Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

thumbup.gif na, tas paskutinis turėtų būti neblogas
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 17, 22:08)
Tiesa, dar abjanga keturiomis rankomis. Ir kai masažuoja du vyrai biggrin.gif

O man kaip tik nepatinka kai masazuoja vyrai schmoll.gif
Visada uzsirasydama pabreziu,kad noriu moters-masazuotojos bigsmile.gif
Atsakyti
vienintelis nepatogumas, kad negalėčiau turbūt atsipalaiduoti...bet pafantazavus, atrodo neblogai toks masažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 17, 21:12)
thumbup.gif na, tas paskutinis turėtų būti neblogas

Man tik nepatinka, kai masažo pradžioje reikia sėdėti ir užpila aliejaus ant galvos smile.gif
(Kadangi masažavo mano kolegos- draugai, buvo puiku smile.gif ) Šiaip šis masažas bjauriai brangus...
Atsakyti
Manes vyrai relaksuojančiai nemasažavo, tik gydomuosius. Vyriška letena didesnė, gal ir maloniau g.gif
Atsakyti
Bet kaip žiauriai jaučiasi, kad dauguma sergat "darbine" liga doh.gif Vietoj to, kad atsipalaiduot kai jus masažuoja, galvojat kas daro masažą, kaip daro... Man tas pats sindromas, susijęs su pramogų verslu (kuriame anksčiau intensyviai darbavausi ir kartais pasidarbuoju iki šiol), bet kas liečia masažus - atsigulu ant stalo ir "išjungiu" smegenis... Ir vienodai kas daro - vyras ar moteris, svarbiausia, kad nejausčiau diskomforto...
Čia kaip tose laidose iš serijos "Nuoga ir tuo patenkinta" - reikia atsikratyt savo kompleksų...
Realiai didžiulis skirtumas tarp to kaip masažuoja moterys ir kaip vyrai... Man labiau patinka kaip dirba vyrai (čia kalbu apie klasikinius - gydomuosius masažus ir su seksualine orientacija pas mane viskas tvarkoj - tradicinė) - jaučiasi savotiškas konkretumas ir užtikrintumas judesiuose... Kita vertus, gal nepasitaikė man gera masažistė - moteris, nes kiek bandžiau - išeidavau po masažo, kaip po pasimylėjimo be orgazmo cool.gif
Atsakyti
Kiek esu darius masažų, pripažįstu, kad man labiau patiko vyrų daryti masažai. Ir vien tik todėl, kad jaučiu vyriškos ir moteriškos energijos skirtumą. Vyrai, kurie jaučia energijas, nemėgsta, kad juos masažuotų vyrai, nes vyras energetiniu požiūriu neturi ko duoti kitam vyrui- tarp jų nevyksta natūralūs energijų mainai. Tarp moterų tie mainai vyksta.
Ir pati, kai masažuoju vyrus, jaučiu, kaip vyksta tie mainai. Išties panašiai kaip mylintis.
Atsakyti
Kiek man vyrų pasitaikė, tai gydomuosius jie daro stipriau ir jokio kaifo tame nepajutau... Po vieno tokio masažiuko dvi paras nemiegojau.
Atsakyti
Nesu dariusis gydomųjų masažų.
Atsakyti
Gal kas iš vilniečių esate daręsi masažą grožio salone „Forma Dea“? 4u.gif Norėčiau atsiliepimų.
Atsakyti
Aš tai paskutiniu metu užsikabinau ant Shiatsu masažo. Man jis labai patinka. thumbup.gif Labai raminančiai veikia, nereikia nusirenginėti, neišteplioja aliejumi, kiekvienas kartas vis kitoks, nors masažo tecnika ta pati. Vieną kartą darbe labai sunervino, kad net drebėjau iš pykčio. Per pietų pertrauką apie maistą net pagalvoti nenorėjau, tai šovė į galvą mintis paskambinti masažistei, gal ji laisva ir galėtų priimti. Man pasisekė, nes ji turėjo šiek tiek laisvo laiko. Masažas tetruko pusvalandį, bet po masažo jaučiausi labai rami, atsipalaidavus. Grįžau į darbą visai kitas žmogus.
Atsakyti
Kuo šiatsu skiriasi nuo taškinio masažo?
Atsakyti