Nepanaudojau:
1. čiulptukų ...... ir avent siūlėm ir nuk, visus dukrytė ibrokavo
2. kelių 56 dydžio smėlinukų, nes mažoji gimė juos jau išaugus......
3. siurbliuko nosytei .... pirkom gerą, brangų (hm atrodo nuk), bet nei velnio jis netraukė. Nors tiesa pasakiu nelabai ir reikėjo.
Per mažai:
1. įdėklų po gimdymo....... dabar pirkčiau taip: kokius 5 didelius pampersinius

, 5 mažesnius ir bent jau pora pakelių Tena mažiausių (pastarieji tikrai neprapuls ir susinaudos). Nors čia labai idividualu.
2. palučių paprastų baltų medvilninių. Ypač praversdavo (dar ir dabar praverčia

) keičiant pampersus užtiesti ant vystymo lentos. Aš saviškei kiekvieną kartą bent po pusvalandį leidžiu nuogu užpakaliuku pabūti. Na o pirmaisiais mėnesiais labai dažnai tik pradėjus pasispardymą be pamperso pasidarydavo balutė

taigi reikėdavo tik pakeisti palutę ir toliau mėgaudavomės oro voniomis

.
3. pirštinyčių pirmam mėnesiui - kadangi dažnai atsiduria burnytėj kažkaip norisi dažniau keisti.
Aš šiaip labiau pasisakyčiau už kraitelio susipirkimą iš anksto. Mes buvom viskuo pasirūpinę dar prieš gimdymą, vyras man paskui tik antrą liemenuką maitinimui nupirko (įdaviau dėžutę, kad nupirktų tokią pačią). Kažkaip man pačiai be galo džiugus tas asipirkinėjimo procesas buvo, o ir mažylei gimus vyro nereikėjo vaikyti, galėjo su mumis visą laiką būti. Žinoma, nereikia be proto 56 dydžio rūbelių prisipirkti, bet kokie trys komplektukai nepakenktų.