Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(dincikas @ 2006 04 03, 11:00)
blink.gif o kam to reikia?


aha, man irgi toks klausimas iškilo...
o išmaudžius kūdikį su vaikišku muiliuku, ar nesausėja odelė? Ar spec. kremas reikalingas tik pamperso zonai?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2006 04 03, 12:48)
aha, man irgi toks klausimas iškilo...
o išmaudžius kūdikį su vaikišku muiliuku, ar nesausėja odelė? Ar spec. kremas reikalingas tik pamperso zonai?


Visi vaikiukai labai skirtingi mirksiukas.gif . Jei odelė jautri, gali labai išsausėti išmaudžius, o kitiems užtenka tik sauskelnių dengiamą plotą patepti.
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2006 04 03, 14:21)
Visi vaikiukai labai skirtingi  mirksiukas.gif .  Jei odelė jautri, gali labai išsausėti  išmaudžius, o kitiems užtenka tik sauskelnių dengiamą plotą patepti.


O kokį kūno tepalą geriausia į kraitelį įsidėti? Ar geriau jokio nedėt? g.gif
...o pamperso z. kokį?...
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2006 04 03, 14:21)
O kokį kūno tepalą geriausia į kraitelį įsidėti? Ar geriau jokio nedėt?  g.gif
...o pamperso z. kokį?...


mes turim bepanten - tinka nuo iššutimų. Nereikia daug, ilgam užtenka. Tų visų kremukų tikrai nereik prispirkt. Paskui stovės nenaudojami.

o pampersą išsirinksit tik panaudoję. Pvz.: mes pirkom HUggies, nes negavom pampers mažos pakuotės. tada mum padovanojo didžiulę Pampers pakuotę, pasirodė - vaikas jiem alergiškas. Džiaugėmės vienu - kad ne patys pirkom tongue.gif manau geriau nusipirkti nedidelę pakuotę pabandymui - tiks - netiks.
Atsakyti
Mes tik vieną kartą panaudojome kriaušytę snargliukams ištraukti - ji mums visai netiko - gal būt geriau iš karto pirkti aspiratorių , kuris mums puikiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Mums neprireikė apsaugos aplink lovytę - vaikams labiau patiko virbus čiupinėti ir tyrinėti, ir dar turim visą krūvą pridovanotų čiulptukų - mano vaikai kategoriškai prieš juos nusistatę. Iškart po dukrytės gimimo gavom dovanų demisezoninį kombinezoniuką, kuris iki šiol mums per didelis, o rudenį bus aiškiai per mažas. Todėl nepatarčiau iš anksto pirkti viršutinių drabužių ir batelių - neaišku, kokiu metų laiku vaikas juos "priaugs".
Svarbiausia aprangos dalis pas mus buvo bodžiukai, kai tik bambutė sugijo. O svarbiausias tepaliukas - Bepathen, tiko ir man, ir vaikučiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 08 balandžio 2006 - 16:17
Jei maitinat krutimi, nereikia prisipirkti daug buteliuku, uztenka kokiu dvieju su pirmu skaiciuku (cia Avent), pas mus ju stovi nemazai nenaudotu, neprisipirkit ciulptuku, maniskis iki siol ju nepripazysta, taip pat su pamperiais, juk neaisku gal netiks (maniski isbere nuo zalioj pakuotej, ir siaip jie nekokie), taip pat pudros aliejukai visokie kremai stovi nenaudojami, ju reikejo tik pirma menesi. Taip pat kriausytes nenaudojom, nes vaikas cype baisiausiai, o rubelius patariu pirkti tik tokio dydzio kur truputuka laisvoki, nes auga nerealiai greitai. Neprireike ir antspeniu, speneliu kremo.
Atsakyti
QUOTE(Grazvi @ 2006 03 29, 19:23)
Pamirsau parasyt busimoms mamytems, kad del saules trukumo atsiranda rachitas vaikams  verysad.gif Taip kad  g.gif

Pamiršai pridurt, kad dėl rachito profilaktikos dažniau lelių laukan reikia vežt, nes saulėtam kambary vitaminas D nesigamina tongue.gif

QUOTE(spanguoliuks @ 2006 03 30, 22:17)
- naudoti talko, pudros, nes vaikas gali ikvepti  i plaucius.

O ten pas jus skystos pudros nėra blink.gif ?
Atsakyti
Neprireike kremo speneliu. Ir dar - "kenguros", nei karto joje vaiko nenesiojau.
Atsakyti
Greitai išaugo pirmuosius mažus drabužiukus, nes gimė didelis vaikiukas, o jų turėjau daugokai.
Atsakyti
QUOTE(estel @ 2006 04 14, 14:00)
Greitai išaugo pirmuosius mažus drabužiukus, nes gimė didelis vaikiukas, o jų turėjau daugokai.


Mums irgi taip pat.
Atsakyti
Iš karto po gimdymo man neprireikė tinklinių kelnaičių, skrirtų prilaikyti paketus, nes paketai prie jų nesiklijavo, naudojau pigesnes medvilnines, kurias iš karto mesdavau į šiukšlių dėžę.
Grįžus namo, man neprireikė stovelio maudymui, nes mažoji nemėgo, pudros užpakaliukui, nes visai nepadėjo, aliejaus į vonią, nes oda nebuvo sausa, ir naudojame iki šiol labai gerą skystą vaikišką muilą KLORANE, kuris visai odelės nesausina.
neprireikė liemenėlės maitinančioms, naudojau normalius liemenukus, nes ta buvo negraži, švietėsi iš po drabužių. Be to, mano krūtinė maža, tai pilnai tiko paprasti liemenukai. Dabar tą specialią dedu, kai sportuoju, kad geriau krūtis prilaikytų, kai bėgioju.
Ko pritrūko - kadangi man vieną naktį dingo pienas, o aš neturėjau jokio mišinėlio, tai mergaitė liko alkana, gerai, kad soskę aš buvau dėl viso pikto nusipirkusi, nors tik vieną, bet labai pravertė, ji užsičiulpė ir nurimo. Kitą dieną skubiai pirkausi pieno gamybą skatinančią arbatą. Na, ir mišinėlį dėl viso pikto, bet jo neprireikė, nes pienas atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraiduole: 19 balandžio 2006 - 08:01