naujas darbas
QUOTE(laimike @ 2009 03 07, 17:54)
naujas darbas
liuks
QUOTE(laimike @ 2009 03 07, 16:54)
naujas darbas
Labai gražu Baltai pavydžiu, nes man mezgimas iš atskirų dalių - tikras žygdarbis
QUOTE(laimike @ 2009 03 07, 16:54)
naujas darbas
Puiku
Laimike, labai labai grazu
dontstop,
ačiū už tokis aukštus įvertinimus
pikkolo,dėkoju
Rife ,ir aš už skirtingų technikų derinius
daivulka78,
labai ačiū už tokius jaudinančius žodžius,o rankos visų kūrėjų vienodos,visos daro nuostabius darbus .
ingriduska,
dėkinga už širdžiai mielus komentarus ,o šitas megztukas savo spintos dar kaip ir neturi ,bet juk tu pati rodos mezgėja,ar aš klystu
evax na aš apie podiumų ir katalogų grožybes kalbu,juk vien jų ir mūsų darbelių kainas užtenka palyginti,kokie skirtumai ,reiškia jų vertė nepalyginama
ai-and-ai ačiukas
naiste777 ne,man jis dar vis patinka
Jautuke ,
ir tau didelis ačiū, ir komentarai labai tinkantys
PRISIPAŽINSIU,ESU LABAI SUJAUDINTA SULAUKUSI TIEK DAUG PAGYRŲ
ATSIDĖKODAMA,RODAU DAR VIENĄ JUODUKĄ
ačiū už tokis aukštus įvertinimus
pikkolo,dėkoju
Rife ,ir aš už skirtingų technikų derinius
daivulka78,
labai ačiū už tokius jaudinančius žodžius,o rankos visų kūrėjų vienodos,visos daro nuostabius darbus .
ingriduska,
dėkinga už širdžiai mielus komentarus ,o šitas megztukas savo spintos dar kaip ir neturi ,bet juk tu pati rodos mezgėja,ar aš klystu
evax na aš apie podiumų ir katalogų grožybes kalbu,juk vien jų ir mūsų darbelių kainas užtenka palyginti,kokie skirtumai ,reiškia jų vertė nepalyginama
ai-and-ai ačiukas
naiste777 ne,man jis dar vis patinka
Jautuke ,
ir tau didelis ačiū, ir komentarai labai tinkantys
PRISIPAŽINSIU,ESU LABAI SUJAUDINTA SULAUKUSI TIEK DAUG PAGYRŲ
ATSIDĖKODAMA,RODAU DAR VIENĄ JUODUKĄ
QUOTE(laimike @ 2009 03 07, 17:54)
naujas darbas
QUOTE(Viliuteee @ 2009 03 07, 19:22)
Nuostabus, be galo kruopstus darbeliai
as dabar planuoju toki megztis, nors siltasis sezonas jau i pabaiga
oi, kazkodel neisikele nuotrauka
Laimike , gražu Tik kai ko trupučiuka trūksta- kur šypsenėlę padėjai Šitokias rankas turi, tokį grožį sukūrei, o šypsenėlės nepridėjai Jau tokia man pasirodei susikaupus
Viliuteee , ten kraštelis kažkaip apdirbtas, lyg juostelės mezginukas parauktas ar kas ten Man tai labai patiko Viskas kaip visada: paprasta-neįprasta, tobula, orginalu
Viliuteee , ten kraštelis kažkaip apdirbtas, lyg juostelės mezginukas parauktas ar kas ten Man tai labai patiko Viskas kaip visada: paprasta-neįprasta, tobula, orginalu