QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 19:32)
Tai ka ....laikai uzslepusi ....dar nematem .....fainuolis ( nors ir be degtines )
As kazkaip tarp svenciu nekeliau nuotrauku, tik skaiciau, tai dabar ir nebeatsimenu, ka rodziau, ko ne
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 02, 19:32)
Pala pala - ka as cia praleidau..? Kam gi ta degtine???
Taip, taip, kad blizgetu.
Dar pasirodysiu
Kreivoka naujametine eglute
ir dar vienas yra, bet fotikas sedo, nespejau perkelt
Kreivoka naujametine eglute
ir dar vienas yra, bet fotikas sedo, nespejau perkelt
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 22:15)
Neslapuke, viska saziningai rodau (beveik ), tiesiog mano katinai kelis kartus ir taip prasta fotika numete ant plyteliu, tai dabar su juo reikia tartis puse valandos,kad jis nufotkintu, o paskui dar 2.5 val, kad is jo galima butu perkelti i kompa tas nuotraukas. Tai as sukaupiau visa savo kantrybe ir kankinuos su juo siandien, kad jums parodyciau savo kleckus
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 22:30)
Neslapuke, viska saziningai rodau (beveik ), tiesiog mano katinai kelis kartus ir taip prasta fotika numete ant plyteliu, tai dabar su juo reikia tartis puse valandos,kad jis nufotkintu, o paskui dar 2.5 val, kad is jo galima butu perkelti i kompa tas nuotraukas. Tai as sukaupiau visa savo kantrybe ir kankinuos su juo siandien, kad jums parodyciau savo kleckus
K L E C K U S ....!!!!!!
NUFOTKINK KATINUS !!!!......as juos dievinu , bet kokius , ir besprizornus ir veislinius ....imesk i musu plepesius
Siaip ne taip ikalbejau fotika, tai jau paskutinis (dar darymo procese nufotkintas)
Tik galiausiai akytes, morka ir sypsenele buvo is saldainiu mases (pries pat pateikima juos dejau ant tortuko, nes bijojau, kad neistyztu nuo grietineles, tai prie stalo jau ir nefotkinau).
Apatine dalis - ananasinio torto biskvitas ir konjakinis kremas su lazdyno riesutais, virsutine dalis - "Juodasis miskas"
Tik galiausiai akytes, morka ir sypsenele buvo is saldainiu mases (pries pat pateikima juos dejau ant tortuko, nes bijojau, kad neistyztu nuo grietineles, tai prie stalo jau ir nefotkinau).
Apatine dalis - ananasinio torto biskvitas ir konjakinis kremas su lazdyno riesutais, virsutine dalis - "Juodasis miskas"
oho koks besmegenis didelis
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 03, 00:15)
oho koks besmegenis didelis
Bet labai jis greit istirpo
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 18:03)
Stai ko prilipdziau siandien tik cukraus pudra apterliota matosi Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau
Rugegele, padirbėjai iš peties Gėlytės laaaabai gražios tau gavosi
Masiania*, nu tu ir duodi Kiek tortų prikepus O besmegenis - oho koks gigantas Visi tortai laaabai laaaabai nuostabūs
Kur Jus ten plepesiuose, nerandu....
QUOTE(RiMami @ 2009 01 03, 00:32)
Masiania*, nu tu ir duodi Kiek tortų prikepus O besmegenis - oho koks gigantas Visi tortai laaabai laaaabai nuostabūs
Keli buvo dovanoti, o besmegenis mums MB labiau sviesus biskvitas patiko, man grietinele su vysniom , o vat biskvitas galetu buti ir skanesnis Sakyciau, jis man ne sokoladinis, o kakavinis isejo. Kaip manot, yra ne kakavos, bet sokolado milteliu kur nors pirkti?