Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Baik tu .....pas mane 5 dezutes nuo batu pilnos ( na dabar biski apmazejo ) tongue.gif po Kaledu ir Nauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 19:32)
Tai ka ....laikai uzslepusi ....dar nematem .....fainuolis  wub.gif  ( nors ir be degtines ) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As kazkaip tarp svenciu nekeliau nuotrauku, tik skaiciau, tai dabar ir nebeatsimenu, ka rodziau, ko ne ax.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 01 02, 19:32)
Pala pala - ka as cia praleidau..?  blush2.gif  Kam gi ta degtine???  bigsmile.gif

Taip, taip, kad blizgetu.
Atsakyti
Dar pasirodysiu blush2.gif
Kreivoka naujametine eglute tongue.gif

user posted image

ir dar vienas yra, bet fotikas sedo, nespejau perkelt aggressive.gif
Atsakyti
Nu zinai masiania* ....nudeti tave maza gun_bandana.gif .....ot slapuke kokia ....ateity zinosime nono.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 22:15)
Nu zinai masiania* ....nudeti tave maza  gun_bandana.gif .....ot slapuke kokia ....ateity zinosime  nono.gif

Neslapuke, viska saziningai rodau (beveik lotuliukas.gif ), tiesiog mano katinai kelis kartus ir taip prasta fotika numete ant plyteliu, tai dabar su juo reikia tartis puse valandos,kad jis nufotkintu, o paskui dar 2.5 val, kad is jo galima butu perkelti i kompa tas nuotraukas. Tai as sukaupiau visa savo kantrybe ir kankinuos su juo siandien, kad jums parodyciau savo kleckus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 22:30)
Neslapuke, viska saziningai rodau (beveik  lotuliukas.gif ), tiesiog mano katinai kelis kartus ir taip prasta fotika numete ant plyteliu, tai dabar su juo reikia tartis puse valandos,kad jis nufotkintu, o paskui dar 2.5 val, kad is jo galima butu perkelti i kompa tas nuotraukas. Tai as sukaupiau visa savo kantrybe ir kankinuos su juo siandien, kad jums parodyciau savo kleckus ax.gif

K L E C K U S ....!!!!!! mad.gif mad.gif mad.gif

NUFOTKINK KATINUS !!!!......as juos dievinu wub.gif , bet kokius , ir besprizornus ir veislinius ....imesk i musu plepesius wub.gif
Atsakyti
Siaip ne taip ikalbejau fotika, tai jau paskutinis blush2.gif (dar darymo procese nufotkintas)

user posted image

Tik galiausiai akytes, morka ir sypsenele buvo is saldainiu mases (pries pat pateikima juos dejau ant tortuko, nes bijojau, kad neistyztu nuo grietineles, tai prie stalo jau ir nefotkinau).
Apatine dalis - ananasinio torto biskvitas ir konjakinis kremas su lazdyno riesutais, virsutine dalis - "Juodasis miskas"
Atsakyti
wub.gif oho koks besmegenis didelis
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 03, 00:15)
wub.gif oho koks besmegenis didelis

Bet labai jis greit istirpo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 18:03)
Stai ko prilipdziau siandien  blush2.gif tik cukraus pudra apterliota matosi  doh.gif Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau  unsure.gif

Rugegele, padirbėjai iš peties thumbup.gif Gėlytės laaaabai gražios tau gavosi wub.gif wub.gif wub.gif

Masiania*, nu tu ir duodi doh.gif Kiek tortų prikepus blink.gif blink.gif blink.gif O besmegenis - oho koks gigantas bigsmile.gif Visi tortai laaabai laaaabai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Kur Jus ten plepesiuose, nerandu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 03, 00:32)
Masiania*, nu tu ir duodi doh.gif  Kiek tortų prikepus blink.gif  blink.gif  blink.gif O besmegenis - oho koks gigantas bigsmile.gif Visi tortai laaabai laaaabai nuostabūs thumbup.gif

Keli buvo dovanoti, o besmegenis mums essen.gif MB labiau sviesus biskvitas patiko, man grietinele su vysniom thumbup.gif , o vat biskvitas galetu buti ir skanesnis mastau.gif Sakyciau, jis man ne sokoladinis, o kakavinis isejo. Kaip manot, yra ne kakavos, bet sokolado milteliu kur nors pirkti? mastau.gif
Atsakyti