Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

Na va, as jau po masazo vacation1.gif
Labai patiko ir visai neskauda, tik aisku brangoka, bet siaip relaksacijai ir visam kunui, odytei tai super, assa.gif , gavosi toks odos pilingas, nes tas medus ten su tokiomis granulemis sveiciamosiomis yess.gif yu.gif , zodziu fainai labai, rekomenduoju..
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2009 03 27, 18:30)
Labai patiko ir visai neskauda, tik aisku brangoka, bet siaip relaksacijai ir visam kunui, odytei tai super,  assa.gif , gavosi toks odos pilingas, nes tas medus ten su tokiomis granulemis sveiciamosiomis yess.gif  yu.gif , zodziu fainai labai, rekomenduoju..

tai cia tik nusveitimas buvo su medum ar tikras medaus masazas?

Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 03 27, 17:56)
Kodel skaudus? Kad medus lipnus ir tempia oda kazkaip?  g.gif

Tempia ir kuo toliau, tuo labiau. Skauda paskui, bet labai sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2009 03 27, 17:30)
Labai patiko ir visai neskauda, tik aisku brangoka, bet siaip relaksacijai ir visam kunui, odytei tai super,  assa.gif , gavosi toks odos pilingas, nes tas medus ten su tokiomis granulemis sveiciamosiomis yess.gif  yu.gif , zodziu fainai labai, rekomenduoju..

Nesuprantu, kam tos granulės g.gif , pats masažas su medumi yra superinis pilingas, beje ir visai neskaudus. Nei viena dar nesiskundė, kad skaudus, visos buvo sužavėtos.
Atsakyti
Matyt yra kelios medaus masazo technikos
Atsakyti
Dariausi tris nugaros masažus su medum ir jie nebuvo skaudūs. Man labai patiko. Ir tik 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 27, 22:16)

Matyt...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 27, 23:16)

Gali buti, bet ir man is aprasymo labiau panasu i pilinga, o ne masaza blush2.gif Kaip jums visoms sekasi?
Vaizgante, kur taip popigiai pasidarei medaus masaza? Tu pati nedarai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 28, 13:57)
Vaizgante, kur taip popigiai pasidarei medaus masaza? Tu pati nedarai?

Pati nemoku daryti medaus masažų. Medaus masažus darausi pas kolegę, dirbančią Basanavičiaus gatvėje. Planuoju jų pasidaryti 10.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 28, 15:05)
Pati nemoku daryti medaus masažų. Medaus masažus darausi pas kolegę, dirbančią Basanavičiaus gatvėje. Planuoju jų pasidaryti 10.

Taip patiko???? Kad visa kursa zadi darytis? O tavo kolege namuose priimineja?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 28, 14:27)
Taip patiko???? Kad visa kursa zadi darytis? O tavo kolege namuose priimineja?

Ji dirba Basanavičiaus gatvėje, o namuose masažuoja Pašilaičiuose.
Esu labai išranki, bet jos rankos ir sąžiningas darbas man labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 28, 15:29)
Ji dirba Basanavičiaus gatvėje, o namuose masažuoja Pašilaičiuose.
Esu labai išranki, bet jos rankos ir sąžiningas darbas man labai tinka.

Gal galesi man i AZ jos kontaktus imesti? o kokius masaziukus ji dar daro? As labai anticeliulitinio noreciau, bet pati sau nei laiko nei noro neturiu blush2.gif Nors sau, tai koks ten darymas.. (Cia as teisinu save...)
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 28, 14:44)
Gal galesi man i AZ jos kontaktus imesti? o kokius masaziukus ji dar daro? As labai anticeliulitinio noreciau, bet pati sau nei laiko nei noro neturiu blush2.gif  Nors sau, tai koks ten darymas.. (Cia as teisinu save...)

Ji daro ir anticeliulitinius- rankos stiprios.
Atsakyti