Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Amanita @ 2009 03 19, 22:05)
Na va, pabaigtuvės smile.gif

O čia koks raštelis per centrą? Labai jau suintrigavo?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 20, 19:55)
O čia koks raštelis per centrą? Labai jau suintrigavo??  4u.gif

Kažkoks dvipusis į drugelį panašus smile.gif
Schemos nepapaišysiu, bet aprašyt galiu bandyt. Raštas mezgamas ir lyginėse, ir nelyginėse eilėse.
1e.: 12 gerųjų
2 e.: 4 išv., 2 sumegztos į dešinę, 2 uždėtos, 2 sumegztos į kairę, 4 išv.
3 e.: 3 g., 2 sumegztos į dešinę, 2 uždėtos, 2 sumegztos į kairę, 3 g. Ankstesnės eilės uždėtos akys laisvai "paleidžiamos".
4 e.: 2 išv., 2 sumegztos į dešinę, 2 uždėtos, 2 sumegztos į kairę, 2 išv. Ankstesnės eilės uždėtos akys laisvai "paleidžiamos".
5 e.: 1 g., 2 sumegztos į dešinę, 2 uždėtos, 2 sumegztos į kairę, 1 g. Ankstesnės eilės uždėtos akys laisvai "paleidžiamos".
6 e.: 2 sumegztos į dešinę, 2 uždėtos, 2 sumegztos į kairę. Ankstesnės eilės uždėtos akys laisvai "paleidžiamos".
7 e.: 1 g., 4 uždėtos, apkabinant ankstesnes 5 "paleistas" uždėtas akis išmegzti dvi akis (viena išvirkšia, viena gera), 4 uždėtos, 1 g.
8 e.: visos išvirkščios. Tos, kur buvo 4 uždėtos, išmezgamos išvirkščiom kryžminėm (vienu žodžiu, kad išsimegztų, o ne "pabėgtų":))
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2009 03 20, 20:08)
Schemos nepapaišysiu, bet aprašyt galiu bandyt.

4u.gif labai labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
MAN DRIFTO MEGZTINIS TOKS JAUKUMELIS user posted image

Greiciausiai paskutinis siltas pasispardymas pavasariui artejant user posted image. Nors pagalvojau, kad ir vesu vasaros vakara bus galima uzsimaukslinti.

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Koks įdomus thumbup.gif

Vasarai reiktų didelio vasariško šalio vėsiam vakarui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 22 kovo 2009 - 15:30
QUOTE(Aruna @ 2009 03 22, 16:23)
MAN DRIFTO MEGZTINIS TOKS JAUKUMELIS
Greiciausiai paskutinis  siltas pasispardymas pavasariui artejant 

Ačiū merginos dar kartą 4u.gif Net nesitikėjau tiek ovacijų ax.gif

Aruna, pačios sutvėrimas irgi nieko sau thumbup.gif Čia su viena rankove? toks pusiau megztukas pusiau ne thumbup.gif Nemačius dar tokio thumbup.gif
Atsakyti

Greiciausiai paskutinis  siltas pasispardymas pavasariui artejant user posted image. Nors pagalvojau, kad ir vesu vasaros vakara bus galima uzsimaukslinti.

user posted image

kaip idomiai atrodo bigsmile.gif tikrai grazu ir laaabai originalu 4u.gif
Atsakyti

Greiciausiai paskutinis  siltas pasispardymas pavasariui artejant user posted image. Nors pagalvojau, kad ir vesu vasaros vakara bus galima uzsimaukslinti.

user posted image

Tikrai labai originalus darbas thumbup.gif man patinka tokie individualūs sumanymai thumbup.gif . O gal galima aprašymą gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 23, 20:03)
Tikrai labai originalus darbas  thumbup.gif  man patinka tokie individualūs sumanymai  thumbup.gif . O gal galima aprašymą gauti?  blush2.gif

Aciu, mergaites. O aprasymo nera, tiesiog galesiu paties mezginio schema nuskanuot ir imest.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 03 24, 08:48)
Aciu, mergaites. O aprasymo nera, tiesiog galesiu paties mezginio schema nuskanuot ir imest.

Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles mergaites visos 4u.gif
tiek daug grozybiu uztikau, tiek ideju, visko noriu .... kur rasti tiek laiko viskam igyvendinti g.gif
sekmes neriant mezgant kuriant 4u.gif
Atsakyti
O šitai matėt g.gif
http://forum.knittin...h...=622&st=110
mirksiukas.gif
Atsakyti