Viliuteee,lbai grazus abu paskutinieji tavo darbeliai Patiko juoduko kaklo apdaila. Ten is juosteles raukinukai padaryti ir prisiuta Maciau keleta panasiu modeliuku ,puosniai atrodo
QUOTE(janike1 @ 2009 03 07, 20:42)
Viliuteee,lbai grazus abu paskutinieji tavo darbeliai Patiko juoduko kaklo apdaila. Ten is juosteles raukinukai padaryti ir prisiuta Maciau keleta panasiu modeliuku ,puosniai atrodo
ačiū mergaitės
o kaklas apsiūtas tokia juosele ,kurios nebereikia nė raukt,ji pati tokia jau gatava,paraukta ant gumelės pagrindo.Aš jau labai senai jas naudoju,jų yra visokių spalvų.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 03 07, 19:48)
ačiū mergaitės
o kaklas apsiūtas tokia juosele ,kurios nebereikia nė raukt,ji pati tokia jau gatava,paraukta ant gumelės pagrindo.Aš jau labai senai jas naudoju,jų yra visokių spalvų.
Oho Niekada tokios nemačiau Reiks paieškoti
Ir as ikelsiu savo darba pavasariui
QUOTE(laimike @ 2009 03 07, 17:54)
laba grazu ir as nusiziurejau si modeliuka... norejau paklausti kokio storio siulas naudotas? ir sudetis domintu:) net nzn kokius rinktis
QUOTE(prunskiene @ 2009 03 11, 22:42)
tikrai kad OHO is pradziu teksto nepaskaiciau galvoju kad kazkas iesko schemos arba siai pideja siulo o antra kart paskaiciau ir buvau sokiruota super
Prunskiene ,puikus darbelis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 11, 23:36)
laba grazu ir as nusiziurejau si modeliuka... norejau paklausti kokio storio siulas naudotas? ir sudetis domintu:) net nzn kokius rinktis
sveiki siulai yra pirkti is maximos kaip buvo akcija ,neturiu etiketes bet kiek atsimenu cia is vaikisku siuliuku ,, red heart baby ,,100g 410m 100% akrilanas
Dabar dar esu nusiziurejus stai si
IR dabar neriu is maxi siulu is trikampeliu ,šiek tiek pakeiciau schema daugiau trykampeliu kad tiktu ismiera
QUOTE(Viliuteee @ 2009 03 11, 23:46)
Oho,prunskiene,tai bent ,kaip gražu ir dailu
ta pati ir apie tavo darbus galiu pasakyti aciu
Zuviukas:), o man sitas megztukas toks paprastutis atrodo. aciu uz pagyras
laimike, labai grazu nuziurejusi esi, gal ir schemute turi?