Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(reno07 @ 2010 02 05, 20:13)
LABAS, MERGINOS,
GAL KAS DAROT KAUNE LIPOSAŽĄ? 4u.gif

As darau skulpturini.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 02 04, 01:21)
esu nusilpus labai, ar gydomieji masazai atstato sveikata?Ir kokia nauda to?

Gal tau truksta demesio ir meiles sau paciai... Masazai (daugiau relaksaciniai) padeda atsipalaiduoti, nusiraminti ir prisimti, kad mums pacioms reikia laiko, demesio ir meiles smile.gif Kartais to uztenka, kad pradetume "atsistatineti"...
Atsakyti
QUOTE(Adnaliv @ 2010 01 12, 11:47)
Kiek zinau dabar vykdoma akcija. Uz masaza mokek kiek nori! Salone Mezzanine Pilies g 6-6. Tel Nr. 852313734

Einu penktadieni isbandyti.Gal kas jau isbande ir parasys atsiliepima?
Atsakyti
Gal kas zinote kokia masaziste marijampoleje kuri daro vakuumini masaza? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 10, 12:17)
Gal kas zinote kokia masaziste marijampoleje kuri daro vakuumini masaza? 4u.gif

Su taurėm ar aparatu?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 10, 12:51)
Einu penktadieni isbandyti.Gal kas jau isbande ir parasys atsiliepima?

Niu ir kaip? Ar tikrai už masažą sumokejai tiek, kiek norejai? lotuliukas.gif Laukiam atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 15, 14:02)
Niu ir kaip? Ar tikrai už masažą sumokejai tiek, kiek norejai?  lotuliukas.gif Laukiam atsiliepimų  rolleyes.gif

Jei jau tokia akcija-sumokejau puse reguliarios kainos,sazine neleido maziau uz beveik valandos trukmes procedura...ir siaip ten tam tikri niuansai mirksiukas.gif
Galejau rinktis nugaros masaza ar veido puoselejimo procedura,pasirinkau pastaraja is naturaliu medziagu.
Aplinka maloni,procedura vyko skambant relaksacinei muzikai ,gulint vidutinio karstumo sildomoje saunoje,duodamos tapkutes,chalatas,yra dusas.Primigau per procedura smile.gif
Taip pat ten parduodama dr.Alkaicio kosmetika.
Atsakyti
sveikos,
si sestadieni buvau atpalaiduojanciame nugarines dalies masaze grozio salone High Care. man labai patiko!!! smile.gif 4u.gif tikrai atsipalaidavau biggrin.gif reiks dar karta pakartoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 15, 16:14)
Jei jau tokia akcija-sumokejau puse reguliarios kainos,sazine neleido maziau uz beveik valandos trukmes procedura...ir siaip ten tam tikri niuansai mirksiukas.gif
Galejau rinktis nugaros masaza ar veido puoselejimo procedura,pasirinkau pastaraja is naturaliu medziagu.
Aplinka maloni,procedura vyko skambant relaksacinei muzikai ,gulint vidutinio karstumo sildomoje saunoje,duodamos tapkutes,chalatas,yra dusas.Primigau per procedura smile.gif
Taip pat ten parduodama dr.Alkaicio kosmetika.

O kokia ta reguliari kaina? Nes taip paemus, tai nieko ypatingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 15, 16:04)
O kokia ta reguliari kaina? Nes taip paemus, tai nieko ypatingo  blush2.gif

80 lt. ,o cia kiti ikainiai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 15, 17:37)
80 lt. ,o cia kiti ikainiai.

Kainos ne iš mažųjų, tai sumokėjus pusę, pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 15, 16:47)
Kainos ne iš mažųjų, tai sumokėjus pusę, pats tas  mirksiukas.gif

ir man taip pasirode...
Karta du metuose vaiksciodavau i nugaros masazu kursa,trunkanti po pusvalandi ir uz karta po 20 lt.,buvau laaabai patenkinta kokybe ir salygomis,bet ,gaila ,ta istaiga pakeite profili ir darbuotojus verysad.gif
Ir kur dabar rasti kazka panasaus g.gif
Atsakyti