Labai gera priemone, nepasitaike, kad alergizuotu.
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 18, 16:05)
Labai gera priemone, nepasitaike, kad alergizuotu.
neatrasete...
Ar bandete sita?
BENEXERE Rudųjų ir raudonųjų jūros dumblių PATE (31C)Talpa: 31C -1000 ml Profesionaliam naudojimui.
Veikliosios medžiagos: raudonųjų ir rudųjų dumblių ekstraktas, molio mineralai.
Didelė rudųjų ir raudonųjų dumblių koncentracija padeda efektyviai kovoti su celiulitu ir mažinti riebalinį sluoksnį, greitina medžiagų apykaitą, valo organizmą nuo toksinų. Dumbliai turi įvairių mikro ir makro elementų, vitaminų, amino rūgščių, gerina odos ir viso organizmo medžiagų apykaitą, atkuria mineralų balansą.
Naudojimas: įdėkite reikalingą kiekį PATE į dubenėlį ir pašildykite 40 laipsnių temperatūroje. Tepkite PATE ant kūno ir įvyniokite į plėvelę. Palikite 20-30 min., tada kruopščiai nuplaukite.
QUOTE(Montvilė @ 2009 02 18, 17:31)
neatrasete...
Ar bandete sita?
BENEXERE Rudųjų ir raudonųjų jūros dumblių PATE (31C)Talpa: 31C -1000 ml Profesionaliam naudojimui.
Didelė rudųjų ir raudonųjų dumblių koncentracija padeda efektyviai kovoti su celiulitu ir mažinti riebalinį sluoksnį, greitina medžiagų apykaitą, valo organizmą nuo toksinų. Dumbliai turi įvairių mikro ir makro elementų, vitaminų, amino rūgščių, gerina odos ir viso organizmo medžiagų apykaitą, atkuria mineralų balansą.
Naudojimas: įdėkite reikalingą kiekį PATE į dubenėlį ir pašildykite 40 laipsnių temperatūroje. Tepkite PATE ant kūno ir įvyniokite į plėvelę. Palikite 20-30 min., tada kruopščiai nuplaukite.
Ar bandete sita?
Taip, as su sia priemone darau vyniojimus. Labai gera priemone.
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 11, 12:04)
Niekad neičiau masažuotis pas vyrą. Jau bandžiau ir ne kartą. Tai tik veido masažą maloniai vienas padarė, visa kita - nesužavėjo. Man buvo per stipru. O kur daro Kaune masažus galima sužinoti Paslaugose
Kai buvau Tunise, man masaza dare vyras, kazkaip nejaukiai buvo, kai jie dar tokie karsti vyrai
Nežinau, jeigu penktą kartą eičiau masažuotis pas tą patį vyrą, gal ir pasisektų pilnai atsipalaiduoti
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 22, 22:53)
Nežinau, jeigu penktą kartą eičiau masažuotis pas tą patį vyrą, gal ir pasisektų pilnai atsipalaiduoti
Man tai nepatiktų pas vyrą nebent dėl to, kad daugelis labai stipriai daro. O šiaip tai jokių problemų kas masažuoja mane. Nu nebent paguldytų nuogą ir nepridengtų jokia paklode. Tokiu atveju aš ir prieš moterį nepatogiai jausčiaus.
QUOTE(laurima @ 2009 02 23, 09:36)
Man tai nepatiktų pas vyrą nebent dėl to, kad daugelis labai stipriai daro. O šiaip tai jokių problemų kas masažuoja mane. Nu nebent paguldytų nuogą ir nepridengtų jokia paklode. Tokiu atveju aš ir prieš moterį nepatogiai jausčiaus.
Tokia drovi? Mane galėtų ir nuogą masažuoti...Svarbu, kad profesionaliai.
na, kad ir kokia ne drovi būčiau, bet ir aš nuoga prie svetimo žmogaus gulėt nenorėčiau
QUOTE(benux @ 2009 02 23, 13:44)
na, kad ir kokia ne drovi būčiau, bet ir aš nuoga prie svetimo žmogaus gulėt nenorėčiau
Drovumą praradau dirbdama ajurvedos centre... Ten pastoviai vienas ant kito mokydavomės... Iki šiol atsimenu, kaip ant manęs mokėsi abjangą du vyrai...Gi praktiškai nuoga gulėjau ant medinio stalo...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 23, 14:54)
Drovumą praradau dirbdama ajurvedos centre... Ten pastoviai vienas ant kito mokydavomės... Iki šiol atsimenu, kaip ant manęs mokėsi abjangą du vyrai...Gi praktiškai nuoga gulėjau ant medinio stalo...
Ane? o man nepatinka kaip ten masaza daro vyrai
nors ir su tais stringais palieka,ale vistiek man nejauku
Visad prasau,kai skambinu,kad moteris masazuotu
Nepatiko vyru masazas,kazkoks "sausas" ir per stiprus.
Pamenu po Dariaus marmos tasku masazo nualpau hole
oho va kaip būna
QUOTE(Blueta @ 2009 02 23, 13:57)
Ane? o man nepatinka kaip ten masaza daro vyrai
Apie ten dirbančių masažuotojų profesionalumą patylėsiu...Mokiausi ir aš ten marmos taškų masažo. Šiuo klausimu irgi patylėsiu...