Gal kas turite kontaktu profesionaliu masaziciu, kurios dirba privaciai Druskininkuose? ARba kur galima pasidaryti atpalaiduojama-liekninamaja procedura savaitgali?
Ismirke kvapnioj vonioj, nusveite pilingu, istepe masaziniu sviestu, ismasazavo su slyvmedzio lazdele, uzdejo purvo-deguonine nugaros kauke ir gale gaivinanciu losjonu istepe. Grojo relaxine muzika ir kvepejo tonkos vaisiu aliejus .
Ismirke kvapnioj vonioj, nusveite pilingu, istepe masaziniu sviestu, ismasazavo su slyvmedzio lazdele, uzdejo purvo-deguonine nugaros kauke ir gale gaivinanciu losjonu istepe. Grojo relaxine muzika ir kvepejo tonkos vaisiu aliejus .
Visa kuna nuo pedu is apacios i virsu kaip su koceliuku teslyte isminke bet svelniai su paspaudimais. Taip limfa isvarineja. Jausma sunku nupasakoti ,bet laaabai gera.
pagaliau šiemet pasibaigus mokslams pasidovanojau sau "mezzazine" http://bit.ly/lQSQZ9 aromaterapinį masažą. buvau sužavėta jų neįprasto interjero ir kad dirba su ekologiškais aliejais - super atsipalaidavau nuo malonaus bendravimo ir puikių masažistės rankų nerealu dabar, kai per visokias akcijas gali masažų už pusę kainos nusipirkti - ir iš draugų esu gavusi, tai kokybė tikrai ta pati, kaip ir visą kainą mokant.
O aš galiu pasidalinti savo mylimos masažistės gerais darbais Štai ir šiandien, po ilgokos pertraukos, pasisėmiau geros energijos/relaxo ir daug visko per nugarytės masažą... Ajurvedinį + su molinėm taurėm. Super jausmas!!! jau laukiu trečiadienio, kai vėl megausiuosi. Kadangi netupiu čia, tai iš karto palieku info apie mano fėją: http://www.grozionam...news.php?list.4 Pačios pamatysit, - kainos juoką kelia, o dirba ji su didele meile
Na, as kazko nesijuokiau , kai ta tinklapi ziurejau gaila, kad neparasyta proceduru trukme. Nuo to irgi kaina priklauso. Buna ziuriu, nugaros masazas 15 lt.... O, tinka Paskui pasitikslinu masazo laika....irgi 15 min. ar kiek Zodziu, kartais tas ant to, kaip sakoma, ir gaunasi sumoj po lygiai Nu ir prirasiau..siaip, ne apie jusu feja cia
Tiesą sakant, laiko net neseku... Bet gal apie 20-30min masažas nugaros. Ir veido panašiai (kitų nesidariau, bet vyrui dovanojau viso kūno, tai apie 1,5val.). Trunka dar papildomi reikalai,- taurės, ar akmenukai karšti... Kadangi man nepatinka, kai mane minko ilgai, tai man tas laikas labai tiko Nors ir nežinau tikslaus Kita vertus, niekam nieko neperšu,- tik dalinuosi gėriu