Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(cikada7 @ 2009 01 24, 13:27)
Gal kuri pasiulys gera masaziste Klaipedoje? g.gif

Žinau tetuka-masažista dirbant pajūryje. Jisai forume rašinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 24, 12:09)
O gal čia 50 min buvo visas klientui, kuris norėjo nugaros masažo, skirtas laikas: nusirengimas, masažas, apsirengimas, arbata... g.gif

Gal...
Siaip tai dazniausiai taip kainos ir rasomos, su konsultacija, nusirengimu apsirengimu...
Na arbatu, tai tik gal privatus klientai privaciai kaip geria...Nors pas mane arbatu nieks poto negeria, nebent per viduri - tarkim per ilgesni manikiura ar pedikiura...O siaip po masazo tik vandens pasiulyti reikia...

Pvz buna taip,salonuose ar spa.. kad 25 min. nugaros masazas, tai cia to masazo zmogui gal kokiu tik 18 min is viso gaunasi, o paciai kompanijai juk gerai, nes skiria 25 min zmogui, vadinasi per kitas 5 susiruosia jau kitam zmogui...taigi i val laisvai 2 nugaros masazai...siaip ir su kitom procedurom taip yra...55min arba 1val 25min...
Zodziu, laikas - pinigai!
Atsakyti
Na, as jau kazkur rasiau apie savo masaziste, bet galiu dar karta parekomenduot. Ji i namus vaziuoja, simpatiska mergina. Uz anticeliulitini moku 40 lt. Gal dabar jau kainos kitos, nezinau. Siaip maciau kazkur jos skelbimu sitam puslapyje, tai gal pasiieskosite ir susirasite ir jus. Kam rekomendavau, tai niekas nesiskunde. Jos nr. 8610 11948.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 01 10, 00:48)
Masaziste, pas kauria lankausi pasakojo, kad kai lanke kursus, tai jai per apmokimus pasake, kad ji sutverta buti masaziste. Kad jos visada siltos rankos, gera energetika ir tikrai jai viskas pavyks.  Pasakojo, kad isimine situos zodzius visam gyvenimui. smile.gif
Nelabai ismanau, bet kai ji  mane masazuoja tikrai viska pamirstu. Nugara man jau nebeskauda, nezinau ar ilgam. Butinai dar nori isbandyti pas ja masaza su akmenimis.  rolleyes.gif

Buvau ir as pas masaziste Oksana . Aciu uz kontaktus . Man patiko masazas su akmenimis. Ir somokejau tik 30lt. thumbup.gif Dabar ir mano mama uzsimane pas ja nugaros masazui nueiti.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 24, 01:15)
Sutinku su tavim, pinigai tai cia tikrai juokingi....ir daugiau nei 30 min.net neverta daryti.  rolleyes.gif

Jei darau klasikinį-segmentinį, tai be 50 min niekaip neišsisuku...
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 01:28)
Jei darau klasikinį-segmentinį, tai be 50 min niekaip neišsisuku...

Cia vien nugarai tiek?
Atsakyti
Tai kiek trunka viso kūno masažas, jeigu vien nugara užima 50 min?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 30, 02:20)
Cia vien nugarai tiek?

Taip. Nes vien segmentinio masažo "pamaigymai" aplink stuburą užima apie 15-20 min. Tiesa, aš ir segmentinį darau ne tradicinį... O klasikiniam tada lieka apie pusvalandį...
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 30, 10:39)
Tai kiek trunka viso kūno masažas, jeigu vien nugara užima 50 min?

Kai darau viso kūno masažą - tai visos segmentinės dalies nedarau... Šiaip VISOS segmentinio masažo dalies kartais nedarau jei pacientas neturi didelių problemų su stuburu masažuodamas ir vien tik nugarą...
Viso kūno masažas pas mane trunka apie ~70 - 80 min. Tokio masažo ir paskirtis kita - dažniausiai relaksinio pobūdžio ar kosmetinė... O nugarytę pas mane pagrinde darosi turintys problemų su sveikata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetukas-masažistas: 30 sausio 2009 - 10:16
Tai kad darant nugaros masažus segmentai visada masažuojami... Kaip be jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 30, 16:22)
Tai kad darant nugaros masažus segmentai visada masažuojami... Kaip be jų g.gif

Na, tiesiog, gal visi ivairiai daro...
Ir tiek kiek kam reikia... ax.gif
Atsakyti
Nežinau, ko vertas nugaros masažas be segmentų masažavimo... Manau, tai ir yra visa esmė. Stuburo problemos yra daugybės negalavimų priežastis.
Atsakyti
oi ne tiesa, kad visada reikia segmentus masažuot schmoll.gif Ką tu gali žinot, kas tam žmogui su tuo stuburu, ar visi pasako, kad išvaržą kokią turi, o kai primaigysi, gali ir nebeatsistoti. Ko vertas masažas be segmentų masažavimo, o gi to, kad suaktyvina kraujotaką, atpalaiduoja raumenys...
Atsakyti