Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet nupirkt, man tikrai nesunku smile.gif

Dabar prisigalvojau visokiu gerybiu kept, gal galeciau paklaust, jus kaip profe, gal turesit ideju.. noreciau savo brangiausiam gimtadienio proga iskept torta-gitara, gal turetumete minciu kaip ta forma isgaut geriau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 08 sausio 2009 - 21:23
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:22)
Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet, man tikrai nesunku smile.gif

Dabar prisigalvojau visokiu gerybiu kept, gal galeciau paklaust, jus kaip profe, gal turesit ideju.. noreciau savo brangiausiam gimtadienio proga iskept torta-gitara, gal turetumete minciu kaip ta forma isgaut geriau mastau.gif

-------------------------------------------------------------

Na jei daryti meduti ....tai bet ka galima išgauti mirksiukas.gif ....nusipaišai ant kardono norimo dydžio gitaros ornamentą , išsikerpi , pagal ji apipjauni lakštelius ( 5-6 št. pakankamai ) iškepi , sutepi ....va tau ir gitara , plaki beze , aptepi lygiai , nusipaišai kur ką pieši , nudažai reikiama spalva beze , sudedi i konditeriną maišelą su norimu antgaliuku ir paišai ....kaifas , ne darbas wub.gif

Niekas neužsisako blush2.gif , kortele aš turiu ( tu čia apie ta kur pinigus perveda ? ).....gal pamokink blush2.gif
Atsakyti
Tai as apie meduti ir galvojau, tvirciausias jisai, lengviausia turbut fantazuot su juo, tai laakstus turbut per visa bleka reiktu kept ir pjaustyt su forma po to taip? O negaliu sulaukt smile.gif

Del kortos parasysiu az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:36)
Tai as apie meduti ir galvojau, tvirciausias jisai, lengviausia turbut fantazuot su juo, tai laakstus turbut per visa bleka reiktu kept ir pjaustyt su forma po to taip? O negaliu sulaukt smile.gif

Del kortos parasysiu az  smile.gif

Biskvitine gitara gali kept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 21:22)
Cipciuk, o jus kadanors pirkot ka internetu, ar gal vaikai jusu perka, nes reikia kortele turet tam reikalui, bet siaip jei noresit, galiu padet nupirkt, man tikrai nesunku smile.gif

Gal ir mane galėtum pamokint blush2.gif (kortelę turiu, bet kaip iš ten pirkt nė nenumanau). Ar ten patikima, babkės neprapuls blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kortele turi buti speciali, as ja tik tam ir naudoju, kai reik ka nusipirkt idedu pinigu, nereik buna tuscia, ai visi sako saugu, bet man kazkaip taip dar saugiau biggrin.gif
Pries tai turejau tokia:
user posted image
Dabar turiu Seb banko visa, nes kai nuejau prasitest senosios sako, cia vaikiska ta korta kam jums, bet is esmes tik internetui ir ta tinka, jie kaip visada kas brangiau nori parduot... o as ir pasigaunu smile.gif va tokia mano
user posted image
DNB, jin vadinas ERA...
sorry, uz off topic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 08 sausio 2009 - 23:05
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 08, 23:09)
Biskvitine gitara gali kept mirksiukas.gif

Ta prasme stora biskvita? Noriu torto bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:00)
Kortele turi buti speciali, as ja tik tam ir naudoju

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif O tai ta netinka, kur pvz., naudoju mokesčiams per internetą susimokėt (kitoj pusėj apie 35 kodus surašyta) g.gif Reik kaip supratau iš tavo parašymo dar vieną visiškai atskirą internetiniams pirkimams išsiimt ?

Atsiprašau už dar vieną klausimuką ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 sausio 2009 - 23:42
Ne, tai jus klauskit klauskit, man tikrai negaila atsakyt ir malonu padet smile.gif ta kur kodai surasyta, tai is viso ne kortele ten, ten tik kodu kortele kurie gali but panaudojami tik prisijungimui prie internetinio banko... Tikrai taip, reikia dar vienos korteles, kuri yra skirta internetiniams apsipirkinejimams... siaip dar tinka ir kreditine korteles (tos su kuriomis galima i minusa pirkt), bet as kazkaip turiu atskira ir neuku sau del to galvos... paciai ramiau...
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:51)
Ne, tai jus klauskit klauskit

Supratau. Labai ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 22:32)
Taip yra : geltonų , raudonų ir žalių , tik brangoka  rolleyes.gif , aš bazeje perku ten dauk pigiau rolleyes.gif  .

Tortukas o  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kur jus ten toj bazej viska randate ir ta krema ir sia svysnias, as kai nuvarau tai nieko nerandu, gal kad su vaiku einu, tai tik pralekiu kaip vejas, nes vaikas labai jau nkantrus is vezimo lipa, ir nieko nerandu. Gal isduosite sandeli?
Atsakyti

QUOTE(Citriniukas @ 2009 01 08, 23:25)
Ta prasme stora biskvita? Noriu torto  bigsmile.gif  ax.gif

Ne, kam tau storo. Iskept biskvita, supjaustk ji i 3-4 lakstus (priklauso, kokio storio koki kepsi) ir tada apipjauk pagal kartonini gitaros sablona ir pertipinek kokio nori kremuku.
Atsakyti