Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 01:34)
Aš, žinokit, laikausi nuostatos, reikia daryti tai ką sugebi.. Kulinarija, o tuo labiau konditerija man sunkiai įveikiama sritis  verysad.gif Aš labai mėgstu pasigrožėti ir seilę pavarvinti biggrin.gif Net parduotuvėje prisiperku receptų žurnalų, pasižiūriu paveikslėlius ir nieko nedarau  doh.gif , nebent kokią mintį pasiskolinu kaip padaryti ką nors lengviau ar pan  blush2.gif

--------------------------------------------------------------

Tai dažniau užsuk pasigrožėti mirksiukas.gif , nor baisu , kad seilių gali nelikti unsure.gif ims ir išvarvės visos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jeigu be bajerių , rimčiau ....tai kažkada ir aš taip maniau , kad ši sritis -keblus daikčiukas , bet po biški , po biški ir pradėjau ......retai ką perku pardėse , man ten tokia monotonija doh.gif ...tas pats per tą patį .
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 16, 01:58)
Pala pala, ar tik ne tavo buvo toks baltas, mase dengtas stačiakampis tortas g.gif Ir labai netgi moki  tortus kept rolleyes.gif tik daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, o noras atsiras čia SM patupėjus lotuliukas.gif Nu negi būsiu kažką sumaišius blush2.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 02:00)
O jeigu be bajerių ,  rimčiau  ....tai kažkada ir aš taip maniau , kad ši sritis -keblus daikčiukas , bet po biški , po biški ir pradėjau ......retai ką perku pardėse , man ten tokia monotonija  doh.gif ...tas pats per tą patį .

tongue.gif Tą tortą kepė mama, o aš puošiau. Rožes dėliojau ne ten kur norėjau, o ten kur reikėjo skyles ar pūsles slėpt. Šiaip iki šiol nesuprantu, kodėl man patį pirmą sykį bandant ta padengimo masė išėjo gerai, o paskui 2 kartus trupanti, pūslėta, cukraus pudra gabalais sulipusi.. g.gif Šiaip, tas tortas papuoštas buvo pusėtinai, nors aš mačiau daug broko, bet kad kas žinotų kiek man tai kainavo nervų ir laiko.. aggressive.gif Apskritai man norisi padaryti taip tobulai, kaip pas cipciuką, bet žinoma nepavyksta, tai tada aš irgi pasinaudoju skambia fraze "nu tai tada nafik.." ir einu prie savų darbų ax.gif
Taigi, kai pabosta man žiūrėt į pilną ekraną skaičiukų, įlendu pasigrožėt Jūsų šedevrais ir pavarvint seilę biggrin.gif Viskas, baigiu ir sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 16 sausio 2009 - 02:50
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 00:26)

Čia tortukas darytas šiandien , berniuko 11 metų gimtadieniui .....atėjo kaimynė , [size=7]nukrito ant kelių ir maldauja
, kad sūnui rytojui tortą padaryčiau ( 21 val . vakaro  blink.gif ) , sakau " tau ką , pasimaišė  ??" stupid.gif .....pasirodo , buvo atidėje šeštadieniui , bet kažkas tai ryt ( tai jau šiandien ) atvažiuoja  unsure.gif ....pagailo man jos  verysad.gif .....iškepiau Medutį , sutepiau ir va kaip papuošiau  ax.gif .......lai džiaugesi vaikas  biggrin.gif

Isivaizduoju jau vaizdeli lotuliukas.gif bet tai koks fainas tortas blink.gif wub.gif o zalia spalva turit, ar daretes is geltonos ir melynos? blush2.gif jauciu vel paklausiau nesamones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 sausio 2009 - 08:17
QUOTE(neramuole @ 2009 01 15, 17:12)
sveikutes, siandien bandziau daryt pirma kart gelytes is sokolado,

labai gražio gėlytės wub.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 00:26)
Čia tortukas darytas šiandien , berniuko 11 metų gimtadieniui .....

