jau besmegenis koks fainas
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 03, 10:53)
Kur Jus ten plepesiuose, nerandu....
Temelia uzdare , o be taves jos niekas turbut ir nesukurs
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 03, 13:30)
jau besmegenis koks fainas
Aciu Bet cia buvo tik siaip kremu aptepliotas ir tai dar nelabai lygiai Matyt, vysniu privalgiau per daug
Sveikute jau groziai pas jus
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
Tikrai labai paprasta atrodo
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 11:54)
Keli buvo dovanoti, o besmegenis mums MB labiau sviesus biskvitas patiko, man grietinele su vysniom , o vat biskvitas galetu buti ir skanesnis Sakyciau, jis man ne sokoladinis, o kakavinis isejo. Kaip manot, yra ne kakavos, bet sokolado milteliu kur nors pirkti?
Masiania, išmėgink šitą biskvitą - jis labai aromatingas, šokolaaadinis, iškepa lygus , bet ten reik pačio šokolado dėt, o ne šokolado miltelių tokių nesu mačius
QUOTE(dole16 @ 2009 01 03, 19:30)
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
As manau, jog tavo tame paveikslelyje ne marcipanine mase tortas aplotas, nes kolkas nemaciau jos tokios spindinciai baltos. Cia turbut is cukraus. O piesti tai zinoma galima valgomaisiais dazais, tik reikia atskiesti truputi, bet geriau patarciau pasidaryti beze, ja nudazyti ir su ja daryti visokiausius ornamentus ir t.t.
QUOTE(dole16 @ 2009 01 03, 18:30)
Sveikute jau groziai pas jus
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
Norečia paklausti,kai jus tuos paveiksliukus ant tortu nusipiešet?
Kepsiu pirma karta torta,tik nežinau kas gausis
čia labai gražus su paaiškinimais kaip pasidaryti,gal kam pravers:My Webpage
nusipirkau puošimui ,,white marzipan"darysiu balta viršu:
kaip tiesei taip padaryti? kaip suprantu plonai iškočioti ir uždeti
ir ar galima ant jo piešti valgomais dažais?
gal labai neigrysiu klausimai,tai dekoju iš anksto už atsakymus
Tu nori daryti ta klauna ? tai juk viskas parodyta , ......pirmiausia virsus ir sonai turi buti aptepti ( laaaaaaaabai lygiai !!!!) ir ne per dauk storai kremu (2 mm. ), kad ta mase galetu prilipti ,.......iskocioji toki dydi - virsus + sonai = visas iskocioto laksto skersmuo , dar dadek po 2 cm. ant nupjovimo ....jei virsaus skersmuo 25 cm. o aukstis torto sono 10 cm. tai viso laksto skersmuo bus 10 + 25 +10 =45 cm. dar dadedi is sonu po 2 cm.( viso 4 cm. )......tai tu turi iskocioti 49 cm. skersmens laksta .
Dedi ji ant torto ( gali ji suvynioti ant kocelo ir taip perkelti ) , svelniai palygini torto virsu ( gali uzdeti koki lygu dugneli , kad ir torto formos apacios dangteli ), tada atsargiai priklijuoji sonus ( nebijok jo patampyti , jis elastingas ) , kad nebutu rauksliu , ir neatrodytu kaip staltiese ( nors man ir su staltiese grazu ) .
Ant jo galima paisyti konditeriniais dazais , jei pas tave milteliai , pasidaryk skysta "kisieliu " ir paisyk su tapybos teptuku ( plonu ) pardese ju yra , jei dazai jau skysti - piesk is karto be skiedimo . As vietoj taves lipdyciau " baibokus " ( lelytes , gyvunelius , geles ir t.t ).
Kiek mokejei uz 1 kg. ???.......Kaune " MINORDIJOJE " 1 kg. 19 litu
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 03, 21:53)
As manau, jog tavo tame paveikslelyje ne marcipanine mase tortas aplotas, nes kolkas nemaciau jos tokios spindinciai baltos. Cia turbut is cukraus. O piesti tai zinoma galima valgomaisiais dazais, tik reikia atskiesti truputi, bet geriau patarciau pasidaryti beze, ja nudazyti ir su ja daryti visokiausius ornamentus ir t.t.
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) , cia tokia kaip as isradau ....tik ne visai pas mane tobula , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes ).
Nors , ka gali zinoti ....dabar visokio gerio yra ....gal cia koks naujoviskas marcipanas
QUOTE
Papildyta:
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) , cia tokia kaip as isradau ....tik ne visai pas mane tobula , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes ).
Taip , tai ne marcipanas ( jis nebuna toks baltas ) , cia tokia kaip as isradau ....tik ne visai pas mane tobula , .....pudra + zelatinas + gliukoze ,( dabar jau turiu ir tos gliukozes ).
Smagu jog turi As irgi turiu, tai tikrai ganetinai skani ta mase gaunasi pas mane. Teko valgyti "valdiska" torta ja apdengta, tai kaip diena nuo nakties skiriasi
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 03, 22:27)
Smagu jog turi As irgi turiu, tai tikrai ganetinai skani ta mase gaunasi pas mane. Teko valgyti "valdiska" torta ja apdengta, tai kaip diena nuo nakties skiriasi
Hlamas valdiska ....per anukes krikstynas visa virsu nukrapsteme , ale su ja man graziai pasipuosia ......taip , kad renkiesi viene blogybe is dvieju
QUOTE(RiMami @ 2009 01 03, 21:32)
Masiania, išmėgink šitą biskvitą - jis labai aromatingas, šokolaaadinis, iškepa lygus , bet ten reik pačio šokolado dėt, o ne šokolado miltelių tokių nesu mačius
Aciu, pabandysiu