Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Muske @ 2009 01 05, 21:36)
Griuk negyvas koks grozis, ir koks mazumas  doh.gif Jau krapstymosi  doh.gif is kur tiek kantrybes? Bet jau grazu, aina sau  wub.gif
O kaip zibuciu tokia spalva padarot? Ne iki galo isminkot dazus?

Neeeeeeeee.....jos ispaišytos įvairiais atspalviais tongue.gif ( teptuku).
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 05, 22:39)
Neeeeeeeee.....jos ispaišytos įvairiais atspalviais  tongue.gif ( teptuku).

doh.gif tai kantrybe auksine
Man bent ketvirtadali tokios
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 05, 22:39)
Nakti jau nemiegosiu... ka cia nusiuntus i uzsieny tu formyciu  lotuliukas.gif nu blin Lietuva, nieko pirkt nera gero  verysad.gif

mergaites jei kuri kur uzmatys tokiu ar panasiu formeliu prasau prigriebkit ir man , busiu be galo dekinga ax.gif as galiu pasiulyt maistiniu flomasteriuku komplektuka, jei kuria domins imesiu foto i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 01 05, 21:44)
doh.gif tai kantrybe auksine
Man bent ketvirtadali tokios

Kai dirbu šita darba , kaifuoju ......galečiau daryti visą dieną , ir puse nakties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 05, 21:47)
mergaites jei kuri kur uzmatys  tokiu ar panasiu formeliu prasau prigriebkit ir man , busiu be galo dekinga ax.gif as galiu pasiulyt maistiniu flomasteriuku komplektuka, jei kuria domins imesiu foto i AZ  mirksiukas.gif

AS irgi noriu tokiu gelyciu... ypac zibuciu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 05, 19:32)
va ko is jos pridariau :

Gėliukės PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif visos iki vienos ir didelės ir mažučiutės laaaabai nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Blogiausiu atveju, as vistiek zibutes pasidarysiu, jei prireiks ir kartonines gelytes apvedziot tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk,labai saunios gelytes,net nepagalvojau,kad su tomis mazomis tokios grazios gausis.
Nelabai as turiu kantrybes terliotis su tom gelytem,be to vaikai labai megsta viska traiskyt..
Atsakyti
Oho, Cipciuk, išsižiojau blink.gif Nebūčiau pamačius nebūčiau patikėjus, kad namų sąlygomis ir savom rankom galima tokius grožius padaryti wub.gif wub.gif
Atsakyti
pritrukau zodziu.. wub.gif wub.gif .as dabar viska uzrisau su tortais,dazyti neturiu su kuo,o baltu turiu pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 05, 21:37)
Panelės , ačiu už ivertinima .....šitu formeliu LIETUVĖLĖJE NEGAUSITE  schmoll.gif .....

doh.gif tai negaletu uzvezti ir i LT
Atsakyti
CIPCIUK, gal galetumet parasyti, kodel nedejote glicerino? ax.gif
Atsakyti