Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Arrivederici @ 2009 01 02, 18:26)
wub.gif ,baltai pavydziu,kad taip sugebat

Nu jau, ner cia ko pavydet lotuliukas.gif Cipciukas ismoke 4u.gif tik man kantrybes truksta tokiam darbui doh.gif labai nervuojuosi, kai lipdau lotuliukas.gif ir uzsiverciu puse virtuves irankiais lotuliukas.gif

Tiesa, tas rozytes matytumet kaip lipdziau. Ziurejau ziurejau i Cipciuko rozytes, ir bandziau, bandziau, nu zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 18:23)
Su formele. Man jie irgi labai grazus  wub.gif tik papaisyt kazkaip reikia, kazin ar tie flomasteriai tiktu, kur kepejeliu plepesiuose esu idejusi fotke?

Manau, kad turetu tikti mastau.gif Juk jie butent tam ir skiri - dekoravimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 18:03)
Stai ko prilipdziau siandien  blush2.gif tik cukraus pudra apterliota matosi  doh.gif Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau  unsure.gif

koks grozis thumbup.gif ir rozytes thumbup.gif
Atsakyti
Na stai , ir nebeliko ko daugiau mokyti rugegeles verysad.gif ......geliukes superines thumbup.gif , o kai dar viduriukai isides , dar grazesnes pasidarys wub.gif rozes irgi dailios ," schmoll.gif nevyk Dievo i medi "

Sekmes tau ir kantrybes darbuojantis user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 19:13)
Na stai , ir nebeliko ko daugiau mokyti rugegeles  verysad.gif ......geliukes superines  thumbup.gif , o kai dar viduriukai isides , dar grazesnes pasidarys  wub.gif rozes irgi dailios ," schmoll.gif  nevyk Dievo i medi "

Sekmes tau ir kantrybes darbuojantis user posted image

Oij man dar reikia mokytis ir mokytis biggrin.gif man tos gelytes labai grazios viena i kita sudetos wub.gif na jau veliau, kai jas sulipdysiu.
Atsakyti
Neatsimenu, ar rodziau sita tortuka mastau.gif tai jei ka, nepykit blush2.gif

user posted image

viduj medutis, virsus padengtas saldainiu mase.
Cia jis dar degtine nepateptas, todel dar neblyzgus ir vietom matosi cukraus pudra blush2.gif
Atsakyti
Tai ka ....laikai uzslepusi ....dar nematem .....fainuolis wub.gif ( nors ir be degtines ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nepatingek issiplakti viduriukam beze is 1 kiauso ( kas liks isdziovinsi Brigitai mazu morengiuku , per 20 min. ) , nera ka lygiti su kitu kremu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 02 sausio 2009 - 19:30
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 20:26)
Neatsimenu, ar rodziau sita tortuka mastau.gif tai jei ka, nepykit blush2.gif
viduj medutis, virsus padengtas saldainiu mase.
Cia jis dar degtine nepateptas, todel dar neblyzgus ir vietom matosi cukraus pudra blush2.gif

Pala pala - ka as cia praleidau..? blush2.gif Kam gi ta degtine??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 02, 19:32)
Pala pala - ka as cia praleidau..?  blush2.gif  Kam gi ta degtine???  bigsmile.gif

Kiek pamenu , kad blizgetu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Aha, reiks viduriukus padaryt is beze, tik ar visas gelytes su juo ivuduriuot? Ar tik tas, kurias desiu ant torto tuo momentu? O tie morengiukai ne tik Brigitai sueis, o ir vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
Jie gelytese sudziuna per para , ir gali stoveti , kad ir metus mirksiukas.gif ...pasidaryk gelytes , sudzius , susidek i dezute ir lai stovi iki reikalo .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 19:41)
Jie gelytese sudziuna per para , ir gali stoveti , kad ir metus  mirksiukas.gif ...pasidaryk gelytes , sudzius , susidek i dezute ir lai stovi iki reikalo .

O reiks butinai taip padaryt bigsmile.gif tik dar melynu gelyciu noriu pasidaryt! As galvojau, kad tuom kart reikia tik puost ir ilgai negali stovet, o cia gi geras dalykelis bigsmile.gif
Atsakyti