu
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 18:22)
Dekit dekit,mes is jusu mokomes,tai as daugiau nedesiu
Niu, niu, niu O i ka as tada spoksosiu ir seiles varvinsiu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 16:32)
Daividija .....a durnaropių užėdei ......aš tavo rudeninį torta jau du kartus dariau užsakymui , o kur dar ežio eilė ......ale dievaži , kiba pervargai ir biski pasimaišė
Pervargau,bandziau vaikams padaryt torta-meskiuka,tai sh... gaunasi,tik susinervinau,nestovi jis man,o dar atsikele vaikai tai tik pjaunasi,nervai nelaiko.
Jauciu liks be meskiuko
QUOTE(daividija @ 2009 01 16, 18:36)
Pervargau,bandziau vaikams padaryt torta-meskiuka,tai sh... gaunasi,tik susinervinau,nestovi jis man,o dar atsikele vaikai tai tik pjaunasi,nervai nelaiko.
Jauciu liks be meskiuko
Jauciu liks be meskiuko
Taigi moteris esi, nekatink saves nebutais dalykais
Grazus Tavo tortukai Dek ir mes toliau akytes ganysim...
O as taip visko noriu, kazkoooo tokio, kazko sokoladinio, o sedim visi namie rota pasigave, ryziu patiekalai nesibaigia...