Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Taip, nuo nugaros apimčių kaina irgi priklauso. Liekniems-pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 16, 10:29)
Taip, nuo nugaros apimčių kaina irgi priklauso. Liekniems-pigiau smile.gif

Esu turėjus tooookį klientą, sergantį cukriniu diabetu... Jį užrašydama žmona paklausė, kiek kg atlaiko mano stalas. Kai pasakiau, kad 15O kg tikrai atlaiko, apsiramino. Dariau jam 1O nugaros masažų, o paskui linksmai padėkojau, kad jo dėka užsiauginau papildomų raumenų. Bet masažuoti jam nugarą tikrai nebuvo linksma...
Atsakyti
o ką darot, jei kainos paklausia telefonu, sakot nuo iki ar kaip? Nes tarkim pasakai jog nugaros masažas 30 Lt, o ateina tooooks didelis žmogus, tai kaip tada jam tą kainą pakelt doh.gif Nejau sakyt, na va, kai jūsų tiek daug, jums ir brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš kainos pagal nugaros apimtis nekaitalioju... Su stambesniais pavargsti, su smulkeniais ir lieknesniais - pasiilsi - visame kame pusiausvyra gaunasi rolleyes.gif
Nors turėjau vieną sportininką - tai kitą dieną man raumenys skaudėjo, nes jo nugarytė - vieni raumenys ir sausgyslės, o jau įsitempęs visas, nugara - kaip plyta... doh.gif O dar ūgis 203cm, pečių plotis irgi ne ką mažesnis biggrin.gif
Atsakyti
aš ir kainos nekeičiu, kažkaip nepatogu būtų sakyt žmogui, kad va jis toks tai kaina tokia ax.gif
Man teko vieną vyrą masažuot, kuris vos tilpo ant stalo, tai prakaitas bėgo per blauzdas, o po to masažo mane iš kart namo paleido lotuliukas.gif Čia buvo sanatorijoj, kurioje lankosi galiūnai Lietuvos doh.gif
Atsakyti
Ar nemanot, kad su tokiomis šnekomis mums vertėtų keltis į savo temą http://www.supermama...;#entry23095434 , o čia kalbėti apie masažus smile.gif
Atsakyti
Na, tai gal kas papasakos, kokiame nerealiame masaže buvo. Labai įdomu. Ar patiko ir kodėl. Ar visiems irgi krizė?
Atsakyti
Neturiu paskutiniu metu pinigėlių masažams...
Atsakyti
o koks iš anksčiau labiausiai patiko?
Atsakyti
Su karštais akmenimis ir kerala.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 17, 21:11)
Su karštais akmenimis ir kerala.

Man irgi keralos patinka wub.gif
Apskritai masazai patinka smile.gif Man net anticeliulitinis patinka biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar abjanga keturiomis rankomis. Ir kai masažuoja du vyrai biggrin.gif
Atsakyti