Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Tomienė @ 2009 03 25, 21:19)
vajej... console.gif man anksčiau taip būdavo, bet tik tada, kai megzdavau su Nr.2 virbalais  unsure.gif netiko jie man  schmoll.gif arba rankų padėtis netinkama būdavo...bet kažkaip praėjo  g.gif nors atsiminus baisu buvo  unsure.gif

Nepraeis schmoll.gif Sanario kanalas susiaurėjęs, nervą spaudžia. verysad.gif Gal dar kuriai taip buvo g.gif Na, kad mezgant tirptų rankos ax.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia renkasi mezgėjėlės, gal kuri žinosit ką daryti blush2.gif Ateityje teks operuoti, bet megzti tai norisi dabar verysad.gif
Sėkmės darbeliuose wub.gif
Atsakyti
Januse thumbup.gif pasipuosei
As irgi biski pasirodysiu
sijonas dabartiniais orais ypac nesiojamas smile.gif
user posted image

ir tunika vasara pasipuosti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svoba: 26 kovo 2009 - 11:48
QUOTE(svoba @ 2009 03 26, 12:47)
sijonas dabartiniais orais ypac nesiojamas smile.gif
ir tunika vasara pasipuosti

Mieli rūbeliai, o ypač tunika 4u.gif
Kokia vasarišks spalvytė
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 25, 23:26)
Nepraeis schmoll.gif Sanario kanalas susiaurėjęs, nervą spaudžia.  verysad.gif Gal dar kuriai taip buvo g.gif Na, kad mezgant tirptų rankos ax.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia renkasi mezgėjėlės, gal kuri žinosit ką daryti blush2.gif Ateityje teks operuoti, bet megzti tai norisi dabar verysad.gif

Man irgi itare, kad kanalas susiaurejes, nes vienu momentu visai kaires rankos nejauciau. Bet praejo smile.gif Man seniau skaudedavo rankas su paprastais virbalais, dabar visad mezgu su virbalais su valu ir jau nebepamenu kada skaudejo smile.gif Ant paprastu virbalu reik visa mezginio svori laikyt, gal todel.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2009 03 26, 13:43)
Man irgi itare, kad kanalas susiaurejes, nes vienu momentu visai kaires rankos nejauciau. Bet praejo smile.gif Man seniau skaudedavo rankas su paprastais virbalais, dabar visad mezgu su virbalais su valu ir jau nebepamenu kada skaudejo smile.gif Ant paprastu virbalu reik visa mezginio svori laikyt, gal todel..  g.gif

Man irgi rankos tirpsta labiau , kai su paprastais virbalais mezgu. Dabar jau kelintą mezginį paėmiau megsti virbalais su valu, tai kur kas mažiau tirpsta. (dabar tik mažasis pirštelis kartais nutirpsta kai labai ilgai mezgu).
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 03 26, 12:58)
Man irgi rankos tirpsta labiau , kai su paprastais virbalais mezgu. Dabar jau kelintą mezginį paėmiau megsti virbalais su valu, tai kur kas mažiau tirpsta. (dabar tik mažasis pirštelis kartais nutirpsta kai labai ilgai mezgu).

Aš nemezgu su paprastais. Nebemoku blush2.gif Kažkokie pagaliai, trugdo jie man ax.gif Jau kokia 13 metų tik su valu. Čia kaip toj reklamoj: kartą paragavus - negali sustot lotuliukas.gif

Svoba, tunikėlė tai super thumbup.gif Ta spalvikė tokia fainulka wub.gif
Atsakyti
Nepraeis schmoll.gif Sanario kanalas susiaurėjęs, nervą spaudžia.  verysad.gif Gal dar kuriai taip buvo g.gif Na, kad mezgant tirptų rankos ax.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia renkasi mezgėjėlės, gal kuri žinosit ką daryti blush2.gif Ateityje teks operuoti, bet megzti tai norisi dabar verysad.gif

Sveikatytes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 03 26, 12:47)
Januse  thumbup.gif  pasipuosei

saunus darbeliai 4u.gif prisijungsiu prie visu pagyru tunikai, tikrai smagi spalvyte ir rastelis thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara,na rodau megztuką,nors neplautas dar ax.gif

user posted image user posted image user posted image

svoba gražūs mezginukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 03 26, 23:19)
Laba vakara,na rodau megztuką,nors neplautas dar ax.gif

svoba gražūs mezginukai wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai grazus megztukas thumbup.gif thumbup.gif o kaip ten ta virvute daret prieky? ji ten megzta, o gal pinta kazkaip, neiziuriu, bet atrodo tikrai labai graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 26, 22:23)
labai grazus megztukas  thumbup.gif  thumbup.gif  o kaip ten ta virvute daret prieky? ji ten megzta, o gal pinta kazkaip, neiziuriu, bet atrodo tikrai labai graziai  4u.gif

Ačiū 4u.gif ,o tą virvutę galima megzti(po dvi akis ant trijų virbalų,viso 6 akys) arba su nėrimo lėlytę daryti
Atsakyti

Siaip tai geriausias dalykas poilsis - ir kad apskritai ta rankyte jokiu darbeliu nedirbtu (nors kai pagalvoji, ar kokia moteryte taip ir gales nieko nedaryti g.gif ). O geriausias dalykas deti gipsa sr koki itvara, kad visai ta rankyte nedirbt. Cia toki patarima girdejau is moksliniu bendradarbiu, kai savo laiku dirbau Medicinos institute
Atsakyti