QUOTE(Aira25 @ 2005 07 29, 14:25)
man neprireike tik naturaliu seriu sepetuko plaukams - ir kur mano galva buvo

kas, kad labai ilgi plaukai - kam juos sukuoti, kol jis toks mazas ir pastoviai malasi?
mes ir po siai dienai beveik neturim ka sukuoti, bet as vistiek kasvakara "pasukuoju" grazuole - kas priprastu.
visiskai nenaudojom ciulptuku, buteliuku, pientraukio. buteliuka pradejom naudoti tik kazkur apie metus - na musu aukle taip norejo...
pirstinyciu irgi nenaudojom - turejom pora siaustinuku su pirstinytem, ir tai panaudojom tik kol ligoninej buvom.
iklotu sau - tai tikrai labai individualu: man beveik nereikejo specialiu (vieno butu uzteke).
be to man labai patogu buvo tureti daug "bodziu" ir sliauztinuku - nereikejo skalbti kasdien. skalbem karta i savaite kai prisirinkdavo pilna masina (jei butu maziau atpylinejus - butu uzteke ir dviem savaitem). bet nepamirskit nusipirkti spec. skalbimo priemoniu.
na vaikiskos kosmetikos, tai mum ilgam uzteko: prausikli ir aliejuka dar tebenaudojam ta pacia pakuote

. su uzpakalio sutimais problemu buvo mazai - tai Desitin tepalo (cinko oksido) taip pat dar neisbaigta tutele.
dar nuo sutimu labai gerai pataisu sporos - va tu tai turiu uzsisandeliavus

- padave vaistinej toki maza pakuti - galvoju, na cia tai vienam kartui, ir nusipirkau tris. o jos kazkaip taip neitiketinai taupiai naudojasi - tai koki desimtadali pakelio teesu sunaudojus...