Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Zinoma, tie , kurie daro gydomuosius masazus turi ismanyt anatomija. Negi buna kitaip? Aisku, buna, kai zmogus mokesi del saves, neplanuoja to padaryti savo pajamu saltiniu, nieko bendro su medicina neturi, daro kazkoki masaza savo artimiesiems. Manau, su gydymu tai nieko bendro neturi, daugiau su higiena. Ir taip pat nemanau, kad toks zmogus imtusi masazuoti ligoni g.gif O gal blogai manau?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 11, 10:12)
Zinoma, tie , kurie daro gydomuosius masazus turi ismanyt anatomija. Negi buna kitaip? Aisku, buna, kai zmogus mokesi del saves, neplanuoja to padaryti savo pajamu saltiniu, nieko bendro su medicina neturi, daro kazkoki masaza savo artimiesiems. Manau, su gydymu tai nieko bendro neturi, daugiau su higiena. Ir taip pat nemanau, kad toks zmogus imtusi masazuoti ligoni g.gif O gal blogai manau?

Patikek, kokiu buna doh.gif Apie anticeliulitinius as nekalbu, nors mano manymu, net ir anticeliulitini darant, turi tureti bent minimalu issilavinima, ar jau blogiausiu atveju nebloga supratima apie kraujotaka, limfotaka, odos stukrura, medziagu apykaitos procesus organizme ir pan..
Atsakyti
Sveikos supermamos! Noreciau pratesti diskusija apie masaza,daugelis domisi anticeliulitiniais masazais irpasakoja apie savo ispudzius.Noreciau pasakyti, kad aparatais atliekamas masazas nera jau toks tobulas ir nekaltas isradymas.Taip ,jis palengvina masazo atlikima,taciau neatstoja masazuotojo ranku vien tik todel,kad nejaucia paciento kuno,nemato jo odos problemu ir kas labai svarbu ,neivertina kraujotakos problemu.Todel jo atlikimo kokybe priklauso nuo masazuotojos isprusimo.Mano asmenine nuomone celiulito panaikinimo problema yra kompleksine,susidedanti is dietos,fizines kulturos[ne sporto] ,masazo ir asmeninio noro suploneti.Noras turi buti pirmoje vietoje!!!Pries pradedant sias proceduras butina pasikonsultuoti su savo gydytoju,nes saviveikla daznai sukelia problemas.
Atsakyti
QUOTE(Algis 1 @ 2010 03 11, 11:43)
Sveikos supermamos! Noreciau pratesti diskusija apie masaza,daugelis domisi anticeliulitiniais masazais irpasakoja apie savo ispudzius.Noreciau pasakyti, kad aparatais atliekamas masazas nera jau toks tobulas ir nekaltas isradymas.Taip ,jis palengvina masazo atlikima,taciau neatstoja masazuotojo ranku vien tik todel,kad nejaucia paciento kuno,nemato jo odos problemu ir kas labai svarbu ,neivertina kraujotakos problemu.Todel jo atlikimo kokybe priklauso nuo masazuotojos isprusimo.Mano asmenine nuomone celiulito panaikinimo problema yra kompleksine,susidedanti is dietos,fizines kulturos[ne sporto] ,masazo ir asmeninio noro suploneti.Noras turi buti pirmoje vietoje!!!Pries pradedant sias proceduras butina pasikonsultuoti su savo gydytoju,nes saviveikla daznai sukelia problemas.

Pritariu Jusu nuomonei. Jus pats masazuojate?
Atsakyti
QUOTE(Algis 1 @ 2010 03 11, 12:43)

Siaip sitame parasyme nieko naujo ax.gif As ivairiuose SM forumuose jau gal 15 kartu apie ta pati rasiau...
Atsakyti
Idomu, kaip tas zmogus masazuotojo darba dirba 36 metus g.gif Kazkur skaiciau, kad masazuotojai dirba vidutiniskai 12 metu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 11, 16:30)
Idomu, kaip tas zmogus masazuotojo darba dirba 36 metus g.gif Kazkur skaiciau, kad masazuotojai dirba vidutiniskai 12 metu.

Aga, man tas irgi uzkliuvo blush2.gif Gal nedaro jokiu dideles jegos reikalaujanciu ir viskas.. g.gif Arba turi kokia paslapti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 11, 16:06)
Aga, man tas irgi uzkliuvo  blush2.gif Gal nedaro jokiu dideles jegos reikalaujanciu ir viskas..  g.gif Arba turi kokia paslapti  rolleyes.gif

o gal jisai gydytojas ir daro tai retai. O ne masazuotojas.
Atsakyti
O kas buna po 12-os metu masazo darbo ? smile.gif Nusibaige ir isseke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 03 11, 16:19)
O kas buna po 12-os metu masazo darbo ? smile.gif Nusibaige ir isseke? smile.gif

cia vidutiniskai. Gal sanarius pradeda skaudet, gal dar ka g.gif

"nemažai masažuotojų skundžiasi sąnarių ir raumenų skausmais. " cia is vieno straipsnio internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 kovo 2010 - 17:04
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 11, 17:36)
cia vidutiniskai. Gal sanarius pradeda skaudet, gal dar ka g.gif

"nemažai masažuotojų skundžiasi sąnarių ir raumenų skausmais. " cia is vieno straipsnio internete

Ne tik is interneto doh.gif As jau viena karta kelioms dienoms buvau atsaukusi visus darbus, nes galvojau nukvaksiu , kaip ranku skaudejo ir sanarius, ir raumenis. Tai net purskiausi tuo saldanciu purskalu, kur kojoms, nes per skausma miegoti negalejau verysad.gif Tai va, nereikia nei 12 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 11, 18:23)
Ne tik is interneto  doh.gif  As jau viena karta kelioms dienoms buvau atsaukusi visus darbus, nes galvojau nukvaksiu , kaip ranku skaudejo ir sanarius, ir raumenis. Tai net purskiausi tuo saldanciu purskalu, kur kojoms, nes per skausma miegoti negalejau  verysad.gif Tai va, nereikia nei 12 metu  doh.gif

reiskia, reik nepersidirbt. neveltui daugkas kas antra diena dirba ir tik po kelis masaziukus. Neveltui sitos paslaugos brangios...
Atsakyti