Aliejaus jeigu masazuojamas visas kunas susinaudoja apie 100 g (nuo daug ko priklauso) ir jame vandens jokio nera.
QUOTE(truth @ 2009 03 22, 21:50)
Sveikuciai, nezinau, ar buvo cia toks klausimas. Noreciau suzinoti, kiek mazdaug aliejaus sunaudojama vienam masazui? (Ar skaiciavo kas nors? ) Ir dar, ar masazinis aliejus vien is alieju susideda ar ten dar vandens yra?
Visam kunui uztenka 20ml aliejaus
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 22, 21:53)
Aliejaus jeigu masazuojamas visas kunas susinaudoja apie 100 g (nuo daug ko priklauso) ir jame vandens jokio nera.
OHOHO!!! 100 gramu!!! Turetu varveti per krastus...
Kaip cia tu taip susidomejus???
vat as ir galvoju, kad 100 per daug man namu salygom vyra "pamasazuot" brangiai gautus. nusipirkau 50 ml nerafinuoto migdolu aliejaus, ilasinsiu kokio eterinio ir palepinsiu. buvo ydomu keliem kartams uzteks to kiekio. Gales dar ir jis mane paglostyt
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 22:03)
Galiu rekomenduoti masažuotoją, kuri ima tikrai nebrangiai. Ypač gerai ji daro medaus masažą (tik 30 Lt). Vaikštau pas ją masažuotis. Labai iš dūšios masažuoja.
(Vilnius, Basanavičiaus g ir Pašilaičių g.)
(Vilnius, Basanavičiaus g ir Pašilaičių g.)
Sveiki, labai ieškau geros ir nebrangios masažistės, gal galite parašyti, kaip susisiekti su jūsų minima masažiste.
Ačiū
QUOTE(lotta23 @ 2009 03 23, 00:01)
Visam kunui uztenka 20ml aliejaus
Žiūrint, kokį masažą darai...Tarkim, indiškiems masažams 100 ml būtų mažai... Kai darai indišką masažą, aliejų semi sauja ir pili ant kūno...
Aš pati aliejaus naudoju labai nedaug- tiek, kad man pirštai slystų... O anksčiau naudojau daugiau...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 15, 15:34)
30 Lt už nugaros masažą tikrai mažai... Aš už 45 min imu 50-60 Lt. (Priklausomai nuo to, kiek masažų žmogus nori darytis, koks nugaros plotas.)
as pati masazuojuos problemines vietas paprastu masazuokliu su "dantukais" rezultatas - nera riebaliuko ant pilvo, kojytes lygios...masazuojuos keleta minuciua kasdien - savaitgaliais ilsiuosi
QUOTE(nepatenkinta @ 2009 03 23, 14:23)
as pati masazuojuos problemines vietas paprastu masazuokliu su "dantukais" rezultatas - nera riebaliuko ant pilvo, kojytes lygios...masazuojuos keleta minuciua kasdien - savaitgaliais ilsiuosi
Cia tas su medinias "dantukais" sepetys ar kazkoks elektrinis masazuoklis?
QUOTE(nepatenkinta @ 2009 03 23, 13:23)
Bet nugaros pati sau nepasimasažuosi...
QUOTE(truth @ 2009 03 23, 14:32)
Cia tas su medinias "dantukais" sepetys ar kazkoks elektrinis masazuoklis?
buna ir medinai, bet as naudoju plastmasini va toki http://www.cnpromoti...kf1009-1399.jpg
mokejau apie 7 lt droge
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 23, 14:39)
Bet nugaros pati sau nepasimasažuosi...
taip, bet draugas taip gali pamasazuot
QUOTE(nepatenkinta @ 2009 03 23, 13:41)
taip, bet draugas taip gali pamasazuot
Draugas?
Ne kiekvienos vyras ar draugas yra masažuotojas, o neišmanantis, jei yra nugaroje kažkokių problemų, gali ir pakenkti. Masažas nėra žaidimas.
QUOTE(nepatenkinta @ 2009 03 23, 14:23)
Saunuole!
Masazuodavausi ir as pati problemines vietas...bet cia kaip ir su manksta, reikia uzsispyrimo...Zinoma, jokio malonumo tai neduoda Bet rezultatai neblogi...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 23, 13:27)
Žiūrint, kokį masažą darai...Tarkim, indiškiems masažams 100 ml būtų mažai... Kai darai indišką masažą, aliejų semi sauja ir pili ant kūno...
Aš pati aliejaus naudoju labai nedaug- tiek, kad man pirštai slystų... O anksčiau naudojau daugiau...
Na, apie indiska viso kuno - nezinau. Kai indiskas galvos daromas, galima kazkiek aliejaus uzpilti ant galvos, bet ir tai, ziurint ant kliente to pageidauja. O siaip, darau ir as masazus su uzpilamu pasildytu alieju, bet 100gr visam kunui tikrai nereikia.
O normaliam viso kuno masazui, nepilant alieju uztenka 20-30ml aliejaus.
P.S. as ana savaite dariausi nugaros masaza, tai man labai nepatiko, kad daug aliejaus ant nugaros naudojo...Negaliu pakest kai po masazo dar tenka nusisluostineti alieju.