Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 04, 20:39)
Man vienam tortui reikia papuosimui tokiu sokoladiniu figureliu mazu, tai zinot kokia ideja man sove  bigsmile.gif ogi suvalgem Kaledini advento kalendoriu, ir ten tie mazi sokoladukai islieti formelese, na ir tas dekliukas yra, kuriame tos formeles. Tai ten ir zvaigzduciu, ir egluciu, ir visokio bieso yra  bigsmile.gif tai man liuks ideja  ax.gif

Tikrai gera ideja! bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciukas vel sakys, kad sitai rugegelei tai vis kokiu nenormaliu minciu sauna i galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 21:43)
Tikrai gera ideja!  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 04, 19:39)
Man vienam tortui reikia papuosimui tokiu sokoladiniu figureliu mazu, tai zinot kokia ideja man sove  bigsmile.gif ogi suvalgem Kaledini advento kalendoriu, ir ten tie mazi sokoladukai islieti formelese, na ir tas dekliukas yra, kuriame tos formeles. Tai ten ir zvaigzduciu, ir egluciu, ir visokio bieso yra  bigsmile.gif tai man liuks ideja  ax.gif

Idėja super drinks_cheers.gif
Tai koks čia kalendorius blink.gif blink.gif blink.gif kur pirkai, gal dar kur pirkt rasčiau tokį gėrį blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na, pagaliau prisiruosiau padaryti savo sventine ataskaita ax.gif
Meduoliukai pagal cipciuka
user posted image
jau supakuoti
user posted image
medutis vaikui i darzelio svente
user posted image
Miseles abrikosinio pusiau savadarbis (neziurekit truputi apgadintas po ilgos keliones blush2.gif )
user posted image
ir naujametinis "napoleonas" pagal Misele
user posted image

Dar dariau krepselius sokolado su idaru pagal Auges ir is likusio kremo nuo krepseliu bulvytes dar padariau, virsu sokoladu apliejau, bei Miseles cheesecako pyragelius aplietus sokoladu. Bet situ nuotrauku neturiu, nes sveciuos buvom ir uzmirsau nufotkinti doh.gif

Na, nieko ypatingo, bet vistiek smagu buvo valgyti savo darytus blush2.gif O labiausiai man patiko maisytukas Miseles abrikosinis. Napoleonui man kremuko truko, o medaus i darzeli apsizioplinusi pertepiau tik vienu indeliu grietineles, tai aisku sausas gavosi (bet irgi skanus). Tai jauciu jei kremuko siuose nebutu truke, buciau apsvaigus nuo skanumo rolleyes.gif
Atsakyti
Mazuliux, kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neblogas stalas, gerai butu prasisukti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 01 04, 22:24)
Sveikutes 4u.gif Na, pagaliau prisiruosiau padaryti savo sventine ataskaita ax.gif
Miseles abrikosinio pusiau savadarbis (neziurekit truputi apgadintas po ilgos keliones  blush2.gif )
O labiausiai man patiko maisytukas Miseles abrikosinis.

Oho kokia ataskaita, kiek visko daug prikepus bigsmile.gif ir kokie visi gražūs tortai, meduoliai thumbup.gif thumbup.gif
O apie abrikosinį gal gali plačiau papsakot, ką ten nuo savęs prikūrei blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 sausio 2009 - 00:39
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 04, 19:45)
Cipciukas vel sakys, kad sitai rugegelei tai vis kokiu nenormaliu minciu sauna i galva  lotuliukas.gif

He he .....cipciukas sakys "šaunuolė " thumbup.gif išradinga motera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 04, 22:24)
Idėja  super drinks_cheers.gif
Tai koks čia kalendorius blink.gif  blink.gif  blink.gif  kur pirkai, gal dar kur pirkt rasčiau tokį gėrį blink.gif

Sese pirko dukrytei mano. Ju buvo bent jau Maximoj pirkti, ir IKI. O dabar net nezinau. Ten jo esme tokia, kad pradedi valgyt sokoladukus tokius mini mini nuo Advento pradzios iki Kaledu kiekviena diena po sokoladuka. Jau ruosiausi ismest, bet ziuriu ten neblogos formeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 05, 08:42)
Sese pirko dukrytei mano. Ju buvo bent jau Maximoj pirkti, ir IKI. O dabar net nezinau. Ten jo esme tokia, kad pradedi valgyt sokoladukus tokius mini mini nuo Advento pradzios iki Kaledu kiekviena diena po sokoladuka. Jau ruosiausi ismest, bet ziuriu ten neblogos formeles biggrin.gif

turiu ir as ta forma,mano sese nupirko mano didziajam,ale iki kaledu ne vieno saldainuko neliko lotuliukas.gif sako labai skanus buvo,tai as ir neistveriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 05, 09:42)

Ačiū 4u.gif Bandysiu pasidairyti parduotuvėse, gal dar bus kur užsilikusių g.gif
Atsakyti