O cia mano darbelis, sniego belaukiant pradetas..
prunskiene man nuo tokio grozio net zandikaulis atvipo
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 05, 13:58)
prunskiene man nuo tokio grozio net zandikaulis atvipo
pradzuginot, as kazkaip labai bijojau rodytis
QUOTE(prunskiene @ 2009 01 05, 13:56)
O cia mano darbelis, sniego belaukiant pradetas..
Labai dailus Gal galetum schemele pasidalint, ieskau visur tokiu ale bolero-svarkeliu schemeliu (esu pradedanti mezgeja, tad man reikia tiksliu aprasymu), bet kazkaip nelabai daug tokiu kur randu
Prunskiene grazus darbelis
prunskiene, a jau mezginio grožis, a jau figūros dailumas...Kažkaip įsivaizdavau tave kaip Prunskienę
Merginos, norėjau paklausti, kodėl nėra temos kur būtų vien tik schemos, be jokių komentarų? Dabar jei reikia kažko per visas temas varyti reikia, o tai tikrai nepatogu ir labai daug užima laiko . Faina būtų, jei visi turėtų savo temeles ir aišku būtų merginos protingos ir jų neterštų, pvz.: vaikiški rūbeliai, sijonai, bliuskutės ir t.t. . Manau visoms, tai būtų patogu ir naudinga.
QUOTE(prunskiene @ 2009 01 05, 16:00)
pradzuginot, as kazkaip labai bijojau rodytis
nebijok rodytis, gi ne kekviena sugebam tokius grožius suregzti
labai patiko
QUOTE(justicir @ 2009 01 06, 11:48)
Merginos, norėjau paklausti, kodėl nėra temos kur būtų vien tik schemos, be jokių komentarų? Dabar jei reikia kažko per visas temas varyti reikia, o tai tikrai nepatogu ir labai daug užima laiko . Faina būtų, jei visi turėtų savo temeles ir aišku būtų merginos protingos ir jų neterštų, pvz.: vaikiški rūbeliai, sijonai, bliuskutės ir t.t. . Manau visoms, tai būtų patogu ir naudinga.
kad butu atskira tema schemutem tikrai būtų liuks, tai padaryti nėra sudėtinga, truputi laiko ir tema būtų sukurta , bet jeigu nori, kad kiekviena sukurtu atskira temukę tai gausis balaganas
QUOTE(justicir @ 2009 01 06, 12:48)
yra tik mezgimo raštų temukė tik paieškok.
QUOTE(lotute @ 2009 01 06, 12:17)
kad butu atskira tema schemutem tikrai būtų liuks, tai padaryti nėra sudėtinga, truputi laiko ir tema būtų sukurta , bet jeigu nori, kad kiekviena sukurtu atskira temukę tai gausis balaganas
turiu omenyje viena tema i kuria visos kelia schemas ir, kad ji butu be komentaru
QUOTE(GREK @ 2009 01 06, 13:29)
yra tik mezgimo raštų temukė tik paieškok.
bet noretųsi kad būtų tarkim, megztukas ir salia jo jo mezgimo schemutė
QUOTE(justicir @ 2009 01 06, 13:56)
turiu omenyje viena tema i kuria visos kelia schemas ir, kad ji butu be komentaru
tokia tema tikrai būtų gera
QUOTE(justicir @ 2009 01 06, 14:56)
Buvo tokios temukės, ir ne viena, bet ne visos galėdavo susilaikyti nepakomentavusios Jei sukurtos temos autorė turėtų galimybę trinti komentarus, būtų Sukūrei temukę pvz "Nėrimo schemos" ir valdai ją, kas pakomentavo - trini komentarą ir ramu bet dėja to nėra ką radai gražaus, keliesi į PC ir turi sau... tokiu būdu dalintis labai nepatogu, nes reikia persikelinėti ir t.t.t.t.