Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Sveikos supermamos!Malonu,kad jau iskyla klausimu apie vasazuotojo(jos) darbo metu trukme,gaila, kad sie klausimai nedomina musu seimunu.Jus stebina ,kad as tiek metu dirbu? Taip, masazuotojo darbas yra labai sunkus todel reikalingas fizinis pasirengimas.As daug metu atidaviau sportui,,dirbau su sportininkais,todel eile metu problemu nebuvo o dabar jau atsiranda.Kadangi ismanau ne tik masaza,bet ir manualine terapija,akupunktura,hirudoterapija- tai pats daznai sugebu ir padeti sau iveikiant profesines ligas.O kiek masazu atlikti per viena diena tai sprendziate patys.Tarybiniais laikais buvo nustatytos normos kiek ir kokiu masazu turi atlikti masazistas per diena,taciau niekas to nesilaike,nes kaip suprantat atlyginimai buvo juokingi,tad dar daug kas dirbo namuose. Na o dabar kaip dievas duos sveikatos!
Atsakyti
QUOTE(Algis 1 @ 2010 03 11, 21:04)
Sveikos supermamos!Malonu,kad jau iskyla klausimu apie vasazuotojo(jos) darbo metu trukme,gaila, kad sie klausimai nedomina musu seimunu.Jus stebina ,kad as tiek metu dirbu? Taip, masazuotojo darbas yra labai sunkus todel reikalingas  fizinis pasirengimas.As daug metu atidaviau sportui,,dirbau su sportininkais,todel eile metu problemu nebuvo o dabar jau atsiranda.Kadangi ismanau ne tik masaza,bet ir manualine terapija,akupunktura,hirudoterapija- tai pats daznai sugebu ir padeti sau iveikiant profesines ligas.O kiek masazu atlikti per viena diena tai sprendziate patys.Tarybiniais laikais buvo nustatytos normos kiek ir kokiu masazu turi atlikti masazistas per diena,taciau niekas to nesilaike,nes kaip suprantat atlyginimai buvo juokingi,tad dar daug kas dirbo namuose. Na o dabar kaip dievas duos sveikatos!

Niu va, ir issiaiskinom thumbup.gif Mane irgi labai domina akupunktura, bandysiu nuo rudenio mokytis, tik sako, kad mazai kas baigia.. O kur Jus baigete ir kiek metu moketes? O su delem, tai net nezinau, gal pribresti iki to reikia. Truputi apie tai domejausi paskutiniu metu, bet kazko manes nesuzavejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Algis 1 @ 2010 03 11, 20:04)
Jus stebina ,kad as tiek metu dirbu?

sveiki,kokiame mieste Jus dirbate?Jei galite,parasykite i AZ placiau.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Algis 1 @ 2010 03 11, 20:04)
Sveikos supermamos!Malonu,kad jau iskyla klausimu apie vasazuotojo(jos) darbo metu trukme,gaila, kad sie klausimai nedomina musu seimunu.Jus stebina ,kad as tiek metu dirbu? Taip, masazuotojo darbas yra labai sunkus todel reikalingas  fizinis pasirengimas.As daug metu atidaviau sportui,,dirbau su sportininkais,todel eile metu problemu nebuvo o dabar jau atsiranda.Kadangi ismanau ne tik masaza,bet ir manualine terapija,akupunktura,hirudoterapija- tai pats daznai sugebu ir padeti sau iveikiant profesines ligas.O kiek masazu atlikti per viena diena tai sprendziate patys.Tarybiniais laikais buvo nustatytos normos kiek ir kokiu masazu turi atlikti masazistas per diena,taciau niekas to nesilaike,nes kaip suprantat atlyginimai buvo juokingi,tad dar daug kas dirbo namuose. Na o dabar kaip dievas duos sveikatos!

seimunu nedomina labai daug klausimu, kurie turetu dominti... Ir labiau domina tie, kurie antraeiliai...

QUOTE(naura14 @ 2010 03 11, 20:32)
Niu va, ir issiaiskinom  thumbup.gif Mane irgi labai domina akupunktura, bandysiu nuo rudenio mokytis, tik sako, kad mazai kas baigia.. O kur Jus baigete ir kiek metu moketes? O su delem, tai net nezinau, gal pribresti iki to reikia. Truputi apie tai domejausi paskutiniu metu, bet kazko manes nesuzavejo  ax.gif

As irgi vien nuo masazu pradejau, bet, kai pamaciau, kad neimanoma, mokiausi kitu dalyku, kurie yra fiziskai lengvesni atlikti ax.gif
Man deles irgi labai idomios, bet tik kaip vartotojai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 kovo 2010 - 23:23
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 12, 00:01)
As irgi vien nuo masazu pradejau, bet, kai pamaciau, kad neimanoma, mokiausi kitu dalyku, kurie yra fiziskai lengvesni atlikti  ax.gif
Man deles irgi labai idomios, bet tik kaip vartotojai...

O as atvirksciai, bandau atsikratyti visko, kas nesusije su masazais rolleyes.gif Kazkaip man masazai-tai mano stichija. Pasilikau tik depiliacijas ir ivyniojimus.
Atsakyti
Jei domina stručio emu aliejus ir jo produktai,prašom per až. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vargšelis strutis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 13, 09:24)
O as atvirksciai, bandau atsikratyti visko, kas nesusije su masazais  rolleyes.gif  Kazkaip man masazai-tai mano stichija. Pasilikau tik depiliacijas ir ivyniojimus.

na, yra masazu, kurie nereikalauja tiek daug jegu kaip liekninantys.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 13, 12:22)
na, yra masazu, kurie nereikalauja tiek daug jegu kaip liekninantys.

Bet veido nedaug kas nori.. O liekninantys ant bangos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 13, 11:25)
Bet veido nedaug kas nori..  O liekninantys ant bangos smile.gif

Taip, sitie kuno masazai dabar pavasari populiariausi. Bet kiek jegu reikia...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 13, 12:34)
Taip, sitie kuno masazai dabar pavasari populiariausi. Bet kiek jegu reikia...

Tikrai taip. Mano vyras masazuotojas ir jam liekninamieji masazai labai patinka, nors ir vyras, matau, kiek jam jegu tai kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2010 03 13, 20:51)
Tikrai taip. Mano vyras masazuotojas ir jam liekninamieji masazai labai patinka, nors ir vyras, matau, kiek jam jegu tai kainuoja  blink.gif

Tikrai kainuoja. Kitos moterys masazistes turi ne ka silpnesnes rankas nei vyru..
Atsakyti