Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

[quote=*Aušrė*,2009 01 16, 10:36]
Puoštas beze kremu , gal kam bus gera idėja .... mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
[/quote]
SUPER thumbup.gif
Mano sūnus "krepšinio liga serga", idėja labai gera ...
Tik va kaip tai įgyvendinti g.gif . Šioje srityje dar naujokė blush2.gif . Tiesa, medučius jau kepiau 3 kartus. Patiko labai, skonis super, tik vaizdo dar nelabai pavyksta išgauti. Gal pavyktų dar iki sūnaus gimtadienio (balandžio mėn.) kažką išmokti. Norėčiau išmokti bent pagrindinį akcentą - "krepšinio kamuolį" padaryti.
O kokiu būdu tas kamuolys ant torto padarytas g.gif ? Krepšinio kamuoliui reiks orandžinės spalvos g.gif , gal ją galima būtų išgauti kokiu paprastu natūraliu būdu, be dažų ( net nežinau kur jų ieškoti nusipirkti?).
Gaila labai , kad jūs Kaune doh.gif
[/quote]

--------------------------------------------------------------------------------------

Apačioj , paprastas tortas ( forma ) suteptas iš 6 lakštelių , kamuoliui , naudojau tuos pačius lakštus , iš ju išpjoviau 5 apskritimus ( mažėjančia tvarka ) , na pavz.....apskritimo skersmuo 12 cm. sekantis ....10,5 cm.....9 cm.....7,5 cm. ....5 cm .....juos taip pat pertepi , gaunasi ne visai kamuolys , bet kai atepsite kremu beze , stenkitės ji daryti kamuolio formos ( pusapvalį ) , gražiai apvalinkite , paskui reikia nusipaišyti kontūrus ( dantų krapštuku ) , ir su antgaliuku ( laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai maža skylute ) špricuojate .....tada papuošiate torta ( žolią ), o ant jo , lopetėlia uždedate kamuolį , dagražinate kur dar reikia smile.gif

Na su dažais sunkiau ....jums reikės tamsiai oranžinės ( tokios , lygtai " purvinos ") ,bandykite su tirpia kava , jos panašus atspalvis .
Atsakyti
bigsmile.gif blink.gif blink.gif bet koks didelis tas tortas us kamuoliu,,, oje... kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
[quote=svytejimas ezero dugne,2009 01 16, 01:24]

neramuole, šaunios gėlytės- matyt būsiu ką praleidusi naujo, nes iki kol aš čia skaitinėjau, šokoladiones rožes darydavo tepdami ant rožės lapelių šokoladą, bet šios pagamintos, turbūt kažkaip kitaip g.gif Nu neįsivaizduoju kaip taip šokoladą suformuoti doh.gif -nebent su kokiu antgaliu gal g.gif ax.gif

cia darom gelytes is sokolado( 100g sokolado+ 1V.S. medaus) viska istirpinam ir maisom, as i ta mase beriau dar cukraus pudros tai man gavosi kaip plastelinas is kart, nereikejo laukt rytojaus, ta mase iskociojau, prisidariau apskritimiuku ir lipinau gelytes, galiu pasakyt mase visiskai nelimta prie stalo bei kocelo, man ji labai patiko thumbup.gif( gelytes laikau saldytuve unsure.gif bijau kad kas neatsitiktu joms) siandien sokoladines darysiu, tik va neismastau is kur lapeliu forma gaut ir kaip juos pasidaryt g.gif

CYPCIUK, jusu tortukas pasaka, kaip noreciau sunui ka nors panasaus padaryt wub.gif bet pries tai reikia sugalvot kaip papuost torta mamos 50 gimtadieniui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 16 sausio 2009 - 11:42
[quote=cipciukas,2009 01 16, 12:55]

Griuk negyvas. susinervinau ir iseinu. as niekad neismoksiu taip. verysad.gif

Saunuole saunuole saunuole
Atsakyti
labukas norėjau paklausti tai masei su glicerinu kokioja pakuotėja ta glicirina perkat man pasiūlė buteliuke ir dar kiek procentu turi būti gliukozė blush2.gif
Atsakyti
[quote=butke,2009 01 16, 13:18]
labukas norėjau paklausti tai masei su glicerinu kokioja pakuotėja ta glicirina perkat man pasiūlė buteliuke ir dar kiek procentu turi būti gliukozė blush2.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

GLICERINAS BUTELIUKE KAIP KORVOLOLIS BŪDAVO .
O ant gliukozės procentų nerašo schmoll.gif , bent pas mane ....
Atsakyti
Prisidedu prie visų pagyrų wub.gif wub.gif jau įsivaizduoju koks laimingas vaikas bus happybday.gif
Atsakyti
CYPCIUK, jusu tortukas pasaka, kaip noreciau sunui ka nors panasaus padaryt wub.gif bet pries tai reikia sugalvot kaip papuost torta mamos 50 gimtadieniui g.gif
[/quote]

---------------------------------------------------------------

Neramuole , Imetu keleta idėjų

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Kai kur , kai ką galima pakeisti ( užrašą , skaičius , spalvą ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 16 sausio 2009 - 14:01
[quote=cipciukas,2009 01 16, 14:59]
[/quote]

---------------------------------------------------------------

Neramuole , Imetu keleta idėjų

Kai kur , kai ką galima pakeisti ( užrašą , skaičius , spalvą ).
[/quote]

aciu, nukopinau i savo skrynele, man pirmas laabai patiko, bet kaip gelytes tokias ismokt padaryt...... g.gif gerai kad laiko dar turiu iki kovo men thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 14:37)

GLICERINAS BUTELIUKE KAIP KORVOLOLIS BŪDAVO .
O ant gliukozės procentų nerašo  schmoll.gif , bent pas mane ....

o gliukozė kokiame indelyja man tai rodė plasmasinį tokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2009 01 16, 14:21)
o gliukozė kokiame indelyja man tai rodė plasmasinį tokį g.gif

Vsokių būna ( ir dydžių ir taros atžvilgiu ) , aš turiu kai stiklainiuką nuo vaikiškos tyrelės ( stiklinis , mažiukas ) .
Atsakyti
O Dieve kokie grožiai wub.gif gaila net valgyt tokius wub.gif
Atsakyti