Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet nupirkt, man tikrai nesunku
Dabar prisigalvojau visokiu gerybiu kept, gal galeciau paklaust, jus kaip profe, gal turesit ideju.. noreciau savo brangiausiam gimtadienio proga iskept torta-gitara, gal turetumete minciu kaip ta forma isgaut geriau
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:22)
Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet, man tikrai nesunku
Dabar prisigalvojau visokiu gerybiu kept, gal galeciau paklaust, jus kaip profe, gal turesit ideju.. noreciau savo brangiausiam gimtadienio proga iskept torta-gitara, gal turetumete minciu kaip ta forma isgaut geriau
-------------------------------------------------------------
Na jei daryti meduti ....tai bet ka galima išgauti ....nusipaišai ant kardono norimo dydžio gitaros ornamentą , išsikerpi , pagal ji apipjauni lakštelius ( 5-6 št. pakankamai ) iškepi , sutepi ....va tau ir gitara , plaki beze , aptepi lygiai , nusipaišai kur ką pieši , nudažai reikiama spalva beze , sudedi i konditeriną maišelą su norimu antgaliuku ir paišai ....kaifas , ne darbas
Niekas neužsisako , kortele aš turiu ( tu čia apie ta kur pinigus perveda ? ).....gal pamokink
Tai as apie meduti ir galvojau, tvirciausias jisai, lengviausia turbut fantazuot su juo, tai laakstus turbut per visa bleka reiktu kept ir pjaustyt su forma po to taip? O negaliu sulaukt
Del kortos parasysiu az
Del kortos parasysiu az
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:36)
Tai as apie meduti ir galvojau, tvirciausias jisai, lengviausia turbut fantazuot su juo, tai laakstus turbut per visa bleka reiktu kept ir pjaustyt su forma po to taip? O negaliu sulaukt
Del kortos parasysiu az
Del kortos parasysiu az
Biskvitine gitara gali kept
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:22)
Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet nupirkt, man tikrai nesunku
Gal ir mane galėtum pamokint (kortelę turiu, bet kaip iš ten pirkt nė nenumanau). Ar ten patikima, babkės neprapuls
Kortele turi buti speciali, as ja tik tam ir naudoju, kai reik ka nusipirkt idedu pinigu, nereik buna tuscia, ai visi sako saugu, bet man kazkaip taip dar saugiau
Pries tai turejau tokia:
Dabar turiu Seb banko visa, nes kai nuejau prasitest senosios sako, cia vaikiska ta korta kam jums, bet is esmes tik internetui ir ta tinka, jie kaip visada kas brangiau nori parduot... o as ir pasigaunu va tokia mano
DNB, jin vadinas ERA...
sorry, uz off topic
Pries tai turejau tokia:
Dabar turiu Seb banko visa, nes kai nuejau prasitest senosios sako, cia vaikiska ta korta kam jums, bet is esmes tik internetui ir ta tinka, jie kaip visada kas brangiau nori parduot... o as ir pasigaunu va tokia mano
DNB, jin vadinas ERA...
sorry, uz off topic
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 08, 23:09)
Biskvitine gitara gali kept
Ta prasme stora biskvita? Noriu torto
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:00)
Kortele turi buti speciali, as ja tik tam ir naudoju
Ačiū už paaiškinimą O tai ta netinka, kur pvz., naudoju mokesčiams per internetą susimokėt (kitoj pusėj apie 35 kodus surašyta) Reik kaip supratau iš tavo parašymo dar vieną visiškai atskirą internetiniams pirkimams išsiimt ?
Atsiprašau už dar vieną klausimuką ne į temą
Ne, tai jus klauskit klauskit, man tikrai negaila atsakyt ir malonu padet ta kur kodai surasyta, tai is viso ne kortele ten, ten tik kodu kortele kurie gali but panaudojami tik prisijungimui prie internetinio banko... Tikrai taip, reikia dar vienos korteles, kuri yra skirta internetiniams apsipirkinejimams... siaip dar tinka ir kreditine korteles (tos su kuriomis galima i minusa pirkt), bet as kazkaip turiu atskira ir neuku sau del to galvos... paciai ramiau...
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:51)
Ne, tai jus klauskit klauskit
Supratau. Labai ačiū už paaiškinimus
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 22:32)
Taip yra : geltonų , raudonų ir žalių , tik brangoka , aš bazeje perku ten dauk pigiau .
Tortukas o
Tortukas o
kur jus ten toj bazej viska randate ir ta krema ir sia svysnias, as kai nuvarau tai nieko nerandu, gal kad su vaiku einu, tai tik pralekiu kaip vejas, nes vaikas labai jau nkantrus is vezimo lipa, ir nieko nerandu. Gal isduosite sandeli?
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:25)
Ta prasme stora biskvita? Noriu torto
Ne, kam tau storo. Iskept biskvita, supjaustk ji i 3-4 lakstus (priklauso, kokio storio koki kepsi) ir tada apipjauk pagal kartonini gitaros sablona ir pertipinek kokio nori kremuku.