Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 04 02, 00:11)
Gal galetum  duoti  Oksanos masazistes kontaktus?  smile.gif Ar kaina nepasikeite?  g.gif

Parasysiu cia, nes daug teiraujasi smile.gif
OKSANA masaziste Vilnuje tel. 867303326. Nebrandu.
Nugaros masazas+ medaus, arba + vakuminis kainuoja 35lt. Trukme komplekto 50 min. Daro ir kitus masazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 02 balandžio 2009 - 21:57
Kokia Jusu nuomone apie turkiska masaza su muilo putom? Ar verta pabandyt?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 19, 22:07)
Kokia Jusu nuomone apie turkiska masaza su muilo putom? Ar verta pabandyt?

Viską verta išbandyti smile.gif Jei pasitaikytų proga, mielai išbandyčiau.
Atsakyti
Man masaziukai tai tikra atgaiva ir kunui ir sielai, taip atsipalaiduoju, kad kaip naujai gimus po ju bunu flirt.gif Siaip labai patiko SPA "Sauleja" derinukas relaksine vonia ir nugaros masazas, tikrai nuostabus dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
Man patiko Druskininku viesbuty Druskininkuose negyvosios juros baseinas ir masazas su karstais akmenimis smile.gif. Tikrai pakartosiu biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu idomi tema smile.gif
Aš taip pat lankausi pas masažistę moterį, Vilniuje čia, netoli santariškių. ji atlieka klasikini-gydomąjį masažą. Man labai padėjo esant nugaros skausmui. Tikrai rekomenduoju. Daro ji apie valandą laiko, ima 50 lt. bet verta. taip išmasažuoja viską, kad tikrai jauti buvus masažą,o ne paglostymą.

kai noriu kitokio pobūdžio masažo,tai einu pas savo masažistą ,kuris atlieka keralos masažą. irgi uz 1,5 val trukmes masažą tesumoku 50 lt. bet jausmas nerealus smile.gif jau tokia palaima.... beje, jis vyras, bet dirba su energijomis, tada visus varžymusis palieku už durų. atsipalaidavimas tik lieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Jūratė: 26 balandžio 2009 - 11:58
QUOTE(Mama Jūratė @ 2009 04 26, 11:56)
ziuriu idomi tema smile.gif
Aš taip pat lankausi pas masažistę moterį, Vilniuje čia, netoli santariškių.  ji atlieka klasikini-gydomąjį masažą.  Man labai padėjo esant nugaros skausmui. Tikrai rekomenduoju. Daro ji  apie valandą laiko, ima 50 lt. bet verta. taip išmasažuoja viską, kad tikrai jauti buvus masažą,o ne paglostymą.

kai noriu kitokio pobūdžio masažo,tai einu pas savo masažistą ,kuris atlieka keralos masažą.  irgi uz 1,5 val trukmes masažą tesumoku 50 lt. bet jausmas nerealus smile.gif jau tokia palaima.... beje, jis vyras, bet dirba su energijomis, tada visus varžymusis palieku už durų. atsipalaidavimas tik lieka.

Matosi, kad masažų kainos kritę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Jūratė @ 2009 04 26, 12:56)
kai noriu kitokio pobūdžio masažo,tai einu pas savo masažistą ,kuris atlieka keralos masažą.  irgi uz 1,5 val trukmes masažą tesumoku 50 lt. bet jausmas nerealus smile.gif jau tokia palaima.... beje, jis vyras, bet dirba su energijomis, tada visus varžymusis palieku už durų. atsipalaidavimas tik lieka.

kas cia per keralos masazas, kuo ypatingas? blink.gif
Atsakyti
Keralos masažas yra specifinis indiškas masažas.
Atsakyti
Kiek zinau, visada buvo brangus mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 26, 19:13)
Kiek zinau, visada buvo brangus mellow.gif

Taip. Ir aš jį brangiai dariau, kai dariau...Nusibodo ir nebedarau...
Atsakyti
O kodel jisai toks brangus? Kursai brangus, ar priemones, ar tik del nerealaus relaxo?
Mane dabar zavi ir totaliai relaksuoja veido masazai biggrin.gif Nereikia ne kuno.
Atsakyti