Paziurek, ar
TOKS tiks?
Cia dengiau sokoladu maisytu su grietinele. 25 cm tortui sunaudojau 200 gr. sokolado ir apie 140 ml. grietineles. Grietinele uzvirinau ir udejau sokolada, viska grai ismaisiau ir siek tiek atvesusia piliau ant torto. Man superine glazura. Kad lygiai padengt, reikia torta deti ant groteliu, nors ir nuo orkaites ir pilti glazura. Tuomet likuciai nutekes ir tortas bus padengtas lygiai.
Cia as taip darau, gal Cipciukas savo buda pasakys
Papildyta:
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 28, 11:47)
as irgi niekaiip neperprantu tos gelyciu lipdymo technikos, ypac kaip gera mase pasidaryti , kad netrupetu
Viename rusiskame psl. skaiciau, kad tiek, kam nepatinka saldainiu mase, nes ji per minksta, o cukraus-zelatinos mase nepatinka, nes per kieta, tai maiso sitas dvi mases 50:50. Gaunasi elastinga, gan stipri, bet ne akmenine mase. Gerai lipdosi, pakankamai gerai dziuna, netrupa. Gal pabandyk