QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 21:23)
Papildyta:
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) , cia tokia kaip as isradau ....tik ne visai pas mane tobula , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes ).
Nors , ka gali zinoti ....dabar visokio gerio yra ....gal cia koks naujoviskas marcipanas
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) , cia tokia kaip as isradau ....tik ne visai pas mane tobula , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes ).
Nors , ka gali zinoti ....dabar visokio gerio yra ....gal cia koks naujoviskas marcipanas
Galima ir marcipana kaip jau kazkada minejau padaryti toki balta Su baltais dazais, nes naturaliai jis tikrai nebus toks baltas Bet uzsienieciai (na, man cia atrodo uzsieninis tortas ) dazniausiai pirma apdengia su marcipanu, o tada dar ant virsaus dengia grynai baltu icing'u arba fondant'u (ju yra keliu rusiu, tai vienas panasus labai i cipciuko israstaja mase, kitas i musu meduoliuku "glazura" yra ir dar vienas kazkoks, jei bus idomu, galesiu imesti nuorodeliu, tiesa anglisku)