Alacka33- MB ne bereikalo gyre
Amanita, Asarele- ACIUUU
As schemute turiu- veliau galesiu ikelt jei reikia ..
nuostabios pynės...
aš į jas jau senai seilę varvinu... va tik man mistika kaip ties viduriu tos pynės.. kaip ten jos atsiranda.. į pavaikslėlį žiūrint tai jos tarsi atskirai numegztos... "neprilipusios" prie mezginio..? ir koks ten raštelis po jomis pasislėpęs..?
aš į jas jau senai seilę varvinu... va tik man mistika kaip ties viduriu tos pynės.. kaip ten jos atsiranda.. į pavaikslėlį žiūrint tai jos tarsi atskirai numegztos... "neprilipusios" prie mezginio..? ir koks ten raštelis po jomis pasislėpęs..?
Pelytuke, man irgi is pradziu atrode mistika tos pynes , o istikro viskas paprasta labai
Va schemute- jei ka klauskit
Ji jau ne karta ir SM buvo, bet laabai neryski, tai tol daviausi kol radau normalaus matomumo
Ji jau ne karta ir SM buvo, bet laabai neryski, tai tol daviausi kol radau normalaus matomumo
QUOTE(ingapoc @ 2009 01 09, 09:23)
Alacka33- MB ne bereikalo gyre
Ačiū
Ligvita suknelė ,ir spalvytė
Nius fantastiškų modeliukų primezgėt
QUOTE(Alacka33 @ 2009 01 08, 21:02)
Na pasirodysiu ir aš kokį sijonaitį Naujiems metams nusimezgiau,tik mano mažoji įlindo į kadrą.MB visiems gyrė .
Apacioje ta juosta kokia grazi Ar cia taip foto atrodo, ar isties jis siaurejantis?
Ligvita, kokios vasariskos spalvos ir rastai gelytes primena..- atgaiva akims
QUOTE(ingapoc @ 2009 01 09, 09:50)
o geresnio matomumo neturi?
QUOTE(lotute @ 2009 01 09, 17:27)
o geresnio matomumo neturi?
Tai Tu ja issisaugok kur nors pas save, o tada kai atsidarai-labai gerai matosi
Radau kazkur internete - gal kas turite schemutę? Man atrodo, ieškojo nelabai seniai kažkas Gal radot
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 09, 17:32)
Radau kazkur internete - gal kas turite schemutę? Man atrodo, ieškojo nelabai seniai kažkas Gal radot
oho koks gražus
QUOTE(lotute @ 2009 01 09, 18:49)
oho koks gražus
taigi va ir panašu, kad raštas paprastas, bet nuo ko pradėt
QUOTE(Skarlet @ 2009 01 09, 17:57)
taigi va ir panašu, kad raštas paprastas, bet nuo ko pradėt
jei rasi schemute nepamiršk ir manes