waw blink.gif pateisintot dar kartą

QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 00:45)
Padariau ir as savo ananasini balvona sestadieniui veztis i gimtadieni.

eina sau!!! blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 16, 00:24)
Gal reikia kokią idėją pamėtėti hobi parduotuvių savininkams- mūsų forume yra kas atidarė rankdarbių parduotuvėlę, tai gal reiūk pasiūlyti kokių tokių formelių kaip cipciuko, kad užvežtų, arba maisto dažų. Nu atsibodo man būti išradingai kad kkį elementarų šūdniekį pasidaryti, išradinėti tas visokias padengimo tešlas.. Nu kiek galima doh.gif
Papildyta:
Miškouoga- viskas labai skaniai atrodo- o jau meškiuko ganašas- tai net seilės kaupiasi wub.gif

vat, kad jau užsakyta ir formelių ir dažų ir dar daug ko, kas man pasirodė įdomu, bet, kad siuntinys vėluoja verysad.gif Nes man pačiai visokių dažų, pieštukų ir t.t. trūksta Lt, pagal Lt esančią pasiūla nieko neįmanoma rast verysad.gif

Žaviuosi moterys jūsų sugebėjimais wub.gif aš taip pat vis kažką naujo išbandau, bet prie tokių grožių net nedrįstu kišti savų blush2.gif Mano sritis visada buvo antri patiekalai, bet paskutiniu metu bandau sau įrodyti, kad ir saldumynus moku kept biggrin.gif Vienu žodžiu praktikuojuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 16 sausio 2009 - 08:44
Rugegėle , maišiau dangiškus ir geltonus , aš žalių turiu tik tamsių ,na vadinamų " jūros " spalva , mano manymu , vaikui ji per tamsi būtu ....
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 15, 23:45)
Kokios grozybes wub.gif , is kur reikia antgaliu gauti tokiu g.gif
Padariau ir as savo ananasini balvona sestadieniui veztis i gimtadieni.
hihihi.gif
user posted image

tortas labai graziai papuostas wub.gif ,idomu su kokiais trupiniukais sonus barstei,gal nuo meducio,bet turbut ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:24)
Dėl antgalių , rašyk man į AŽ .

ir aš noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 16, 09:58)
ir aš noriu  blush2.gif

RAŠYK mirksiukas.gif
Atsakyti
Puoštas beze kremu , gal kam bus gera idėja .... mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
[/quote]
SUPER thumbup.gif
Mano sūnus "krepšinio liga serga", idėja labai gera ...
Tik va kaip tai įgyvendinti g.gif . Šioje srityje dar naujokė blush2.gif . Tiesa, medučius jau kepiau 3 kartus. Patiko labai, skonis super, tik vaizdo dar nelabai pavyksta išgauti. Gal pavyktų dar iki sūnaus gimtadienio (balandžio mėn.) kažką išmokti. Norėčiau išmokti bent pagrindinį akcentą - "krepšinio kamuolį" padaryti.
O kokiu būdu tas kamuolys ant torto padarytas g.gif ? Krepšinio kamuoliui reiks orandžinės spalvos g.gif , gal ją galima būtų išgauti kokiu paprastu natūraliu būdu, be dažų ( net nežinau kur jų ieškoti nusipirkti?).
Gaila labai , kad jūs Kaune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:26)

Jau zoles grozis blink.gif blink.gif blink.gif Daugiau negu nuostabu!!!
Ir as noriu taip ismokti
cry.gif
Cipciukai, praveskit kokius kursus neismanelems,atidarykit kokia mokyklele book.gif pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 16 sausio 2009 - 10:45
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 10:22)

ok 4u.gif

QUOTE(Neryte @ 2009 01 16, 10:38)
Jau zoles grozis  blink.gif  blink.gif  blink.gif Daugiau negu nuostabu!!!
Ir as noriu taip ismokti 
  cry.gif
Cipciukai, praveskit kokius kursus neismanelems,atidarykit kokia mokyklele  book.gif  pioneers.gif

ir aš noriu verysad.gif
Atsakyti