Bet yra ne tik ranku masazai, tam dabar pasitelkiamos ir technologijos, ivairus aparatai
Zinau, mergina, kuri daro Kaune vakuumini anticeliulitini, liekninanti, masaza 30min.- 30 Lt
QUOTE(Sengana @ 2010 03 15, 14:01)
Bet yra ne tik ranku masazai, tam dabar pasitelkiamos ir technologijos, ivairus aparatai
Zinau, mergina, kuri daro Kaune vakuumini anticeliulitini, liekninanti, masaza 30min.- 30 Lt
Bet jokios moderniausios aparaturos neatstos ranku darbo
Kur rati ta mergina Kaune kur liekninamaji masaza uz 30lt daro?
QUOTE(naura14 @ 2010 03 15, 17:12)
ania Tik siaip as nelabai suprantu, kaip galima anticeliulitini masaza padaryti per 30 min?..
priklauso nuo apimties
30 min gaunasi viena koja
arba abi laaaabai greitai
Ir vietoj kurso is 10 kartu ,reikes darytis 28 kartus O jei rimciau paskaiciavus, tai gana brangu gaunasi, nes jei mes , tarkim uz 2 val imam 70 Lt, tai pusvalandis gautusi tik 17,50 Lt Skaiciuokit mergaites, nebukit blondines
P.S. Gerai, kad as juodai nusidaziau, dar blondine budama irgi susigundzius buciau
P.S. Gerai, kad as juodai nusidaziau, dar blondine budama irgi susigundzius buciau
Sveikutės ką manote apie masažus? ar bandėte? kokius? gydomuosius, atpalaiduojančius, erotinius..... asmeniškai man tai l.patinka masažai....ir gauti, ir žmogutį palepinti....
Laba Masazas tauremis Anticeliulitinis ir kuno modeliavimo masazas,
Hidroterapijos masazas,Klasikinis masazas.
Man asmeniskai masazas sustiprina audiniu elastinguma,palaiko priziureta ir sveika odos busena,pagerina kraujo ir limfos tekejima,palaiko odos jaunatviskuma,sumazina nervinguma-stresa-itampa,normalizuoja blokuojamus energinius srautus, atstato ramybes ir pasisekimo jausmus vienu zodziu as atsigaunu ir pradedu kaip ant sparnu skristi o ypac dabar reik juk pavasarelis jau uz lango
Hidroterapijos masazas,Klasikinis masazas.
Man asmeniskai masazas sustiprina audiniu elastinguma,palaiko priziureta ir sveika odos busena,pagerina kraujo ir limfos tekejima,palaiko odos jaunatviskuma,sumazina nervinguma-stresa-itampa,normalizuoja blokuojamus energinius srautus, atstato ramybes ir pasisekimo jausmus vienu zodziu as atsigaunu ir pradedu kaip ant sparnu skristi o ypac dabar reik juk pavasarelis jau uz lango
Asmeniniam klausimam turit AŽ ir savo temą skyrelyje "Darbas"
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 11, 12:04)
Niekad neičiau masažuotis pas vyrą. Jau bandžiau ir ne kartą. Tai tik veido masažą maloniai vienas padarė, visa kita - nesužavėjo. Man buvo per stipru. O kur daro Kaune masažus galima sužinoti Paslaugose
Miela susiomejus, as jau kaip 3 metai darau Tailandietiska masaza, kaip nekeista dauguma zmoniu, kurie kreipiasi moterys, (dazniausiai informacija eina is lupu i lupas, nes jokios reklamos kaip ir nedadu). Manau, jei kelis sykius buvo per stipru, turetumet pasisakyti pries masaza, kokio noretumet. Jei norite atsipalaiduoti, patrciau masaza su karstais akmenimis,, nors ir tailandietiskas atpalaiduoja, taciau jis labiau aktyvina visa organizma.
Vis bekeliaujantis Andrius
http://www.metacafe....ell_is_andrius/