Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(mamkaa @ 2009 01 09, 12:22)
kur jus ten toj bazej viska randate ir ta krema ir sia svysnias, as kai nuvarau tai nieko nerandu, gal kad su vaiku einu, tai tik pralekiu kaip vejas, nes vaikas labai jau  nkantrus is vezimo lipa, ir nieko nerandu. Gal isduosite sandeli?

-------------------------------------------------------

Vysnaites SANITEHSO sandely , o kremai 17 ( zuvies turgaus ) sandely , priesais pieno produktus .
Atsakyti
As irgi offtopika pavarysiu poster_offtopic.gif

MB islekia i JAV vasario gale, mes prisijungsim kazkur po menesio ir grisim apie balandi-geguze. Tai jei turesim pinigu, galiu irgi kazka parvezt, jei tik ten rasim spec. parduotuviu ir atliks laiko nuo dukrytes ir dokumentu tvarkymosi... Tik nezinau, nei kur, nei ko ieskot, nes daznaiusiai as interneto parduotuvese perku doh.gif
Atsakyti
Gag kuri galetumet truputuka pagelbeti man dar del tos marcipanines mases doh.gif
Ar sitokio pakelio uztenka uzdengti normaliam didesniam tortui, o gal isvis ne tokia turi buti, nenoreciau sugadinti be reikalo, ir dabar paspaudus ji tokio minkstumo, kaip minkstas plastelinas, ar ji sukieteja, ar tinka gelytems.Jatau kiek klausimu doh.gif Ir dar atidarius turbut jau visa sunaudoti g.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image'
su papuosimu isejo visiskas pravalas,juoda sokolada biski per karsta uzpyliau,o baltas labai greitai stingo blink.gif tai nekas ir gavos,bet kaip man tokiai tinginei,bus ir taip gerai lotuliukas.gif
ryt idesiu prapjauta,ir pasakysiu koks jo skonis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 10 sausio 2009 - 00:22
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 10, 00:18)

Nu man tai laaaabai gražus tortukas, man kas su šokoladu tai wub.gif Pametėjai čia ant nakties vaizdelių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip miegot reiks lotuliukas.gif Lauksiu prapjauto fotkės blush2.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=22832609
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 10, 00:18)

Labai grazus papuosimas thumbup.gif Ir as noreciau gabalelio blush2.gif
Atsakyti
Man irgi visai graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 10, 08:54)
Labai grazus papuosimas thumbup.gif  Ir as noreciau gabalelio blush2.gif

kad nori tai ir gausi lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
nu ka galiu pasakyti ax.gif tikrai ,kaip cypsiukas sake,poniskas tortas smile.gif tikrai nera saldus,su kava pats tas.nors as labaaai didele tingine,nepasakyciau,kad labai daug cia darbo g.gif man atrodo,prie meducio zymiai daugiau darbelio,tad kepkit visos tinginiukes drasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 10, 01:18)
su papuosimu isejo visiskas pravalas

Nu koks cia pravalas blink.gif , graziausias tortas wub.gif , ilindau pazeti, gal kas bus atsakes i mano klausimukus, o cia sast pries akis tokia grozybe thumbup.gif man labai patinka tokie visaip israizyti, geriau, negu tiksliai, pagal liniuote 4u.gif Laukiu I nockos, gal ji ka zinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 10, 10:38)
kad nori tai ir gausi lotuliukas.gif

Geriau buciau nemaciau doh.gif Kaip noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 10, 10:50)
Nu koks cia pravalas blink.gif , graziausias tortas wub.gif , ilindau pazeti, gal kas bus atsakes i mano klausimukus, o cia sast pries akis tokia grozybe thumbup.gif man labai patinka tokie visaip israizyti, geriau, negu tiksliai, pagal liniuote 4u.gif Laukiu I nockos, gal ji ka zinos g.gif

Srovyte , pirma karta matau si daikciuka bigsmile.gif ( bent taip supakuota ) , negaliu nieko patarti schmoll.gif , is kur tu ji nurovei ??? g.gif

JOLKA 999.
.....superinis tortukas isejo thumbup.gif , kas sekanti ???? mirksiukas.gif
Atsakyti