Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Nereklamuoju Feminos Bonos, pati ten neperku, bet jie turi eteriniu alieju labai dideli pasirinkima. Perku is Benexere, Metos eterinius aliejus. Rasiau kad tik nesugalvotu Maximose tuos pigius uz 3 lt. pirkt ir masazuotis paskui. Butu baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 kovo 2009 - 22:31
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 00:40)
Taip taip, daugeliui atrodo, kas cia - pamaige, patryne ir toookius pinigus lupa.

puikiai zinau koks tai darbas nes sunui ir draugems atpalaiduojancius masazus darau lotuliukas.gif
taip kad tikrai man nereikia sakyti koks tai darbas ir t.t.
daugelis sako kad ne kiek ne blogiau nei profesionalai smile.gif
tik skirtumas tas kad po mano masazu melyniu nelieka lotuliukas.gif

melyniu nemazia palikdavo poliklinikos masazistes
todel bet kam saves masazuoti tikrai neleidziu smile.gif nes su mano diagnoze masazus reikia daryti kas 3 menesius

Taip kad visiem sekmes kurie daro masazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 28, 23:50)
O kad po to pamaigymo rankas nuo skausmo nėra kur dėti, kad pačiai reikia eiti pas kolegę skaudančią nugarą masažuoti- čia jau nesvarbu. Masažuotojo darbas kenkia sveikatai.

Jei rankas skauda, matyt negerai jega pasirenki. Nes jega/stiprumas turetu eiti is kuno, lyg uzgriudama naudoti savo kuno jega, o ne ranku, riesu ir pirstu.

Mano beda yra, as nemoka is abieju pusiu vienodai masazuoti. Man patinka is desines stoveti (zmogus kairej), tad mano desines latissimus dorsi raumuo dazniausiai po masazu 'nepatogiai' jauciasi mirksiukas.gif

Bet taip, sutinku, darbas laaaabai fizinis! ax.gif
Atsakyti
Ar masazuoji stovedama visada tik is vienos puses?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 03 29, 23:43)
Jei rankas skauda, matyt negerai jega pasirenki. Nes jega/stiprumas turetu eiti is kuno, lyg uzgriudama naudoti savo kuno jega, o ne ranku, riesu ir pirstu.

Mano beda yra, as nemoka is abieju pusiu vienodai masazuoti. Man patinka is desines stoveti (zmogus kairej), tad mano desines latissimus dorsi raumuo dazniausiai po masazu 'nepatogiai' jauciasi  mirksiukas.gif

Bet taip, sutinku, darbas laaaabai fizinis!  ax.gif

Nemegsti apeiti zmogaus is kitos puses? Paciai lengviau butu
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 23:30)
Nereklamuoju Feminos Bonos, pati ten neperku, bet jie turi eteriniu alieju labai dideli pasirinkima. Perku is Benexere, Metos eterinius aliejus. Rasiau kad tik nesugalvotu Maximose tuos pigius uz 3 lt. pirkt ir masazuotis paskui. Butu baisu.

Jau del tu papigiai tai is vis tyliu.. Bet maximose eteriniai kainuoja apie 20 lt 10ml.. tai man cia trupuciuka ziauroka kaina, kai nori sumaisyti 7 ,9 ar daugiau ivairiu rusiu. Man asmeniskai labai migdolu aliejus patinka. Ir eterinis kvepia labiausia..
Gal kazkuri kazka apie varnalesu alieju zinote?
Atsakyti
Teorija Aromatoterapijos knygoje lygtai maciau.
Isigyti nezinau kur...
O antkainiai visoms prekems pas mus baisus dar ir todel, kad mokesciai verslui labai dideli. Nenormaliai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 23:48)
Ar masazuoji stovedama visada tik is vienos puses?

Masazuoju is abieju pusiu. Bet kai/jei nugara masazuoju, man patogiau stoveti is desines, nors ir is kaires zinoma stoviu, bet is desines patogiau. Tiesiog.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 30, 00:05)
Teorija Aromatoterapijos knygoje lygtai maciau.
Isigyti nezinau kur...
O antkainiai visoms prekems pas mus baisus dar ir todel, kad mokesciai verslui labai dideli. Nenormaliai.

Ir ka ten gero raso??? blush2.gif Neprisimeni? Reikes man paskaitinet...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 03 29, 22:43)

Išties nemoku daryti anticeliulitinių masažų, naudodama savo kūno jėgą...Todėl ir lioviausi juos daryti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 30, 12:38)
Išties nemoku daryti anticeliulitinių masažų, naudodama savo kūno jėgą...Todėl ir lioviausi juos daryti.

Uztat as kartais maigydama gumburelius prisedu ar atsitupiu, tada nors kiek nugara pailsi... Bet praktiskai po kiekvieno masazo susylu kaip po sporto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 30, 12:33)
Uztat as kartais maigydama gumburelius prisedu ar atsitupiu, tada nors kiek nugara pailsi... Bet praktiskai po kiekvieno masazo susylu kaip po sporto blink.gif

Nugarą masažuojuosi pastoviai...Manau,- masažuotojams tai būtina...
Atsakyti
Paciai pasidaryti anticeliulitinius masazus nerealu. Geriausia kreipti pas masazintus, man ypac priimtina anticialiulitiniai masazai su taure. Ir efektas matosi. Tik as labai jau pries tuos vaakuminius aparatus.
Atsakyti