Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 21:23)
Papildyta:
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) schmoll.gif  , cia tokia kaip as isradau  lotuliukas.gif ....tik ne visai pas mane tobula  lotuliukas.gif , .....pudra + zelatinas  +  gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes  tongue.gif ).

Nors , ka gali zinoti  unsure.gif ....dabar visokio gerio yra  doh.gif ....gal cia koks naujoviskas marcipanas  g.gif

Galima ir marcipana kaip jau kazkada minejau padaryti toki balta 4u.gif Su baltais dazais, nes naturaliai jis tikrai nebus toks baltas rolleyes.gif Bet uzsienieciai (na, man cia atrodo uzsieninis tortas blush2.gif ) dazniausiai pirma apdengia su marcipanu, o tada dar ant virsaus dengia grynai baltu icing'u arba fondant'u (ju yra keliu rusiu, tai vienas panasus labai i cipciuko israstaja mase, kitas i musu meduoliuku "glazura" yra ir dar vienas kazkoks, jei bus idomu, galesiu imesti nuorodeliu, tiesa anglisku)cool.gif
Atsakyti
Mesk mesk mesk !!!!!!.....nors anglu ne bum bum schmoll.gif
Atsakyti
As radau tu visu masiu receptus,bet blyn ten tokiu ingredientu prirasyta,kad nezinau nei kur ju rast,nei kas tas yr doh.gif
Todel pati ir negaminu,pas mus yra pirkt gan pigiai.Bet,tiesa pasakius,nelabai as megstu ja dengt,man per daug saldu,geriau trupiniais.Tas tortas padengtas icingu,todel toks lygus ir baltas.
Ryt paziuresiu gal koki paprasta rasiu,tai imesiu recepta.
Atsakyti
Na, prasau 4u.gif
vienas fondanto receptas
cia dar vienas
ir dar vienas (su visu gamybos procesu parodytu)
sitie panasus i cipciuko, su zelatina (visi labai panasus, siek tiek proporcijos skiriasi gal)
paaiskinimai apie fondanto rusis, yra nuorodos i receptukus, dar visokiu patarimu del naudojimodar ivairiu patarimu, taip pat galima rasti kitokiu rusiu "apdangalu" ir panasaus gerio
marshmallow fondantas (su paaiskinimais, paveiksliukais)
beje, daugumoje siu nuorodu, rasite pilna kitu nuorodu, su daug naudingos info mirksiukas.gif

daividija, kad nieko ten tu special ingriedientu nera blush2.gif beje, pritariu tau, kad bunant ten, kur tu esi, tikrai nelabai apsimoka visa tai daryti, geriau nusipirkti. bet lietuvelej, deja sito gerio laaaabai sunku rasti, beveik neimanoma, ypac geros kokybes uz patrauklia kaina doh.gif oi kaip as ilgiuos mazos special parduotuveles, kur visko pilna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 04 sausio 2009 - 00:30
As visada vadovaujuosi ŠIUO receptu smile.gif Man kolkas si mase skaniausia is bandytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 11:27)
As visada vadovaujuosi ŠIUO receptu  smile.gif  Man kolkas si mase skaniausia is bandytu tongue.gif


Ar as akla , ar visai nieko nesuprantu ......ten nera kiek ko deti , gramais unsure.gif .....help !!!!
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 04, 13:49)
Ar as akla , ar visai nieko nesuprantu ......ten nera kiek ko deti , gramais  unsure.gif .....help !!!!


Ten pacioje pradzioje raudonom raidem duota nuoroda "this recipe", dabar tik pastebejau jog jis jau buvo duotas doh.gif

Cipciuk, sakei anglu ne bum bum tai isversiu: ax.gif

28-35g bekvapes zelatinos
60ml vandens
120ml skystos gliukozės
1 valgomasis saukstas glicerino (nebandziau niekad, nes neturiu skirto maistui)
2 valgomieji saukstai riebalu (as naudoju palmiu alieju, nes jis daug kietesnis, bet galima ir paprasta, pvz. Natura)
1 arbatinis saukstelis vaniles ekstrakto (jeigu turite ekstrakto tai tada puiku, taciau jeigu tik paprasto kvapu, tai jo reikes daugiau)
8 puodeliai arba ~2 litrai cukraus pudros

o gamyba tai puikiai nuotraukose matosi smile.gif



Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kur gauti skystos gliukozes. Musu pardese maciau tik miltelius. Tai gal ten skiest reikia?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 04, 15:09)
Gal kas gali pasakyti kur gauti skystos gliukozes. Musu pardese maciau tik miltelius. Tai gal ten skiest reikia?


Kiek zinau tai Lietuovje jos nera. O gal cipciukas kur nors ja aptiko..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 04, 15:09)
Gal kas gali pasakyti kur gauti skystos gliukozes. Musu pardese maciau tik miltelius. Tai gal ten skiest reikia?

Skystos gliukozes yra vaistinese ampulese 10 ir 20% mirksiukas.gif
Atsakyti
Del skystos gliukozes tai nieko tiksliai nezinau. Bet is tiesu, reiktu paizuret, gal tikrai ta milteline galima skiesti g.gif

Beje, Povila$, atsiprasau, bet recepta ne visiskai tiksliai isvertete blush2.gif Cia is to duoto, pavertus i mums iprastus matavimo vienetus gaunasi stai kas ax.gif

INGREDIENTS (Nutrition)

* 7 g unflavored gelatin - zelatina
* 60 ml cold water - vanduo saltas
* 120 ml glucose syrup - gliukoze
* 15 ml glycerin - glicerinas unsure.gif
* 25 g shortening - riebalai (dazniausiai naudoja augalinius)
* 5 ml vanilla extract - vaniles
* 1005 g sifted confectioners' sugar - cukraus pudra

Tad, mergaites, jei kas bandysite, pasitaisykite kiekius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 04 sausio 2009 - 16:01
Oi , kaip aciu Mazuliux , glicerino reikia varyti i vaistine , o kitko turiu bigsmile.gif

Ale kazkodel nerodo tos tavo dideles nuorodos verysad.gif ....kazka paraso angliskai , o as ..... blush2.gif kazkas su serveriu , ten geru dalyku yra , gal veliau parodys g.gif

user posted image
Atsakyti