Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

jau besmegenis koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 03, 10:53)
Kur Jus ten plepesiuose, nerandu....  unsure.gif

Temelia uzdare , o be taves jos niekas turbut ir nesukurs verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 13:33)
Temelia uzdare , o be taves jos niekas turbut ir nesukurs verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Cipciuk, vaCIA jau nauja temele
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 13:30)
jau besmegenis koks fainas bigsmile.gif

Aciu blush2.gif Bet cia buvo tik siaip kremu aptepliotas ir tai dar nelabai lygiai lotuliukas.gif Matyt, vysniu privalgiau per daug blush2.gif
Atsakyti
Sveikute jau groziai pas jus blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis doh.gif
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:user posted image
kaip tiesei taip padaryti? doh.gif kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti g.gif
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai paprasta atrodo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 11:54)
Keli buvo dovanoti, o besmegenis mums essen.gif MB labiau sviesus biskvitas patiko, man grietinele su vysniom  thumbup.gif , o vat biskvitas galetu buti ir skanesnis mastau.gif Sakyciau, jis man ne sokoladinis, o kakavinis isejo. Kaip manot, yra ne kakavos, bet sokolado milteliu kur nors pirkti? mastau.gif

Masiania, išmėgink šitą biskvitą - jis labai aromatingas, šokolaaadinis, iškepa lygus thumbup.gif , bet ten reik pačio šokolado dėt, o ne šokolado miltelių hihihi.gif tokių nesu mačius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dole16 @ 2009 01 03, 19:30)
kaip tiesei taip padaryti? doh.gif kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti g.gif

As manau, jog tavo tame paveikslelyje ne marcipanine mase tortas aplotas, nes kolkas nemaciau jos tokios spindinciai baltos. Cia turbut is cukraus. O piesti tai zinoma galima valgomaisiais dazais, tik reikia atskiesti truputi, bet geriau patarciau pasidaryti beze, ja nudazyti ir su ja daryti visokiausius ornamentus ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dole16 @ 2009 01 03, 18:30)
Sveikute jau groziai pas jus blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis doh.gif
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:user posted image

Tu nori daryti ta klauna ? tai juk viskas parodyta , ......pirmiausia virsus ir sonai turi buti aptepti ( laaaaaaaabai lygiai !!!!) ir ne per dauk storai kremu (2 mm. ), kad ta mase galetu prilipti ,.......iskocioji toki dydi - virsus + sonai = visas iskocioto laksto skersmuo , dar dadek po 2 cm. ant nupjovimo ....jei virsaus skersmuo 25 cm. o aukstis torto sono 10 cm. tai viso laksto skersmuo bus 10 + 25 +10 =45 cm. dar dadedi is sonu po 2 cm.( viso 4 cm. )......tai tu turi iskocioti 49 cm. skersmens laksta .

Dedi ji ant torto ( gali ji suvynioti ant kocelo ir taip perkelti ) , svelniai palygini torto virsu ( gali uzdeti koki lygu dugneli , kad ir torto formos apacios dangteli ), tada atsargiai priklijuoji sonus ( nebijok jo patampyti , jis elastingas ) , kad nebutu rauksliu , ir neatrodytu kaip staltiese ( nors man ir su staltiese grazu ) .

Ant jo galima paisyti konditeriniais dazais , jei pas tave milteliai , pasidaryk skysta "kisieliu " ir paisyk su tapybos teptuku ( plonu ) pardese ju yra , jei dazai jau skysti - piesk is karto be skiedimo . As vietoj taves lipdyciau " baibokus " ( lelytes , gyvunelius , geles ir t.t ).

Kiek mokejei uz 1 kg. ???.......Kaune " MINORDIJOJE " 1 kg. 19 litu

Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 03, 21:53)
As manau, jog tavo tame paveikslelyje ne marcipanine mase tortas aplotas, nes kolkas nemaciau jos tokios spindinciai baltos. Cia turbut is cukraus. O piesti tai zinoma galima valgomaisiais dazais, tik reikia atskiesti truputi, bet geriau patarciau pasidaryti beze, ja nudazyti ir su ja daryti visokiausius ornamentus ir t.t.  mirksiukas.gif

Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) schmoll.gif , cia tokia kaip as isradau lotuliukas.gif ....tik ne visai pas mane tobula lotuliukas.gif , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes tongue.gif ).

Nors , ka gali zinoti unsure.gif ....dabar visokio gerio yra doh.gif ....gal cia koks naujoviskas marcipanas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 03 sausio 2009 - 22:41
Papildyta:
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) schmoll.gif  , cia tokia kaip as isradau  lotuliukas.gif ....tik ne visai pas mane tobula  lotuliukas.gif , .....pudra + zelatinas  +  gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes  tongue.gif ).

Smagu jog turi mirksiukas.gif As irgi turiu, tai tikrai ganetinai skani ta mase gaunasi pas mane. Teko valgyti "valdiska" torta ja apdengta, tai kaip diena nuo nakties skiriasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 03 sausio 2009 - 22:29
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 03, 22:27)
Smagu jog turi  mirksiukas.gif  As irgi turiu, tai tikrai ganetinai skani ta mase gaunasi pas mane. Teko valgyti "valdiska" torta ja apdengta, tai kaip diena nuo nakties skiriasi doh.gif

Hlamas valdiska tongue.gif ....per anukes krikstynas visa virsu nukrapsteme , ale su ja man graziai pasipuosia wub.gif ......taip , kad renkiesi viene blogybe is dvieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 03, 21:32)
Masiania, išmėgink šitą biskvitą - jis labai aromatingas, šokolaaadinis, iškepa lygus thumbup.gif , bet ten reik pačio šokolado dėt, o ne šokolado miltelių hihihi.gif tokių nesu mačius schmoll.gif

Aciu, pabandysiu blush2.gif
Atsakyti