Praadžioj per mažai vystyklų buvau įsigijus, bet paskui sesė pasiuvo krūvą... galutiniam rezultate turiu jų 20 gal, ir tikrai ne per daug. Naudoju patiesti kai keičiu sauskelnes... kai kur ant lovos paguldyt prisireikia... ir t.t.
Neturėjau "skudurėlių" nuvalyti, kai atpila ir t.t. Irgi, ačiū sesei, pasiuvo mažyčių flanelinių šluostelių šūsnį... man geriau (ir gražiau

Nebuvo įsigiję jokio "baldo" vaiko daigtams sudėti. Buvo viskas "išmėtyta" po komodas, spintas... Po kokių trijų mėnesių įsigijom komodą tik mažylio daigtams

Nebuvom įsigiję sudedamos kelioninės lovelės... jos prisireikė kokių trijų - keturių mėnesių, kai į lopšį nebetilpt pradėjo. Nuvaziavus kur nors i svecius (mes daznai vaziuojam pas senelius) vaikas visada turi savo vieta, kur miegot ir jokių problemų su užmigimu, nes "sienos" tai tos pačios kaip namuose per pietų miegą (naktį miega medinėj, paprastoj lovytėj). Manau, kad lovytę reikėjo pirkti iš karto, nes su tuo lopšiu

Per mažai įsigyjau įklotų po gimdymo... Iš viso trijų rūšių po penkis vnt. Pačių didžiausių penkių užteko, o tų vidutinių tai kokių dvidešimt man reikėjo

A, dar labai geras dalykas tinklinės kelnaitės iškart po gimdymo. Jos ilgesniu liemeniu, plonytės, gerai įklotą prilaiko. Tik aš vienas nusipirkau (abejojau ar prireiks, nes draugės labai išpeikę buvo), tai antrą dieną vyrą nusiunčiau į vaistinę dar poros, kad pasikeist būtų.
Gydytoja buvo liepusi atsivežt paklodėles vienkartines į lovą pasitiest... turėjau, bet neprisireikė. Po šiai dienai turiu... vaikiukui gal prasivers, kai be sauskelnių migdysiu.
Nežinojau, kad į gimdymo palatą reikia iškart atsinešt drabužėlius ir sauskelnes naujagimiui. Tai kol mane susiuvo, tėtis lėkė į mašiną drabužių sūnui atnešti

Visiškai neprisireikė įkoltų į liemenėlę, nei ligoninėj, nei grįžus į namus. Niekada nesiliejo pienas laisvai, nors jo turėjau pakankamai. Visa pakuotė net nepraplėšta stovi spintoj

Vaikiuko užpakaliukui tepti buvau nusipirkus Bepanteno (bent dvi tūteles

Į ligoninę nenusivežiau jokių vaistų žaizdai tept po susiuvimo... kitą dieną vyras nupirko,irgi gydytojos patartą, "Octenisept". Na, tepa ta "zelionka" periodiškai, bet griaužia, peršti... O jis nesukelia jokio skausmo