Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 27, 23:17)
Dariausi tris nugaros masažus su medum ir jie nebuvo skaudūs. Man labai patiko. Ir tik 30 Lt.

Gal galite papasakoti apie medaus masažo naudą, nes mačiau, kad Kaune, Baltų sporto klubo pastete, vyksta akcija šią savaitę Medaus masažui (30Lt). Gal kas ten masažavotės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2009 03 31, 11:33)
Gal galite papasakoti apie medaus masažo naudą, nes mačiau, kad Kaune, Baltų sporto klubo pastete, vyksta akcija šią savaitę Medaus masažui (30Lt). Gal kas ten masažavotės? g.gif

Man šis masažas yra įdomus tuo, kad jo metu iš organizmo šalinasi šlakai. Be to, yra išjudinami visi nugaros raumenys. Po masažo nugara būna raudona raudona.
Man patinka pati savijauta masažo metu ir po jo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 31, 13:10)
Man šis masažas yra įdomus tuo, kad jo metu iš organizmo šalinasi šlakai. Be to, yra išjudinami visi nugaros raumenys. Po masažo nugara būna raudona raudona.
Man patinka pati savijauta masažo metu ir po jo.

Ačiū už atsakymą. Bijau kvaila pasirodyti, bet dar noriu paklausti, o tai tas medus įsigeria į odą?
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2009 03 31, 12:14)
Ačiū už atsakymą. Bijau kvaila pasirodyti, bet dar noriu paklausti, o tai tas medus įsigeria į odą?

Masažo metu įsigeria, bet po masažo ant nugaros yra dedami šlapi karšti rankšluosčiai (tai yra labai malonu) ir nugara kruopščiai nuvaloma.
Atsakyti
kazkada buvau uztikus tema apie naturaliu alieju (kokoso, shea nut , ir t.t.) naudojima kuno prieziurai, bet perejau ne viena puslapi ir neberndu , zinau kad cia gavosi off topic, bet gal zinot kur rsti man ta temele.
man kaip tik sove mintis pasimasazuoti kokosoaliejumi oda kad stangrasne butu, nes alyvu jau tiesiog atsibodo
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 03 31, 16:47)
kazkada buvau uztikus tema apie naturaliu alieju (kokoso, shea nut , ir t.t.) naudojima kuno prieziurai, bet perejau ne viena puslapi ir neberndu , zinau kad cia gavosi off topic, bet gal zinot kur rsti man ta temele.
man kaip tik sove mintis pasimasazuoti kokosoaliejumi oda kad stangrasne butu, nes alyvu jau tiesiog atsibodo

bandyk ieskot ekologiskas gyvenimo budas skyriuj. dar skaiciau, kad odai geriau naudoti nerafinuotus aliejukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus @ 2009 03 30, 15:07)
Paciai pasidaryti anticeliulitinius masazus nerealu. Geriausia kreipti pas masazintus, man ypac priimtina anticialiulitiniai masazai su taure. Ir efektas matosi. Tik as labai jau pries tuos vaakuminius aparatus.

Siaip masazuojant taure gaunasi toks pats vaakumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus @ 2009 03 30, 14:07)
Paciai pasidaryti anticeliulitinius masazus nerealu. Geriausia kreipti pas masazintus, man ypac priimtina anticialiulitiniai masazai su taure. Ir efektas matosi. Tik as labai jau pries tuos vaakuminius aparatus.

kazkaip cia sau priestaraujate, dariausi ir su taure, ir su aparatais, abieju principas tas pats-vakuumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2009 01 28, 01:41)
Buvau ir as pas masaziste Oksana . Aciu uz kontaktus . Man patiko masazas su akmenimis. Ir somokejau tik 30lt.  thumbup.gif  Dabar ir mano mama uzsimane pas ja nugaros masazui nueiti.

Gal galetum duoti Oksanos masazistes kontaktus? smile.gif Ar kaina nepasikeite? g.gif
Atsakyti
Vakar dariausi nugaros masažą su medumi, nu tikrai jausmas nerealus, smarkus, bet visai neskausmingas, nors akcija tik šią savaitę medaus masažui, bet užsirašiau dar kitai savaitei, išprašiau su nuolaida. smile.gif Oda nugara šiek tiek spuoguota, tai sako, medaus masažas gerai.
Visoms moterims, kas nebandė, tikrai siūlau thumbup.gif.
Atsakyti
Ir aš vakar dariausi masažą su medumi...Tik ne Kaune smile.gif
Atsakyti
O gal kas Klaipedoje rekomenduos masaziste, kuri daro su medumi? 4u.gif
Atsakyti