Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(Loxxy @ 2009 03 04, 15:15)
aha matyt vienintelė gera Vilniaus kaime  tongue.gif
Jei pas pačią klientų sumažėjo dar nereiškia, kad ir kitiems krizė kelnes baigia numauti.
Nors jei rimtai ką aš žinau, gal ir jai kiek krizė pasijuto, bet klientų tikrau vis dar laabai daug turi  g.gif

Man krizė nepasijuto, nes pagrindinis darbas nėra masažai. Bet masažuotojų pažįstu pakankamai daug.
Atsakyti
Krize ar ne krize, bet pavasari masazistams visada darbo padaugeja.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 04, 16:57)
Krize ar ne krize, bet pavasari masazistams visada darbo padaugeja.

Tiems, kurie daro anticeliulitinius masažus, taip, padaugėja.
Atsakyti
Celiulitui reikia apie 8 masažų ar procedūrų, kad aiškiai rezultatas pasimatytų, o geresnei savijautai pakanka ir vieno masažo, tik po viso kurso masažų tas poveikis ilgiau trunka smile.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduos masaziste Klaipedoje uz prieinama kaina 4u.gif Turiu problemu su stuburu doh.gif Eidavau pas labai gera masaziste Regina, ji dirbo Salvijoje ir Jurininku ligonineje, tai auksines rankas turi,is vis nebrangininke, bet labai gera masaza padarydavo.Bet dabar susilauze kova ir pora menesiu nedirbs verysad.gif Isitikinau pati, kad ne nuo aukstos kainos priklauso ar geras masazas ax.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti masažuotoją, kuri ima tikrai nebrangiai. Ypač gerai ji daro medaus masažą (tik 30 Lt). Vaikštau pas ją masažuotis. Labai iš dūšios masažuoja.
(Vilnius, Basanavičiaus g ir Pašilaičių g.)
Atsakyti
Negi niekas nepatars Klaipedoje masazistes? verysad.gif
Atsakyti
Ieškom draugei dovanos - masažo Jonavoje. Gal kas gali ką patarti ar parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau keleta akmenu masazu pas skirtingus masazistus. Skiriasi labai, bet man patiko vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 21, 15:14)
Isbandziau keleta akmenu masazu pas  skirtingus masazistus. Skiriasi labai, bet man patiko vistiek smile.gif

o kur labiausiai? noreciau ir as nueiti ax.gif
Atsakyti
Visai patiko Druskininkuose Druskininku viesbucio spa centre. Dar paplaukiojom Negyvosios juros baseine pries tai. Tiki gal galejo tas geris testis kiek ilgiau...

Gal kas bande hamamo procedura? Gundausi... bet kitiems nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 kovo 2009 - 01:04
Sveikuciai, nezinau, ar buvo cia toks klausimas. Noreciau suzinoti, kiek mazdaug aliejaus sunaudojama vienam masazui? (Ar skaiciavo kas nors? biggrin.gif ) Ir dar, ar masazinis aliejus vien is alieju susideda ar ten dar vandens yra? g.gif
Atsakyti