Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

labai grazios gelytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunios gelytes thumbup.gif
Atsakyti
DEKUI 4u.gif
Atsakyti
grazios baltuteles gelytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Greit LT konditerijos pramonė bankrutuos dėl SM kaltės:lotuliukas: Nes greit visi SM dėka išmoks pasigaminti ir pasipuošti tortus geriau nei rastų pardavime, ir nė negalvos pirkti tokių dalykų thumbup.gif

Ilgą laiką nebuvau temelėje, tai dar prisimenu kaip merginos gamino pirmuosius blynus, tai po tiek laiko nebuvimo temoj, galiu pasakyti, kad tobulėjate ne dienom o valandom- profesionalų lygį greit pasieks (ir jau pasiekė daug kas) visos nuolatinės temos skaitytojos ir naudotojo bigsmile.gif Tiek naujos medžiagos, gudrybių, ir taip visos patbulėjote bigsmile.gif

neramuole, šaunios gėlytės- matyt būsiu ką praleidusi naujo, nes iki kol aš čia skaitinėjau, šokoladiones rožes darydavo tepdami ant rožės lapelių šokoladą, bet šios pagamintos, turbūt kažkaip kitaip g.gif Nu neįsivaizduoju kaip taip šokoladą suformuoti doh.gif -nebent su kokiu antgaliu gal g.gif ax.gif

Aš tai gaminau vakar tradicines cukrines rožytes- o jau keverzonė gavosi doh.gif Lipo prie kočėlo, prie stalo, jei nelipo, tai džiūvo momentaliai ir trupėjo doh.gif Bet dėl to gal kaltas dažymo būdas ir tai, kad naudojau tortų padengimui pasigamintą masę, kurios buvo likę nuo paskutinio gaminto torto. O dažiau sausų gėrimų milteliais- norėjau tamsiai bordinės spalvos- kuo tamsesnės.

Šiaip tai aš ilgiuosi kažko alternatyvesnio, tortų puošyboje, ko nebuvo sovietmečiu. Turiu idėjų, bet joms reikia tos tortų padengimo masės, o man ta masė nepatinka, kiek receptų beesu bandžiusi- tiek man schmoll.gif baisiai nepatogu naudot- darau pagal receptus tiksliai, bet kaip trupa ji man, taip trtupa, kaip džiūsta nelaiku, taip džiūsta, kaip limpa prie stalo ar kočėlo, taip limpa, o jei nelimpa, tai trupa ir džiūsta- sunkiai didenį blyną pavyksta iškočiot ir juo apdengt, o kitą dieną tortas būna tiesiog sukaulėjęs verysad.gif Jau nekalbant apie cukrinį skonį. Nu kada atsiras tikrai elastinga, nedžiūstanti, lygiai iškočiojama, nesaldi, masė doh.gif

Nu be alternatyvių idėjų dar norėjau valykomsišsikepti bezė tortą- baltą, su salotiniais augalų kotais, ir sodriai mėlynomis žibutėmis ir neužmirštuolėmis- ir mano vizija buvo lygiai tokios gėlytės kaip cipciukas įdėjo paskutines savo darytas- tas kur sakė, kad nerasime lietuvoj- nu taip aš supykau ant to lietuvos kai pamačiau aggressive.gif Iki tol galvojau kad tokios gėlytės tik mano galvoj, ir vis tiek tokių niekur nebus formelių, tai buvo kažkaip ne taip apmaudu, bet kai pamačiau, kad užsieny jų yra pirkti, ir tiksliai tokių, kokias įsivaizdavau - nu tai gun_rifle.gif tai lietuvai, ir ypač tam kaimui- Vilniuj doh.gif Nieko čia nenusipirksi- nei dažų, nei formelių toms gėlėms- kleckai stambūs visokie tik. Nejaugi knditerijos cechai iš užsienio perka g.gif

Gal reikia kokią idėją pamėtėti hobi parduotuvių savininkams- mūsų forume yra kas atidarė rankdarbių parduotuvėlę, tai gal reiūk pasiūlyti kokių tokių formelių kaip cipciuko, kad užvežtų, arba maisto dažų. Nu atsibodo man būti išradingai kad kkį elementarų šūdniekį pasidaryti, išradinėti tas visokias padengimo tešlas.. Nu kiek galima doh.gif
Papildyta:
Miškouoga- viskas labai skaniai atrodo- o jau meškiuko ganašas- tai net seilės kaupiasi wub.gif
Atsakyti
Ui .....kaip ežerėlis ipykias unsure.gif ....

