Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(susidomejus @ 2009 04 26, 21:26)
O kodel jisai toks brangus? Kursai brangus, ar priemones, ar tik del nerealaus relaxo?
Mane dabar zavi ir totaliai relaksuoja veido masazai biggrin.gif Nereikia ne kuno.

Man to masažo kursai kainavo 900 Lt, vėliau kaina pakilo iki 1200 Lt.
Nerealaus relakso tikrai nėra...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kam teko isbandyti masaza su ikaitintais akmenimis, kokie ispudziai? ir kuri salona patartumete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruanda: 30 balandžio 2009 - 11:46
ir dar vienas klausimas tuo paciu, gal kam teke SPA Vilnius Druskininkuose arba Vilniuje pabuvoti, kaip ispudziai? smile.gif
Atsakyti
Gal kas daresi liposaza? Galit papasakot, apie ji?
Atsakyti
as dariausi kuno masaza tik kai buvau turkijoj,labai patiko,ir vis pagalvoju,kad reiktu save palepint,nueit i salona ir uzsisakyt masazu kursa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 05 05, 19:14)
as dariausi kuno masaza tik kai buvau turkijoj,labai patiko,ir vis pagalvoju,kad reiktu save palepint,nueit i salona ir uzsisakyt masazu kursa smile.gif

As tunise, tai irgi labai patiko.. wub.gif
Atsakyti
Ar labai skiriasi tie masazai nuo lietuvoje daromu lietuviskomis rankomis?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 06, 22:10)
Ar labai skiriasi tie masazai nuo lietuvoje daromu lietuviskomis rankomis?

Nesiskiria, tik masazistai labai thumbup.gif Ir siaip labai gerai daro
Atsakyti
Sveikos,
gal as cia ne i tema, bet... turiu kvietima i masazu ir kt proceduru salona (vilniuje) EastIsland uz 100 lt. Gal kas noretu perpirkti? As juo negaliu pasinaudoti, nes laukiuosi... parasykite daliosg@yahoo.com. Sukontaktuosim.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 05 07, 00:15)
Nesiskiria, tik masazistai labai  thumbup.gif  Ir siaip labai gerai daro

Tai kur masazistai thumbup.gif Lietuvoj, ar svetur?
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2009 04 30, 13:00)
ir dar vienas klausimas tuo paciu, gal kam teke SPA Vilnius Druskininkuose arba Vilniuje pabuvoti, kaip ispudziai? smile.gif

druskininkuose buvau, daugiau nevaziuociau, net jei ir primoketu....masazas turejo buti atpalaiduojantis aromaterapinis, masaziste pasitaike labai grubi...ir dar daug kitu dalyku, kurie labai nepatiko...
Atsakyti
Kazkaip retai savo temoj lankaisi smile.gif Pas vaizgante silciau ? biggrin.gif
Atsakyti