Srove, kaip Dai'na ir sake marcipanas ir yra minkstas. Is jo gali daryti viska ka tik sugalvosi - lipdyti, dengti tortus....
Jei pradarai ir nesunaudoji, tada reikia labai sandariai vel ji suvynioti (tam labai tinka maistine plevele), kad nesudziutu, nes taps nebetinkamas naudoti.
Si mase yra labai maloni tokia
lengva su ja dirbti. Jinai apdziuna, bet nepalieka kaip cukrine kieta, ir ilgokai dziuna, nebent labai sausa butu, tada per pora dienu normaliai mazdaug pasidarytu.
200 g tau tikrai neuzteks tortui, nebent labai mazam. Pagal nuorodas, 25 cm tortui reiktu apie 1 kg marcipano (nors mano asmenine nuomone uztektu madaug 700 g, nes storai iskociota jinai man nelabai
) va
cia yra puslapiukas, su apytiksliais kiekiais ivairiems tortams (ten dydziai coliais, bet manau nesunkiai pasiversi i cm), paziurek