QUOTE(mazuliux @ 2009 01 04, 16:58)
Del skystos gliukozes tai nieko tiksliai nezinau. Bet is tiesu, reiktu paizuret, gal tikrai ta milteline galima skiesti
Beje, Povila$, atsiprasau, bet recepta ne visiskai tiksliai isvertete Cia is to duoto, pavertus i mums iprastus matavimo vienetus gaunasi stai kas
INGREDIENTS (Nutrition)
* 7 g unflavored gelatin - zelatina
* 60 ml cold water - vanduo saltas
* 120 ml glucose syrup - gliukoze
* 15 ml glycerin - glicerinas
* 25 g shortening - riebalai (dazniausiai naudoja augalinius)
* 5 ml vanilla extract - vaniles
* 1005 g sifted confectioners' sugar - cukraus pudra
Tad, mergaites, jei kas bandysite, pasitaisykite kiekius
Beje, Povila$, atsiprasau, bet recepta ne visiskai tiksliai isvertete Cia is to duoto, pavertus i mums iprastus matavimo vienetus gaunasi stai kas
INGREDIENTS (Nutrition)
* 7 g unflavored gelatin - zelatina
* 60 ml cold water - vanduo saltas
* 120 ml glucose syrup - gliukoze
* 15 ml glycerin - glicerinas
* 25 g shortening - riebalai (dazniausiai naudoja augalinius)
* 5 ml vanilla extract - vaniles
* 1005 g sifted confectioners' sugar - cukraus pudra
Tad, mergaites, jei kas bandysite, pasitaisykite kiekius
Ot kur galva! Susviete, kad 1.25 uncijos tos zelatinos Dekui, kad pataisiai
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 17:22)
Oi , kaip aciu Mazuliux , glicerino reikia varyti i vaistine , o kitko turiu
O vaistineje parduodamas glicerinas tinka maistui?