Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie masažus

QUOTE(currant @ 2009 03 02, 00:26)
Sveiki! 4u.gif
Labai idomi tema apie masazus. bigsmile.gif  Man po gimdymo/vaiko nesiojimo siaubingai skauda nugara.  Kartais net kvepuot sunku. Gal kas pazista gera masazista/te, kuris/kuri galetu padaryt gydomaji masaza. Butu super, jei dar galetu atvykt i namus, bet nebutina. Ir aisku kad nelabai brangus butu.  ax.gif

Nelabai aisku, kokiam mieste pageidaujate smile.gif Lietuva didele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 02, 21:46)
Nelabai aisku, kokiam mieste pageidaujate smile.gif Lietuva didele  4u.gif

Vilniuje blush2.gif
Atsakyti
Sveiki as atlieku Tailandietiska masaza, mokinausi Tailande, mokslai truko apie 3 savaites - neskaitant kad turejai nuvaziuoti jau mokedamas anatomija. jei kam idomu ar turite klausimu, rasykite, andrius@k.st
Atsakyti
QUOTE(cabin8crew @ 2009 03 03, 18:47)
Sveiki as atlieku Tailandietiska masaza, mokinausi Tailande, mokslai truko apie 3 savaites - neskaitant kad turejai nuvaziuoti jau mokedamas anatomija. jei kam idomu ar turite klausimu, rasykite, andrius@k.st

Tik tris savaites? blink.gif
Atsakyti
Yra daugybe masazu, bet visgi pagrindinis tikslas yra dirbti su raumenu grupem, mano atveju sanariais, stuburu ( darau tailandietiska masaza). Visgi odos problemoms yra kosmetines proceduros, darant masazus su aliejais, odos problemos galima ne tik nepanaikin, bet dar labiau sudirginti. Ne visi masazuotojai - dermatologai.

Keletas patarimu, kurie turetu padeti. Jei turite bet koki odos sutrikima, pabandykite naudoti ,,roziu vandeni" galima pagooglint kur jo galima nusipirkti. Tai naturalus produktas, nera chemijos. Plius kaina jus nustebins.. Taigi reiketu mesti visa kosmetika, pvz naudoti maziau makiazo, ji valyti ne pieneliu, o tuo paciu roziu vandeniu...

andrius@k.st
Atsakyti
QUOTE(traskutis @ 2009 02 15, 16:04)
nezinau, ar tokia tema jau yra, jei yra, nepykit. bet dabar labai domiuosi kuno masazais. gal yra tokiu, pastoviai einanciu pas masazista. butu labai idomu suzinot rezultatus. ar verta  g.gif kovojant su celiulitu ir odos stangrumui pagerint cool.gif aciu smile.gif

AŠ nuolat vaikštau į masažus. jei tikiesi kad pasimasažavus ims ir dings celiulitas turiu nuvilti. Jei nori jo atsikratyti teks imtis viso komplekso priemonių: masažas, maisto derinimas, sportas. Taip galima pasiekti pastebimų rezultatų, bet vien masažistas stebuklo ant užpakalio (sorry už grubumą) nesukurs schmoll.gif biggrin.gif
Aš asmeniškai lankausi pas masažistę dėl geresnės savijautos. Nėštumo metu masažuodamasi kartą per savaitę išvengiau dažnai nestuke.gif kankinančių nugaros skausmų, kojų tinimo ir t.t.
Dabar einu ir dėl geresnės savijautos ir šiek tiek formas po nėštumo pagerinti.
Atsakyti
QUOTE(cabin8crew @ 2009 03 03, 18:47)

aha aš kiek žinau rimti masažo mokslai lietuvoje trunka tris metus. Kaži ką galima išmokti per 3 sav. Aš asmeniškai pas visokius kurie tik mėgėjiškus masažo kursus pasibaigę masažuotis neičiau schmoll.gif Taip ir vyras pamasažuoti gali tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(currant @ 2009 03 02, 23:22)
Vilniuje  blush2.gif

nu gi aš visad sakau: ask google biggrin.gif Juk tiek masažistų inte rasi, kad apsvaiks galva nuo jų gausos ir kainų įvairovės doh.gif Ir kas įdomiausia tie kurie važiuoja į namus dažnai ir kainuoja pigiausiai - bet aš jų kompetencija suabejočiau. retas rimtas masažistas važiuos į namus, nes namų salygomis sudėtingiau atlikti rimtą masažą (nebent ir masažo stalą atsigabentum), ir šiaip geri masažistai bent jau Vilniuje turi klientų keliems mėnesiams į priekį tai važinėjimuisi nelabai laiko turi.
jei nori rimto masažo tai svarbiausia pasidomėk masažisto kompetencija nesiūlau eiti pas tuos kurie jaučiasi asais tik kurselius pasibaigę. Tada jau geriau vyrą į analogiškus kursus išsiūsk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 04, 13:05)
ir šiaip geri masažistai bent jau Vilniuje turi klientų keliems mėnesiams į priekį tai važinėjimuisi nelabai laiko turi.
jei nori rimto masažo tai svarbiausia pasidomėk masažisto kompetencija nesiūlau eiti pas tuos kurie jaučiasi asais tik kurselius pasibaigę. Tada jau geriau vyrą į analogiškus kursus išsiūsk  mirksiukas.gif

Klysti- taip buvo prieš metus šiuo metu... Ir geriausiems darbo sumažėjo ir vis dar mažėja.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 04, 13:15)
Klysti- taip buvo prieš metus šiuo metu... Ir geriausiems darbo sumažėjo ir vis dar mažėja.

nu aš pas savo masažiste sumažėjimo dar nepastebėjau bent jau akivaizdaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2009 03 04, 13:50)
nu aš pas savo masažiste sumažėjimo dar nepastebėjau bent jau akivaizdaus  g.gif

Tai gal ji viena visam kaime?
Atsakyti
tikėsit ar ne, bet aš galiu pasidžiaugti, kad žmonių tik padaugėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 04, 15:03)
Tai gal ji viena visam kaime?

aha matyt vienintelė gera Vilniaus kaime tongue.gif
Jei pas pačią klientų sumažėjo dar nereiškia, kad ir kitiems krizė kelnes baigia numauti.
Nors jei rimtai ką aš žinau, gal ir jai kiek krizė pasijuto, bet klientų tikrau vis dar laabai daug turi g.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 03 04, 15:15)
tikėsit ar ne, bet aš galiu pasidžiaugti, kad žmonių tik padaugėjo ax.gif

nu va aš ir galvoju, krizė ar ne krizė bet kokias nugaras tai vistiek žmonėm nuolat skaudės. o lenkiant nugarą dėl krizės dar ir labiau. Gal ir gali tokiu atveju atsisakyti visokių relaksacinių masažų su akmenimis ir kitokių nesamonių, bet normalūs gydomieji tikrai paklausos neturėtų prarasti g.gif
Atsakyti