neprisipirkit nauju rubeliu 0-3 men!!! kainos nerealios, o leliukas taip greitai juos isaugs, kad vos spesit kelis kartus apvilkti , o pinigeliai bus isleisti

SM skelbimu lentoje tikrai rasit super beveik nauju rubeliu.
Tai tik toks patarimas

Indrulis, 02 Geg 2007 - 20:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Indrulis, 02 Geg 2007 - 20:06, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Busimos mamytes, noriu patarti tik viena dalyka
![]()
neprisipirkit nauju rubeliu 0-3 men!!! kainos nerealios, o leliukas taip greitai juos isaugs, kad vos spesit kelis kartus apvilkti

neprisipirkit nauju rubeliu 0-3 men!!! kainos nerealios, o leliukas taip greitai juos isaugs, kad vos spesit kelis kartus apvilkti
Tai dar laimė, jeigu iš viso leliukas spės juos padėvėt

0-3 mėn kaip tik ir atitinka 56 dydį, apie kurį jau buvo rašyta

Buvau nusipirkusi toki nesamoninga kostiumeli kelnytes su gumyte ir megztuka. Tai kelnytes tik viena karta uzdejau nes tik gimusiam leliukui labai nepatogu kai reikia pilnai nuimti norint sauskelnes pakeist ir man vaidenosi, kad vaikuciui pilvuka spaudzia.
Nedarykite mano klaidu

ir dar neprireike idekliuku i liemenele, nes pienukas visiskai nebego

Spygle1, 15 Geg 2007 - 18:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Spygle1, 15 Geg 2007 - 18:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Buvau nusipirkusi toki nesamoninga kostiumeli kelnytes su gumyte ir megztuka. Tai kelnytes tik viena karta uzdejau nes tik gimusiam leliukui labai nepatogu kai reikia pilnai nuimti norint sauskelnes pakeist ir man vaidenosi, kad vaikuciui pilvuka spaudzia.
Nedarykite mano klaidu
Nedarykite mano klaidu

niu cia irgi poziurio dalykas

mes atvirksciai, labai daug tokiu kelnyciu turime ir nesiojame praktiskai nuo gimimo: tai ir ivairus treningiukai, ir dzinsiukus turim 56 dydzio

vaidoska, 16 Geg 2007 - 15:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
vaidoska, 16 Geg 2007 - 15:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Na istikruju del 56 d. tai diskutuotinas klausimas ar reik ar ne?????
Tikriausia tai kiekvienos individualus reikalas, mes pavyzdziui nesiojome bevei iki 2 men. nes gime tik 50 cm. ir tik veliau per 1 men. paaugo 6 cm. tai man praktiskai nereikejo 62 d. drabuzeliu .
ir dar neprireike idekliuku i liemenele, nes pienukas visiskai nebegoir dabar ju niekada nenaudoju, taip ir stovi.

ir dar neprireike idekliuku i liemenele, nes pienukas visiskai nebego

En:), 02 Bir 2007 - 15:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
En:), 02 Bir 2007 - 15:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
niu cia irgi poziurio dalykas
![]()
mes atvirksciai, labai daug tokiu kelnyciu turime ir nesiojame praktiskai nuo gimimo: tai ir ivairus treningiukai, ir dzinsiukus turim 56 dydzioman grazu ir patogu.

mes atvirksciai, labai daug tokiu kelnyciu turime ir nesiojame praktiskai nuo gimimo: tai ir ivairus treningiukai, ir dzinsiukus turim 56 dydzio

Taigi, čia abiem atvejais kaip kam patogiau ir kas kiek pinigų nori išleisti

darbsti, 22 Bal 2007 - 21:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
darbsti, 22 Bal 2007 - 21:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
as tai zinau, kad gera firma yra sebamed. patyriau, kad visi dzonsonai ir kt yra nieko verti.
mes naudojam sebamed prausiklį ir pienelį kūdikių odelei. Esame labai patenkinti

O neprireikė man šių daiktų kai grįžom namo : žirklutės bukais galais(be šansų apkirpti kūdikio nagučius, gal kokiam 2-3 metų vaikui būtų tas pats, bet ne kūdikiui), gultelio(medžiaginio) į vonią(labai jau man nepatogus buvo-žymiai patogiau pačiai prilaikyt galvytę maudant arba kviestis tėvelį į pagalbą

Buvom gavę dovanų 50cm rūbelių

ugniukas, 09 Lie 2007 - 12:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
ugniukas, 09 Lie 2007 - 12:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
mergaites.. gal galit patarti,kaip menesio laiko kudikiui plauti kuneli,ar kuo tepti ,kad sausa nebutu..pleiskanoja biskiuka
o tu pieneliu nelabai noriu naudoti,nes alergija maziukui mano ant veidelio ir nugarytes

geriausia tepti aliejuku, vaistinej palausk, kokie nealergizuoja sabamed atrodo nebloga kosmetika kudikiams.