-----------------------------------------------------------------------

Čia tortukas darytas šiandien , berniuko 11 metų gimtadieniui .....atėjo kaimynė , nukrito ant kelių ir maldauja , kad sūnui rytojui tortą padaryčiau ( 21 val . vakaro blink.gif ) , sakau " tau ką , pasimaišė ??" stupid.gif .....pasirodo , buvo atidėje šeštadieniui , bet kažkas tai ryt ( tai jau šiandien ) atvažiuoja unsure.gif ....pagailo man jos verysad.gif .....iškepiau Medutį , sutepiau ir va kaip papuošiau ax.gif .......lai džiaugesi vaikas biggrin.gif

Puoštas beze kremu , gal kam bus gera idėja .... mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 00:26)
Čia tortukas darytas šiandien , berniuko 11 metų gimtadieniui .....

Aš dažnai žaviuosi Jūsų kepiniais ir kitais skaniais dalykėliais, tik kažkaip nenoriu "teršti eterio" ir vis nutyliu, neišsakau savo susižavėjimo, bet čia... swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nėr žodžių... Žiūriu ir gailiuosi, kad Jūs Kaune gyvenat, nes rugpjūčio mėnesiui turėtumėt du užsakymus vaikiškiems tortams smile.gif Nes jau dabar galvoju, kur reikės užsakinėt ar pirkt du vaikiškus su 1-os dienos tarpu.. Pasižadėjau sau, kad kiekvienas vaikas turės savo gimtadienį ir savo tortą, nors beveik galėtume pirkt vieną didelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:26)
Čia tortukas darytas šiandien ,

Kokios grozybes wub.gif , is kur reikia antgaliu gauti tokiu g.gif
Padariau ir as savo ananasini balvona sestadieniui veztis i gimtadieni.
hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 00:26)
.....atėjo kaimynė , nukrito ant kelių ir maldauja , kad sūnui rytojui tortą padaryčiau ( 21 val . vakaro  blink.gif )....pagailo man jos  verysad.gif .....iškepiau Medutį , sutepiau ir va kaip papuošiau  ax.gif .......lai džiaugesi vaikas  biggrin.gif

Auksinė Jūsų širdis biggrin.gif Pasisekė tam berniukui, įsivaizduoju koks bus patepkintas tokiu tortu lotuliukas.gif Tortas kaip visuomet nuostabus - labai gera idėja thumbup.gif

QUOTE(Srove @ 2009 01 16, 00:45)
Padariau ir as savo ananasini balvona sestadieniui veztis i gimtadieni.

Srove, koooks gražuuuus tavo torčiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jau koks lygus blink.gif Ir pas mane jis eilutėj ax.gif tik progų nerasta biggrin.gif
Nu ir pametėjot vaizdelių nakčiai - einu sapnuot dabar, va, jūsų tortus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 sausio 2009 - 01:47
mad.gif mad.gif mad.gif ......Srove ....nenervuok bash.gif .....koks jis tau balvonas aggressive.gif .....pasaka ne tortas wub.gif ....ir kaip šauniai su šonais sugalvojei bigsmile.gif .....ŠAUNUOLĖ !!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Dėl antgalių , rašyk man į AŽ .

------------------------------------------------------

Maliku .....labai esu sujaudinta blush2.gif ......malonu , kad Tau patinka , pabandyk ir tu , nėra sunku schmoll.gif , gal ir tau pasiseks savo vaikučiams padaryti ką nors panašaus mirksiukas.gif

-------------------------------------------------------

Dėkui RiMami ax.gif .....jis pas mus kieme futbolistas , keleta langų išdaužias lotuliukas.gif ....todėl ir dariau su kamuoliu ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 16 sausio 2009 - 01:28
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 01:24)
pabandyk ir tu , nėra sunku  schmoll.gif , gal ir tau pasiseks savo vaikučiams padaryti ką nors panašaus  mirksiukas.gif

Aš, žinokit, laikausi nuostatos, reikia daryti tai ką sugebi.. Kulinarija, o tuo labiau konditerija man sunkiai įveikiama sritis verysad.gif Aš labai mėgstu pasigrožėti ir seilę pavarvinti biggrin.gif Net parduotuvėje prisiperku receptų žurnalų, pasižiūriu paveikslėlius ir nieko nedarau doh.gif , nebent kokią mintį pasiskolinu kaip padaryti ką nors lengviau ar pan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 16, 01:34)
Aš, žinokit, laikausi nuostatos, reikia daryti tai ką sugebi.. Kulinarija, o tuo labiau konditerija man sunkiai įveikiama sritis  verysad.gif Aš labai mėgstu pasigrožėti ir seilę pavarvinti  biggrin.gif

Pala pala, ar tik ne tavo buvo toks baltas, mase dengtas stačiakampis tortas g.gif Ir labai netgi moki tortus kept rolleyes.gif tik daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, o noras atsiras čia SM patupėjus lotuliukas.gif Nu negi būsiu kažką sumaišius blush2.gif

Nu smalsumas mane nugalėjo - suradau ax.gif Maliku, o kieno čia puoštas tortas,a? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 16 sausio 2009 - 02:15